Zijn Dixie D'Amelio en Addison Rae nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Dixie D'Amelio en Addison Rae nog steeds vrienden?
Zijn Dixie D'Amelio en Addison Rae nog steeds vrienden?
Anonim

Terwijl TikTokers Addison Rae en Dixie D'Amelio ooit schijnbaar onafscheidelijke beste vrienden waren die constant rondhingen en TikTok samen postten, is hun eens zo solide relatie op sociale media misschien volledig uit de hand gelopen. Dixie is een van de meest gevolgde makers in de app, met 57,1 miljoen volgers. Dankzij dit en haar muziekcarrière heeft Dixie een vermogen van $ 10 miljoen vergaard. Ondertussen heeft Addison Rae meer dan 87 miljoen volgers op TikTok en heeft ze hard gewerkt om haar nettowaarde van $ 5 miljoen op te bouwen.

Het lijdt geen twijfel dat ze allebei veel gemeen hebben als social media-sterren. Door het constante drama tussen de koninginnen van TikTok twijfelen mensen echter of ze nog wel vrienden zijn. Fans van het paar lijken te denken dat Addison en Dixie misschien al een tijdje in het geheim ruzie hebben vanwege een uitgelekt nummer waarin Dixie zingt over een voormalige vriend die volgens haar een "kopieer en plak" -versie van zichzelf is op basis van de teksten. Gaat Dixie's gelekte track over Rae? Kunnen Addison en Dixie echt met elkaar overweg? Blijf lezen om erachter te komen.

Houdt Dixie D'Amelio van Addison Rae?

Het nummer Fake is een niet-uitgebrachte demo die Dixie heeft opgenomen, en toen internet het in handen kreeg, sloegen de fantheorieën op hol. Op de baan zingt Dixie teksten als "We were best friends 'til I got a boyfriend. Maar ik zie je nog steeds elk ander weekend om je gloednieuwe auto en die Prada-portemonnee te showen. Ik geef het toe, ik vind het leuk want ik heb ze eerst gekocht, ja." Het nummer blijft schaduw werpen op een voormalige vriend van Dixie en gaat zelfs zo ver dat het deze voormalige vriend ervan beschuldigt ongelooflijk nep te zijn en haar hele leven probeert te stelen en te kopiëren.

Toen fans het nummer hoorden en de tekst ervan lazen, raakten ze ervan overtuigd dat het een diss-nummer was dat over Addison was geschreven. Om nog meer brandstof aan het speculatievuur toe te voegen, combineerden fans van het paar de intro van het nummer en speelden het samen onder foto's van Dixie en Addison, waarbij ze foto's benadrukten die leken te passen bij de hele "kopieer-en-plak"-tekst van het nummer.

De theorieën bleven wild lopen totdat Dixie zelf zich gedwongen voelde om zich uit te spreken en de lucht op te ruimen over het nummer, hoe het tot stand kwam en waar het echt over gaat. Ze ging naar haar back-up Instagram-account, @mydixiewreckd, om te zeggen: "Dit was een pitch-song (een nummer om aan iemand anders te geven) waarvoor ik zojuist een demo heb gemaakt. Niet over mij of voor mij. Niet over iemand anders, het thema was het uiteenvallen van een vriendschap en was niet gericht op IEDEREEN."

Dixie D'Amelio's gelekte nummer 'Fake' gaat niet over Addison Rae

Volgens D'Amelio heeft iemand anders het nummer geschreven, naar haar gebracht en Dixie zong het gewoon als demo. De TikTok-ster beëindigde haar opmerkingen door te zeggen: "Dit is alles wat ik erover ga zeggen, want ik wil niet dat er nog meer geruchten worden verspreid over mensen die foto's plaatsen bij een nummer waarvoor ik zojuist een demo heb opgenomen. (Dit was ook opgenomen in mei, en sindsdien heb ik er nooit meer iets over gehoord.)." Dus de geruchten over een breuk tussen het paar zijn enorm overdreven.

Zodra Dixie zich uitsprak om alles op te ruimen, hebben de fans die die compilatievideo's met het nummer hadden gepost, sindsdien hun video's verwijderd. Terwijl fans naar Dixie's opmerkingen hebben geluisterd en hun berichten hebben verwijderd, dringen ze er nu op aan dat Dixie iets anders doet wat ze willen: het nummer opnieuw opnemen en officieel uitbrengen, zodat ze er goed naar kunnen luisteren en het nummer niet kunnen afspelen. gelekte versie van het nummer. Hun volgers zijn blij dat alles goed gaat met Dixie en Addison, aangezien ze veel meer succes beginnen te vinden in hun respectievelijke bloeiende muziek- en zakelijke carrières.

Is Addison Rae nog steeds bevriend met Charli D'Amelio?

Hebben de koninginnen van TikTok ruzie? Recente sociale media-activiteit suggereert dat Charli D'Amelio en Addison Rae op de vlucht zouden kunnen zijn. Een paar maanden geleden merkten fans met arendsogen dat Charli Addison op Instagram had ontvolgd. Het nieuws had dat iedereen ervan uitging dat er een serieus slecht bloed was tussen het paar. Met het recente lek van een diss-trackdemo die Charli's oudere zus, Dixie D'Amelio, heeft opgenomen, genaamd Fake over een intens vriendschapsdrama, is de hypothese dat Charli ruzie zou kunnen hebben met Addison niet bepaald ongegrond.

Voornamelijk omdat toen fans merkten wat er aan de hand was, Addison een emoji met een gebroken hart tweette, waarvan ze speculeerden dat Charli Addison niet meer zou volgen. Een fan reageerde op de tweet door te vragen: "Als het komt omdat Charli niet meer volgt, hoop ik dat alles goed is tussen jullie." Hoewel Addison haar tweet nooit heeft opgehelderd, kunnen fans gerust zijn, omdat het lijkt alsof het drama tussen het paar het enige nep is dat hier gebeurt. De waarheid is dat Addison niet de enige persoon is die Charli niet meer volgt. Ze veegde haar hele Instagram schoon door alle foto's en haar profielfoto te verwijderen. Charli ging naar Twitter in een reeks nu verwijderde berichten om de lucht te klaren. Ze legde uit: "Ik wil iedereen op Instagram ontvolgen en opnieuw beginnen."

Aanbevolen: