Megan Thee Stallion en Shenseea onthullen 'Single Lick' NSFW-muziekvideo

Inhoudsopgave:

Megan Thee Stallion en Shenseea onthullen 'Single Lick' NSFW-muziekvideo
Megan Thee Stallion en Shenseea onthullen 'Single Lick' NSFW-muziekvideo
Anonim

Megan Thee Stallion en de Jamaicaanse zangeres Shenseea schokten fans met de videoclip voor hun NSFW-nummer 'Lick'. In de video is te zien hoe de twee vrouwen tegen elkaar aan schuren en twerken terwijl ze schrale witte lingerie dragen. Dit alles ging gepaard met pittige teksten.

Dit is niet de eerste keer dat de rapper fans schokt met haar video en songteksten. De video voor 'Lick' komt anderhalf jaar nadat Megan het internet brak met Cardi B met de stomende muziekvideo voor WAP.

Megan Thee Stallion werkt samen met aanstaande zangeres

Het hele nummer en de bijbehorende video geven Shenseea en Megan Thee Stallion instructies over hoe te likken. De video toont de twee getalenteerde artiesten die door Candyland struinen, naast beelden van ijsjes, lolly's en andere smakelijke lekkernijen.

Shenseea is een opkomende ster die naam heeft gemaakt in de dancehall-wereld. 'Lick' is de eerste single van Shenseea's aankomende debuutalbum, ALPHA, dat op 11 maart uitkomt. De 25-jarige zangeres is ook te horen op Kanye West's DONDA. Ze heeft ook gewerkt met artiesten als Tyga, Masego en Swae Lee.

Megan gaat een druk 2022 tegemoet

Frito-Lay onthulde dat Megan Thee Stallion de ster zal zijn van de Super Bowl-spot met Cheetos en Doritos. Een teaser onthulde dat de zangeres arriveerde bij een backlot terwijl ze de populaire snack at. Een bewaker vraagt de rapper of ze allergisch is voor honden of katten - en voor vossen, beren, waterbuffels, luiaards of krokodillen. De advertentie zal naar verwachting de zangeres 'Hot Girl Summer' en 'Savage' naast wilde dieren hebben. Dit is de allereerste Super Bowl-advertentie voor een Flamin' Hot-product, hoewel hun met sterren bezaaide Dorito-advertenties een hoofdbestanddeel van het sportevenement zijn geworden.

Megan is genomineerd voor Best Rap Performance tijdens de 2022 Grammy Awards, waarvan de Recording Academy onlangs aankondigde dat ze in april in Las Vegas zouden worden gehouden in plaats van in Los Angeles zoals aanvankelijk gepland. Het is niet zeker of ze zal optreden, maar fans verwachten dat ze een opvallende jurk aflevert op de rode loper van Vegas.

Megans laatste grote release was Something For Thee Hotties van oktober, een compilatie met oudere nummers en haar hitsingle Thot S, die in juni werd uitgebracht. In december, na jaren van balanceren tussen haar succesvolle rapcarrière en school, studeerde de 26-jarige af met een bachelor in gezondheidsadministratie aan de Texas Southern University.

Aanbevolen: