Elk project dat Mindy Kaling tot nu toe heeft geproduceerd

Inhoudsopgave:

Elk project dat Mindy Kaling tot nu toe heeft geproduceerd
Elk project dat Mindy Kaling tot nu toe heeft geproduceerd
Anonim

Mindy Kaling is de meester van vele creatieve kunsten. Je hebt haar vast wel eens op het scherm gezien, want ze speelde in talloze films en tv-shows zoals Oceans Eight en A Wrinkle in Time. Ze houdt ook van schrijven en schrijft voor verschillende Hollywood-makers, en niet alleen dat, ze produceert al meer dan anderhalf decennium projecten.

Een van haar meest herkenbare werk is als actrice in de Amerikaanse tv-serie The Office, die werd uitgezonden van 2005-2013 en nog steeds een van de meest populaire tv-shows in de VS Een deel van haar nieuwste werk bestaat uit tienerkomedies waarin de hoofdpersonen zich wagen aan zelfontdekking en ontdekken hoe ze in hun nieuwe levensfasen passen.

Hoewel ze het vaakst is ingehuurd vanwege haar acteercapaciteiten, vindt Mindy het erg leuk om achter de schermen te werken en heeft ze de productie- en schrijfaspecten van projecten de afgelopen jaren intensiever nagestreefd. Hier is elke film en elk tv-programma dat Mindy Kaling in haar Hollywood-carrière heeft geproduceerd.

10 Mindy Kaling's eerste productie was de tv-film 'Mindy And Brenda'

Mindy en Brenda is een komische film die in 2006 op televisie werd uitgebracht. Met in de hoofdrollen Mindy Kaling en haar vriendin Brenda Withers, was dit project bedoeld als een pilot voor een sitcom die nooit werd opgepakt. Hoewel het niet het einde bereikte waar ze op hoopten, was het de eerste keer dat Mindy als producer werkte en haar in de wereld achter de schermen bracht.

9 Mindy Kaling was een uitvoerend producent van meer dan 100 afleveringen van 'The Office'

Een van de meest herkenbare rollen in Mindy's carrière was als "Kelly Kapoor" in de Amerikaanse hitserie The Office. Ze verscheen niet alleen in bijna elke aflevering, maar ze hielp ook bij het produceren van verschillende (129 afleveringen om precies te zijn). Ze hielp ook bij het schrijven van een groot deel van de show en droeg bij aan bijna elk aspect van de creatie ervan.

8 Mindy Kaling speelde in en produceerde de serie 'The Mindy Project'

Toen Mindy's tijd bij The Office eindigde, verscheen ze snel weer op tv met een nieuwe sitcom genaamd The Mindy Project. Deze nieuwe serie draait om de capriolen van Mindy als een verloskundige/gyn-dokter die een balans probeert te vinden tussen haar werk en privéleven. Deze show duurde zes seizoenen en is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Mindy Kaling zelf.

7 'Champions' hebben Mindy Kaling ingehuurd om 8 afleveringen te produceren

Champions was een komische tv-show die in 2018 maar één seizoen liep. Mindy Kaling werkte samen met Charlie Grandy, die eerder werkte aan Saturday Night Live en The Office, om maak deze show, en ze verscheen in vijf afleveringen als een ondersteunend personage. Ze hielp bij het schrijven van elke aflevering en produceerde acht van de tien die werden uitgebracht.

6 Mindy Kaling produceerde haar tweede film, 'Late Night' in 2019

De volgende grote onderneming die Mindy Kaling ondernam, was de productie van en de hoofdrol in het komische drama Late Night. In 2019 kwam deze film met Mindy en Emma Thompson in de bioscoop en draaide om een presentatrice van een late night talkshow die erachter komt dat ze haar show misschien aan het verliezen is. Kaling dook ook weer in het schrijven en maakte het scenario voor deze film, en hielp opnieuw bij elk aspect van de productie.

5 Mindy Kaling en 'Vier bruiloften en een begrafenis'

Nadat de komische film Four Weddings and a Funeral zoveel lof kreeg, werkte Mindy Kaling samen met Matt Warburton (schrijver en producent van The Simpsons en The Mindy Project) om een televisieserie met dezelfde naam te maken. Deze nieuwe komische romantiekshow liep in 2019 één seizoen en Kaling hielp bij het produceren en schrijven van elke afzonderlijke aflevering.

4 Mindy Kaling co-produceerde TV Short 'Threat Level Midnight: The Movie'

Herverbinden met haar roots Mindy werd ingehuurd als producer voor de tv-film Threat Level Midnight: The Movie, gebaseerd op een doorlopende plotlijn en een belangrijke aflevering in de show The Office. Mensen die betrokken waren bij de televisieserie hielpen op veel gebieden, waaronder BJ Novak die bijdroeg aan het schrijven, Ed Helms die voor muziek zorgde en natuurlijk hielp Mindy Kaling met de uitvoerende productie.

3 'Definition Please' was Mindy Kaling's volgende filmproductie

Definition Please is de meest recente film in de productiecarrière van Mindy Kaling. Dit komische drama, dat in 2020 wordt uitgebracht, volgt een voormalige spellingskampioen die dingen moet oplossen met haar vervreemde broer of zus wanneer ze allebei samenkomen om voor hun zieke moeder te zorgen. Mindy werd vermeld als een van de uitvoerende producenten van dit grote project, waardoor het haar derde lange film werd.

2 Mindy Kaling produceerde hit Netflix-serie 'Never Have I Ever'

Begin 2020, Never Have I Ever werd uitgebracht op Netflix Er zijn momenteel twee seizoenen uit met een derde op komst, en deze hitshow is gemaakt door, geschreven door, en geproduceerd door Mindy Kaling. De show is vaag gebaseerd op haar ervaringen toen ze opgroeide, met als middelpunt een Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie dat worstelt met het leven thuis en zichzelf terugvindt.

1 Mindy Kaling's meest recente productie is de serie 'The Sex Lives Of College Girls'

Mindy Kaling's meest recente productie-onderneming was voor de serie The Sex Lives of College Girls. Ze creëerde en produceerde deze komedie, waardoor het plot vier eerstejaarsstudenten volgt die zichzelf ontdekken in deze nieuwe omgeving en nieuwe levensfase. De serie werd zo populair dat er later dit jaar een tweede seizoen komt.

Aanbevolen: