Wat is er met Hayden Panettiere gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Hayden Panettiere gebeurd?
Wat is er met Hayden Panettiere gebeurd?
Anonim

Hayden Panettiere werd beroemd als cheerleader Claire in Heroes. Ondanks deze bekendheid was de in New York geboren starlet al sinds ze een klein kind was in de industrie. Haar vele jaren in de industrie zijn pas onlangs onthuld in een allesomvattend interview.

Nadat Heroes in 2010 eindigde, speelde ze Juliette in Nashville en speelde ze een favoriet bij fans in Scream 4. Ondanks dat ze een steunpilaar was op het grote en kleine scherm sinds ze tussen 1994 en 1997 in One Life To Live verscheen, is ze afgelopen jaren afwezig. Ze heeft de afgelopen jaren helaas de krantenkoppen gehaald om de verkeerde redenen. Van dronken gevechten tot arrestaties en controversiële relaties, Panettiere lijkt door de jaren heen te hebben geworsteld.

De 32-jarige actrice is openhartig over haar worstelingen, waaronder postpartumdepressie, alcoholmisbruik en een donkere relatie. In een schokkend en onthullend interview met People heeft Panettiere haar worstelingen onthuld die voortkwamen uit haar tienerjaren en het moederschap voor haar beïnvloedde.

8 Hayden Panettiere kreeg als tiener 'gelukkige pillen' aangeboden

Panettiere was op 11-jarige leeftijd een ster nadat ze in soapseries had gespeeld en een rol had gespeeld in Remember the Titans. Ze zegt dat ze pas 15 was toen een lid van haar team haar 'happy pills' aanbood.

"Ze moesten me peppy maken tijdens interviews", legt Panettiere uit in een nieuw interview met People, "Ik had geen idee dat dit niet gepast was, of welke deur die voor mij zou openen als het ging om mijn verslaving."

7 Hayden Panettiere leed aan opioïdenverslaving tijdens Height of Fame

Panettiere dronk alcohol en nam af en toe opioïden terwijl haar ster rijzende was.

"Mijn reddende genade is dat ik niet rommelig kon zijn terwijl ik op de set en aan het werk was", zegt de actrice, die de rol van Claire Bennet op Heroes kreeg toen ze 16 was. "Maar het liep steeds uit de hand [off set]. En toen ik ouder werd, werden de drugs en alcohol iets waar ik bijna niet meer zonder kon."

6 Hayden Panettiere's strijd met postpartumdepressie

In 2009 ontmoette Hayden Panettiere de toenmalige wereldkampioen zwaargewicht boksen Wladimir Klitschko op het boekpresentatiefeest voor Diana Jenkins' Room 23. Ze dateerden tot 2011, later verzoenden ze zich in 2013. In december 2014 beviel Panettiere van hun dochter, Kaya.

“De postpartumdepressie die ik heb meegemaakt, heeft elk aspect van mijn leven beïnvloed”, tweette ze in 2016. “In plaats van vast te blijven zitten vanwege ongezonde coping-mechanismen, heb ik ervoor gekozen om de tijd te nemen om holistisch na te denken over mijn gezondheid en leven. Wens me succes!”

De zwangerschap werd in Nashville geschreven, maar de duistere innerlijke demonen van haar personage Juliette waren een spiegel voor Haydens realiteit. "Ik kon me in veel van die verhaallijnen herkennen, zoals het alcoholisme en de postpartumdepressie. Ze kwamen dicht bij huis."

"Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mijn kind kwaad wilde doen, maar ik wilde geen tijd met haar doorbrengen", zegt Panettiere, die niet dronk tijdens haar zwangerschap maar kort daarna van de wagen viel na de geboorte van haar dochter. Ze zocht behandeling voor depressie, maar worstelde met alcoholisme. "Er was gewoon deze grijze kleur in mijn leven."

5 Waar is de dochter van Hayden Panettiere?

Haar relatie met Klitschko begon al snel af te brokkelen, voornamelijk vanwege het geheime drinken van de actrice. "Hij wilde niet bij me in de buurt zijn", legt ze uit. "Ik wilde niet bij me in de buurt zijn. Maar met de opiaten en alcohol deed ik alles om me even gelukkig te maken. Dan zou ik me slechter voelen dan voorheen. Ik zat in een cyclus van zelf- vernietiging."

"Ik zou de rillingen krijgen als ik wakker werd en alleen kon functioneren met een slokje alcohol", onthult Panettiere dat dit haar dieptepunt was.

In 2018 nam de Scream-actrice de beslissing om Kaya naar Klitschko in Oekraïne te sturen. "Het was het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen", zegt ze. "Maar ik wilde een goede moeder voor haar zijn - en soms betekent dat dat ik ze moet laten gaan."

4 Waarom Hayden Panettiere in het ziekenhuis werd opgenomen

Het drinken verslechterde nadat haar dochter en ex-partner waren verhuisd. Hayden Panettiere werd opgenomen in het ziekenhuis na geelzucht. "Artsen vertelden me dat mijn lever het zou begeven", herinnert ze zich. "Ik was niet langer een 20-jarige die gewoon terug kon stuiteren."

Dit leidde ertoe dat Panettiere voor acht maanden in een afkickkliniek ging. Ze dankt haar verblijf in de instelling omdat ze haar de tools heeft gegeven om "over de bult" van haar verslaving te komen.

3 Hayden Panettiere's donkere relatie met Brian Hickerson

Hayden Panettiere, 32, en Brian Hickerson, 33, begonnen te daten in 2018 terwijl de actrice midden in een pijnlijke verslaving aan alcohol en opioïden zat.

"Het was een erg donkere en gecompliceerde tijd in mijn leven", zegt Panettiere over haar vierjarige knipperlichtrelatie. "Maar veel vrouwen maken mee wat ik heb doorgemaakt, en ik wil dat mensen weten dat het oké is om om hulp te vragen."

"Ik wilde feesten, ik wilde alles doen wat ik niet mocht doen", onthult Panettiere, sprekend over de periode na het filmen van zes seizoenen van Nashville. "Acteren was mijn leven, maar ik voelde me zo slecht over mezelf dat ik het vertrouwen in mezelf verloor. En dat is erg schadelijk. Het idee om geen verantwoordelijkheid te hebben, was destijds erg aantrekkelijk."

In mei 2019 werd Hickerson beschuldigd van huiselijk geweld en kreeg ze een beschermend bevel. De aanklacht werd ingetrokken en het paar kwam weer bij elkaar, In juli 2020 werd Hickerson gearresteerd op beschuldiging van acht huiselijk geweld. Het volgende jaar pleitte hij geen wedstrijd voor twee misdrijftellingen van het verwonden van een partner met de andere aanklachten ingetrokken, en hij bracht 13 dagen in de gevangenis door. In 2022 was het paar betrokken bij een vechtpartij in een bar.

2 De verklaring van Hayden Panettiere na de arrestatie van Hickerson

Na de arrestatie van Brian Hickerson in 2020 legde Panettiere een verklaring af.

"Ik kom naar voren met de waarheid over wat er met mij is gebeurd in de hoop dat mijn verhaal anderen in gewelddadige relaties in staat zal stellen de hulp te krijgen die ze nodig hebben en verdienen. Ik ben bereid mijn deel te doen om ervoor te zorgen dat dit man doet nooit meer iemand pijn."

Panettiere reflecteerde onlangs op de verklaring en zei: "Ik voel me nog steeds op dezelfde manier. Niets van alles is OK. Maar ik wil ervoor zorgen dat iedereen weet dat iedereen die zoiets meemaakt, op hun eigen reis. Geen twee dingen zijn precies hetzelfde."

1 Hoe het Hayden Panettiere nu doet

Na maanden van intensieve traumatherapie en klinische behandeling is Hayden Panettiere nuchter, vrijgezel en gefocust op haar toekomst. Ze zal een aanstaande rol spelen in de volgende Scream-aflevering en terugkeren als Kirby. Ze werkt ook samen met Hoplon International, de liefdadigheidsinstelling die ze in maart heeft opgericht en die als missie heeft geld in te zamelen voor Oekraïne. Klitschko's broer, Vitali Klitschko, is de burgemeester van Kiev.

"Het is een dagelijkse keuze, en ik check altijd bij mezelf in", zegt Panettiere. "Maar ik ben gewoon zo dankbaar om weer deel uit te maken van deze wereld, en ik zal het nooit meer als vanzelfsprekend beschouwen."

Aanbevolen: