Drinkt Keanu Reeves alcohol?

Inhoudsopgave:

Drinkt Keanu Reeves alcohol?
Drinkt Keanu Reeves alcohol?
Anonim

Keanu Reeves moet een van de meest geliefde acteurs in Hollywood zijn, niet alleen omdat hij speelde in een reeks plezierige actiefilms, maar ook vanwege zijn humanitaire werk en vriendelijke gebaren.

Hij is misschien het best bekend voor zijn rol als Neo in de altijd zo populaire Matrix-franchise, die onlangs terugkeerde met een vierde aflevering, die in december 2021 in de bioscoop verscheen en wereldwijd meer dan $ 150 miljoen aan de kassa opleverde. Het is duidelijk dat mensen er nog steeds van houden om de 57-jarige op het grote scherm te zien, vooral in actiefilms, waarvan bekend is dat hij de meeste van zijn eigen stunts uitvoert.

Terwijl de wereld geobsedeerd blijft door alles wat Keanu Reeves te bieden heeft, behalve fans die meer willen weten over het liefdesleven van de acteur Alexandra Grant, is het onlangs op sociale media de vraag geweest of de Speed-acteur überhaupt alcohol drinkt. Hier is het dieptepunt …

Is Keanu Reeves een fan van alcohol?

Hoewel Reeves de neiging heeft zichzelf op de meest professionele manier te presenteren, vertrouw en geloof dat deze acteur zeker graag een drankje of twee drinkt.

In een interview in 2017 met Men's Journal, onthulde hij dat zijn gebruikelijke keuze als het op alcohol aankomt, een rode wijn of "een lekkere single m alt met een groot ijsblokje" zou zijn.

Er moet echter worden opgemerkt dat Reeves geen zware drinker is, en ook niet drinkt gedurende de tijd dat hij een film aan het filmen is - vooral als de film vereist dat hij in de best mogelijke vorm is.

In de populaire John Wick-films is het bijvoorbeeld bekend dat Reeves een groot deel van de stunts uitvoert die op het scherm te zien zijn, dus er is geen alcoholgebruik tijdens de tijd dat hij aan het filmen is. Maar als hij wat tijd niet heeft om nog een ander personage te channelen, geniet Reeves zeker van een glas (of twee) wijn.

In de langverwachte vierde Matrix-film voerde Reeves tientallen ongelooflijke stunts uit, zoals 20 keer van een gebouw met 46 verdiepingen springen om de perfecte opname voor de film te maken.

Zijn lichaam zou in zeer goede conditie moeten zijn om de taak te besturen en keer op keer uit te voeren, maar van wat Reeves zei in The Late Show met Stephen Colbert, doet hij liever de stunts dan te vertrouwen op CGI om de scène tot leven te brengen.

"Omdat het [regisseur] Lana Wachowski is en het 'The Matrix' is en je natuurlijk licht nodig hebt en je het echt wilt doen, "vertelde hij. "Ik bedoel, er zijn draden. We wilden het doen in de perfect licht in de ochtend, dus we hebben het ongeveer 19, 20 keer gedaan.”

En hoewel Reeves zich er volledig van bewust is dat deze stunts gevaarlijk zijn, vindt hij ze nogal opwindend. Trouwens, het is niet elke dag dat hij deelneemt aan zulke unieke kansen.

"Het was geweldig", bleef hij het studiopubliek vertellen. "Kun je je voorstellen dat je van een gebouw springt met draden?"

Wat is het dieet van Keanu Reeves?

Toen hij zich klaarmaakt voor een nieuwe actiefilm, vertelde Reeves ook aan Men's Journal dat zijn dieet meestal veel eiwitten bevat uit bronnen zoals kip, rundvlees, lam en vis.

Hij eet ook veel tofu, havermout, bruine rijst, fruit en groenten, wat hem zeker zal helpen de extra energie te krijgen die hij nodig heeft om zijn lichaam te versterken en te versterken en aan te vullen.

Tijdens zijn gesprek met de publicatie zei Reeves dat hij in plaats van slechts drie ma altijden per dag te eten, zijn voedsel in kleinere porties opdeelt om de honger te stillen en het verlangen naar bewerkte voedingsmiddelen te elimineren.

De avond voor een grote vechtscène zei Reeves dat zijn ma altijden strikt "natriumarm, vetarm" moesten zijn, terwijl zijn avonddiner meestal uit een groot stuk biefstuk zou bestaan.

“Laag natriumgeh alte, weinig vet en de avond voor een groot gevecht eet ik nog steeds een biefstuk. Het begon op The Matrix. Ik had zoiets van: 'Ik moet een biefstuk gaan eten, Carrie-Anne [Moss, zijn co-ster].' Het is volkomen psychologisch, 'vertelde hij.

Zal er een Matrix 5 zijn?

Regisseur Lana Wackowski tekende voor een vierde deel in de Matrix-franchise, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze een vijfde film wil regisseren gezien de lange tijd die het kostte om inspiratie op te doen om een vervolg te creëren. tot 2003's The Matrix Revolutions.

Of Warner Bros. geïnteresseerd zal zijn om een andere regisseur aan boord te halen om haar verantwoordelijkheden over te nemen, moet nog worden bepaald, maar als ze doorgaan met een andere film, is het onwaarschijnlijk dat Reeves of zijn co-ster Carrie- Anne Moss zal hun iconische rollen opnieuw opnemen.

Het is meer dan waarschijnlijk dat er een nieuwe set acteurs wordt geïntroduceerd als dat het geval was.

Aanbevolen: