Brooklyn Nine-Nine Cast wordt sentimenteel naarmate de show ten einde loopt

Brooklyn Nine-Nine Cast wordt sentimenteel naarmate de show ten einde loopt
Brooklyn Nine-Nine Cast wordt sentimenteel naarmate de show ten einde loopt
Anonim

Het is eindelijk zover: NBC's Brooklyn Nine-Nine heeft zojuist aangekondigd dat het 8th seizoen het laatste zal zijn. Het officiële Twitter-handvat van de show ging donderdag naar de microblogging-site om dit nieuws met fans te delen.

De showrunners spraken hun diepe dank uit aan de fans die hen van annulering hebben gered en hen de kans hebben gegeven om de oorspronkelijk geplande serie van 153 afleveringen te voltooien.

Brooklyn Nine-Nine is een politie-comedyserie die voor het eerst in première ging op Fox in 2013. De show is gemaakt door Dan Goor en Michael Schur (ook bekend van zijn werk voor The Office en voor het maken van shows Parks en recreatie en The Good Place). In de hoofdrol Andy Samberg als Jake Per alta, een getalenteerde maar onvolwassen NYPD-agent die vaak botst met zijn strikte en strenge commandant, kapitein Raymond Holt, gespeeld door Andre Braugher.

De rest van de cast bestaat uit Stephanie Beatriz als Rosa Diaz, Terry Crews als Terry Jeffords, Melissa Fumero als Amy Santiago, Joe Lo Truglio als Charles Boyle, Chelsea Peretti als Gina Linetti, Dirk Blocker als Michael Hitchcock en Joel McKinnon Miller als Norm Scully.

De serie werd in 2018 geannuleerd door Fox, na het 5e seizoen, maar een verzameling van steun van fans bracht NBC ertoe om het op te pikken voor zijn 6 th seizoen, waar het momenteel wordt uitgezonden.

Castleden en schrijvers gingen ook naar Twitter om hun reacties te delen. Fumero schreef:

Schrijver Dewayne Perkins plaatste:

Het is duidelijk dat iedereen die bij de show betrokken is, een zwaar hart heeft nu het eindelijk ten einde is, maar dat heeft hun enthousiasme niet getemperd, en ze rollen met volle kracht vooruit om de fans een verbluffende finale te geven seizoen.

Het achtste en laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine gaat eind 2021 in première op NBC.

Aanbevolen: