Hoe Megan Barton-Hanson van 'Love Island' naar OnlyFans Millionaire ging

Inhoudsopgave:

Hoe Megan Barton-Hanson van 'Love Island' naar OnlyFans Millionaire ging
Hoe Megan Barton-Hanson van 'Love Island' naar OnlyFans Millionaire ging
Anonim

Het tijdperk van beroemdheden op OnlyFans is aangebroken en veel sterren wenden zich tot het platform om inhoud te plaatsen waar fans voor moeten betalen. Bhad Babie verdiende in een paar uur meer dan $ 1 miljoen, Bella Thorne spaarde $ 2 miljoen op van het platform en voormalig Boy Meets World-ster Maitland Ward sprong zelfs aan boord. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar het is duidelijk dat degenen met een grote aanhang om vanaf het platform geld te verdienen.

Megan Barton-Hanson werd een begrip dankzij Love Island, en toen ze zich tot OnlyFans wendde, begon ze een inkomen van 7 cijfers binnen te halen.

Laten we eens kijken hoe de voormalige realityster in slechts een paar jaar tijd van kleine schermsensatie naar OnlyFans-ster ging.

Megan Barton-Hanson blies op 'Love Island'

Tijdens seizoen 4 van Love Island kwam Megan Barton-Hanson in de show en maakte in een mum van tijd indruk op fans. Ze maakte haar entree een paar dagen nadat de dingen begonnen, maar ze slaagde erin om het een tijdje vol te houden, en in die tijd was ze in staat om een berucht onderdeel van de geschiedenis van de show te worden.

Hoewel de show haar een platform gaf en haar hielp een begrip te worden, was het niet altijd gemakkelijk. De ster geeft toe dat sociale media zijn tol hebben geëist.

"Het is niet gezond om de hele tijd op sociale media te zijn en je zult uiteindelijk vervelende opmerkingen lezen van weken geleden, toen je nog in de show was, en dat kan behoorlijk traumatisch zijn."

Nadat hij in de show was verschenen, zou Barton-Hanson de krantenkoppen halen voor tal van dingen, waaronder enkele optredens in andere shows.

Megan Barton-Hanson maakte andere tv-optredens

Een van de goede dingen van het genereren van wat pers op een realityshow is dat de deur om ergens anders te verschijnen kan worden geopend. Dit is wat er gebeurde met Megan, die later in verschillende andere shows zou verschijnen.

Volgens IMDb zou ze verschijnen in shows als Loose Women, Celebs Go Dating, Celeb Ex in the City en CelebAbility.

Ze zou ook bijdragen aan Vice, domineren op sociale media en voortdurend manieren vinden om haar naam in de krantenkoppen te laten circuleren.

Met een luidere stem dan voorheen, heeft ze kunnen spreken over dingen waar anderen voor terugdeinzen.

"Er was nooit iemand in de media toen ik opgroeide die openlijk sprak over vrouwelijk genot en menstruatie, dus ik ben zo dankbaar dat ik dat platform heb. Het is voor mij een sneeuwbaleffect", zei ze.

Vanwege de aanhoudende roem en grote aanhang die ze heeft behouden sinds ze op Love Island verscheen, heeft ze een aantal lucratieve ondernemingen kunnen vinden. In het bijzonder heeft haar tijd op OnlyFans veel omzet opgeleverd, en sommigen zullen misschien versteld staan van het gerucht dat ze maandelijks zou verdienen.

Megan Barton-Hanson verdient nu miljoenen op OnlyFans dankzij haar roem

Volgens Meaww: "Barton-Hanson wendde zich in maart vorig jaar tot OnlyFans, net toen het VK op slot ging. Ze maakt nu duizenden expliciete video's en selfies op de website. Er is gemeld dat Megan nu verdient meer dan £ 800.000 per maand ($ 1, 109, 199) van de website die alleen voor leden is. Volgens rapporten heeft ze vorige maand haar eerste huis in Essex kunnen kopen. Blijkbaar heeft ze ook heeft plannen om meer panden te kopen om te huren."

De meeste mensen kunnen er niet eens van dromen om dit soort geld in de loop van een decennium binnen te halen, laat staan gedurende een periode van 30 dagen. Het is duidelijk dat ze het een en ander weet over geld verdienen, maar in werkelijkheid verbleekt haar salaris van de site in vergelijking met andere beroemdheden die naar het platform zijn gegaan.

Om dingen in perspectief te plaatsen, laat Meaww, via Influencer Marketing Hub, zien dat

Blac Chyna verdiende "$ 19,99 miljoen per maand met haar OnlyFans-content. Met in totaal 143 berichten en 13.2.000 likes op haar account, is het reality-tv-ster-gedraaide model een topverdiener op de site, ook al waren haar abonnementspercentages in het begin hoger dan normaal."

Ongeacht of Barton-Hanson ver onder de $ 20 miljoen per maand v alt, het feit dat ze regelmatig 7 cijfers binnenha alt voor haar werk online is echt opmerkelijk, en het laat zien hoeveel de site kan betalen wanneer een beroemdheid wordt betrokken. Sommigen zijn het misschien niet eens met wat ze doet, maar het beta alt meer dan de rekeningen.

Reality TV werkt niet voor iedereen, maar voor Megan Barton-Hanson zette het haar op ramkoers met een berg geld.

Aanbevolen: