Mama June vertoont zorgwekkend raar gedrag op TikTok Live

Inhoudsopgave:

Mama June vertoont zorgwekkend raar gedrag op TikTok Live
Mama June vertoont zorgwekkend raar gedrag op TikTok Live
Anonim

Mama June deed haar fans schrikken na haar vreemde gedrag tijdens een recente TikTok-live. De realityster ging naar de app om met haar fans te chatten over haar eerdere verslavingsproblemen, terwijl ze ook inging op haar relatie met haar kinderen en de realityshow toen fans merkten dat ze niet kon stoppen met het pikken in haar gezicht.

Fans waren bezorgd dat mama June van de wagen was nadat haar gedrag op TikTok Live een beetje grillig leek

De realityster was live om twee jaar nuchterheid te vieren, maar fans merkten al snel dat de Mama June: From Not to Hot-ster een plekje op haar gezicht koos. Veel fans speculeerden in de commentaren dat het alarmerende gedrag betekende dat ze misschien van de wagen was gevallen.

Mama June, wiens echte naam June Shannon is, negeerde eerst de opmerkingen, maar nodigde toen een fan uit om mee te doen aan de uitzending. De fan, die ook worstelde met verslaving, noemde de opmerkingen over haar gedrag: "Mensen zeggen dat je niet nuchter bent omdat je in je gezicht peutert, gewoon zodat je het weet."

Mama June nam de opmerkingen ter harte, lachte ze weg en verduidelijkte dat het gewoon "een puistje" op haar wang was waarvan ze zei dat het haar problemen had bezorgd. "Het zal niet knallen" gaf ze toe.

De fan was er snel bij om haar te steunen en zei: "Ik zie het en het ziet mij."

Mama June wees er snel op dat ze ook last had van rosacea, waardoor haar huid er ook rood uitzag en het probleem er waarschijnlijk nog erger uitzag.

Mama June confronteerde de commentatoren en liet hen weten dat ze gewoon wat huidproblemen had en dat ze nuchter is gebleven

De politie arresteerde de realityster en ex-vriend, Geno Doak, in 2019. Het paar werd beschuldigd van drugsbezit.

Goed nieuws voor fans, want Mama June heeft beloofd dat ze clean en nuchter is. De realityster zegt dat ze al twee jaar geen terugval of tegenslag heeft gehad.

Mama June nam ook de tijd om haar steun te verlenen aan Wendy Williams, die naar verluidt zelf last heeft van verslavingsproblemen. Wendy was afwezig in The Wendy Williams Show voor de eerste helft van het 13e seizoen terwijl ze herstelt.

De realityster zei dat ze hoopt dat Wendy "de hulp krijgt die ze nodig heeft" en dat ze dacht dat ze dat was. "Het is moeilijk om gefilmd te worden als je erin zit en je probeert geld te verdienen", ging Mama June verder. "Ik heb dat meegemaakt in mijn eigen verslavingen, door gefilmd te worden in mijn verslaving en daar doorheen te gaan."

Aanbevolen: