Waarom vergelijken fans Kristen Stewart met Hayden Christensen?

Inhoudsopgave:

Waarom vergelijken fans Kristen Stewart met Hayden Christensen?
Waarom vergelijken fans Kristen Stewart met Hayden Christensen?
Anonim

Het is een tijdje geleden dat Kristen Stewart's enige claim op roem het zijn van een vampier was, en het is nog langer geleden dat Hayden Christensen werd belasterd vanwege zijn rol in 'Star Wars'. Toegegeven, Kristen heeft haar acteerportfolio sinds 'Twilight' gediversifieerd; ze portretteert nu prinses Diana, en fans zijn er dol op.

Maar dat, samen met de recente comeback van Hayden Christensen in Hollywood, zorgt ervoor dat fans mompelen over de overeenkomsten tussen de runs van de twee acteurs in Hollywood. En ze hebben iets interessants opgemerkt.

Fans denken dat Kristen en Hayden beide middelmatige acteurs zijn…

In wat, toegegeven, een hard oordeel is over hun carrière, zeggen sommigen dat Kirsten Stewart en Hayden Christensen allebei behoorlijk middelmatig zijn als acteurs. Er is echter iets verlossends aan dat oordeel.

Eén fan zei zelfs dat wat Kristen Stewart en Hayden Christensen het meest gemeen hebben, is dat geen van beiden 'een film kan dragen door hun eigen acteerwerk'. Maar met de kracht van een goed script en een solide regisseur achter hen, "kunnen ze geweldige dingen doen."

Ja, fans denken dat hoewel Stewart niet zo geweldig is (en zeker niet erg emotioneel in films) en Christensen enigszins overdreven is, ze het erover eens zijn dat ze allebei veel meer kunnen bereiken met de juiste rollen.

Elke acteur maakt deel uit van een enorme franchise (met een toegewijde fanbase)

Het andere dat de twee zeer verschillende acteurs gemeen hebben? Het mag duidelijk zijn: de omvang van hun respectievelijke franchises. Zoals een fan opmerkte, verdienden zowel 'Star Wars' als 'Twilight' tonnen geld, verdienden ze ontelbare fans en zijn ze echt cultklassiekers geworden.

Toch hebben beide franchises "veel kritiek gekregen", zeggen fans, deels vanwege het "slechte acteerwerk."Beide franchises werden ook gesleept vanwege slecht regisseurschap en slechte complotten. Ondanks die kritieken werden zowel filmfranchises als beide acteurs waanzinnig succesvol.

Mensen haten ze allebei om dezelfde reden

Fans beweren ook dat mensen een hekel lijken te hebben aan Hayden en Kristen voor elk van hun meest iconische rollen, deels vanwege de franchises waaraan ze gehecht zijn. Sommige mensen zien in geen van beide de schoonheid en denken om die reden negatief over de hoofdrolspelers.

Ondanks alle kritieken op de films, heeft elke film een bijna hondsdolle fanbase die bij geen enkel deel van hun respectievelijke serie stopt. Dus voor elke hater die er is, is er een andere fan die bereid is de gelederen op zich te nemen en Kristen Stewart te verdedigen tegen beschuldigingen dat ze geen emotionele reikwijdte heeft of opkomt om te ontkennen dat Hayden Christensen geen enkele regel met succes kan leveren.

Bovendien zijn ze allebei behoorlijk indrukwekkend rijk, dus ze moeten iets goed doen.

Aanbevolen: