Fans noemen 'The Mandalorian'-ster Pedro Pascal 'perfecte cast' voor 'The Last Of Us' van HBO

Fans noemen 'The Mandalorian'-ster Pedro Pascal 'perfecte cast' voor 'The Last Of Us' van HBO
Fans noemen 'The Mandalorian'-ster Pedro Pascal 'perfecte cast' voor 'The Last Of Us' van HBO
Anonim

The Mandalorian-ster Pedro Pascal heeft zich aangemeld als headliner voor HBO's langverwachte tv-serie-aanpassing van de populaire videogame The Last of Us, waarin hij de hoofdrol zal spelen als het hoofdpersonage, Joel. Pascal voegt zich bij zijn mede Game of Thrones alum Bella Ramsey in de nieuwe serie; Ramsey is gecast als Ellie.

Fans van de PlayStation-game hebben ongelooflijk veel hoop dat de tv-serie een succes zal worden nadat ze hebben vernomen dat Craig Mazin, de maker van Tsjernobyl, aan boord zal zijn, evenals de schrijver en creatief directeur van de game, Neil Druckman.

Het is de eerste televisieserie van Playstation Productions en verschillende Twitter-gebruikers tonen hun enthousiasme voor de komende serie en de "perfecte casting" die tot nu toe is genoemd.

Pascal wordt snel een begrip. Nadat hij erkenning had gekregen in Game of Thrones, waar hij in seizoen vier de hoofdrol speelde als Oberyn Martell, en in de hoofdrol als echte Drug Enforcement Agent Javier Peña in de Netflix-serie Narcos, kreeg hij al snel bekendheid voordat hij zich aanmeldde om deel uit te maken van de laatste deel in de Star Wars-franchise.

Natuurlijk is Pascal nu synoniem geworden met Disney+'s The Mandalorian, die hij zal blijven vertolken, ook al heeft The Last of Us hem op de eerste plaats. Dit betekent dat als er een planningsconflict is, Pascal verplicht is om aan The Last of Us te werken.

Fans van The Mandalorian hoeven zich geen zorgen te maken, aangezien het bekend is dat Pascal het grootste deel van de show sowieso niet op de set was, zijn gezicht verborgen onder zijn helm. Immers, zoals Collider stelt, met zoveel actie in de Star Wars tv-serie, waren er waarschijnlijk meer stuntmannen die het personage uitbeelden dan de acteur zelf.

Er zijn geen andere aankondigingen over wie er nog meer zal schitteren in de komende serie. Druckmann heeft echter bevestigd dat de personages Riley, Tess, Maria en Marlene, die in de eerste game verschenen, ook deel zullen uitmaken van de show.

Aanbevolen: