Zo ziet de toekomst van Jen Shah's 'echte huisvrouwen' eruit

Inhoudsopgave:

Zo ziet de toekomst van Jen Shah's 'echte huisvrouwen' eruit
Zo ziet de toekomst van Jen Shah's 'echte huisvrouwen' eruit
Anonim

Fans van de Real Housewives zijn zeker geen vreemden voor het drama dat zich tijdens de show ontvouwt, maar ze hadden geen idee hoe wild Jen Shah's rit werkelijk zou zijn. Nadat de ster van The Real Housewives Of S alt Lake City was gearresteerd op de set van de show, gingen de kijkcijfers de hoogte in en fans wilden graag zien wat er zou gebeuren.

In een mum van tijd werd onthuld dat ze werd geconfronteerd met een aantal ernstige aanklachten, waaronder samenzwering om fraude te plegen en samenzwering om geld wit te wassen. Beide straffen zouden een aanzienlijke gevangenisstraf opleveren als ze wordt veroordeeld, en alle aspecten van Jen's leven worden momenteel beïnvloed door deze beproeving. Fans vragen zich af hoe dit allemaal haar rol in de show zal beïnvloeden, en haar toekomst in de Real Housewives of S alt Lake City staat nu serieus ter discussie.

8 Jen Shah concentreerde zich op haar juridische strijd in plaats van 'RHOSLC'

Jen Shah heeft tijdens deze beproeving haar onschuld volgehouden, maar de reality-tv-ster zal een gevangenisstraf van maximaal 50 jaar krijgen als de rechtbanken haar schuldig achten aan alle aanklachten. Elke vorm van juridische strijd zal zeker vermoeiend en overweldigend zijn, en het idee om de rest van haar leven in de gevangenis te moeten doorbrengen, weegt ongetwijfeld op Shah's gedachten. Haar tijd, energie en focus wordt besteed aan deze enorme rechtszaak, wat waarschijnlijk betekent dat Shah veel minder gefocust is op de eisen van de show.

7 Als Jen Shah naar de gevangenis gaat, is het niet mogelijk om 'Real Housewives' te filmen

Als het worstcasescenario werkelijkheid wordt, zal Jen Shah achter de tralies zitten, waardoor ze totaal niet in staat is de show te filmen. Plots beginnen het netwerk en de fans van de show te beseffen dat er misschien geen manier is voor Jen Shah om door te gaan met opnemen, zelfs als ze dat zou willen. De beslissingen die ze in haar persoonlijke en professionele leven heeft genomen, beginnen nu door te sijpelen in haar werk en hebben gevolgen voor vele anderen om haar heen.

6 Geruchten dat Jen Shah kan worden ontslagen uit 'Real Housewives'

Er zijn een aantal geruchten in omloop die suggereren dat Jen Shah zal worden ontslagen bij de Real Housewives Of S alt Lake City. Haar fans wogen op sociale media met hun gedachten over deze mogelijkheid, waarbij de meeste fans geloofden dat het gerucht waar was. Het idee dat ze helemaal uit de show zou kunnen worden verwijderd, zou de dynamiek van de show ernstig veranderen.

5 De controverse van Jen Shah neemt een achterbank in het drama van Jennie Nguyen

Toen de krantenkoppen begonnen uit te zenden dat een S alt Lake City uit de show was ontslagen, waren fans verbijsterd om te ontdekken dat het niet Jen Shah was die werd weggestuurd. Haar drama was blijkbaar niet zo ernstig als dat van Jennie Nguyen, die werd verteld dat haar tijd in de show voorbij was.

Jennie's berichten uit het verleden kwamen terug om haar te achtervolgen toen werd ontdekt dat haar racistische opmerkingen op sociale media te grof en te overvloedig waren om door het netwerk te negeren.

4 Fans van 'Real Housewives' houden van drama

Tijdens het heen en weer van Jen Shah's juridische drama krijgen fans zeker hun deel van het drama, en ze klagen geen moment. De Real Housewives-serie staat bekend om hun adembenemende, explosieve scènes, en Jen Shah brengt het. Haar juridische problemen zijn verontrustend en haar persoonlijke leven wordt op zijn kop gezet, maar vanuit een entertainmentperspectief zijn fans diep betrokken en genieten ze van al het drama.

3 'Real Housewives'-beoordelingen worden gedreven door dit drama

Al het drama achter de juridische controverse van Jen Shah is niet alleen vermakelijk voor fans, het is ook een enorme score voor Bravo. De gedachte om te zien hoe Jen Shah wordt veroordeeld tot 50 jaar gevangenisstraf, is genoeg om Bravo opgesloten te houden voor veel kijkers.

De beschuldigingen van samenzwering om witwassen en fraude te plegen zijn net zo boeiend als het feit dat ze ervan wordt beschuldigd met haar plan misbruik te maken van ouderen. Het verhaal is zo sappig dat het een enorme aantrekkingskracht op kijkcijfers wordt.

2 Jen Shah moet misschien worden vervangen

De mogelijkheid dat Jen Shah een soort gevangenisstraf tegemoet gaat, lijkt op dit moment hoog, en de hogere kringen bij Bravo zouden nalatig zijn als ze niet hebben nagedacht over het vervangen van Jen Shah in de show. Het is nog te vroeg om te zeggen of de aanklachten tegen haar tot veroordelingen zullen leiden, maar de mogelijkheid is er, en fans weten dat als dat gebeurt, ze waarschijnlijk zal worden vervangen. Er is geen indicatie of er iemand anders is opgesteld als back-upplan.

1 De situatie na de rechtbank van Jen Shah

Velen geloven dat de situatie na de rechtbank van Jen Shah net zo vermakelijk is als haar huidige juridische controverse. Als ze een korte periode in de gevangenis moet doorbrengen of een paar uur gemeenschapsdienst moet leveren, zullen fans getuige willen zijn van de ervaring. Er is niets spannenders dan het kijken naar een in ongenade gevallen socialite terwijl ze worstelt in de onderwereld, en dit zou haar zelfs een solide, vermakelijke rol kunnen opleveren in toekomstige afleveringen.

Aanbevolen: