Wat fans zeggen over het liefdesverhaal van Lizzo en Chris Evans

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over het liefdesverhaal van Lizzo en Chris Evans
Wat fans zeggen over het liefdesverhaal van Lizzo en Chris Evans
Anonim

Toen Lizzo in april voor het eerst in de DM's van Chris Evans op Instagram kwam, channelde ze ons echt allemaal. Ze stuurde een bericht met een reeks emoji's en deelde de ervaring vervolgens met haar volgers op TikTok.

Met het bijschrift van de video als een hilarische waarschuwing voor haar fans: "Niet drinken en DM, kinderen … voor legale bruinvissen is dit een grap", lachte ze om zichzelf omdat ze hem een bericht stuurde na een paar drankjes.

Ze zei ook dat hij haar volgt en dat haar berichten hem pijn doen omdat, nou ja, om een reden waar we ons allemaal in herkennen.

"De reden dat ik hier boos over ben, is omdat ik weet dat ik niet met hem zal kunnen trouwen, en eerlijk gezegd, het doet me pijn tot in de kern. Omdat, verdomde papa, hij een zeldzaam ras is. Niet te vergelijken."

Waar ze misschien niet op had geanticipeerd, is zijn reactie en wat er in de maanden erna volgde.

Evans stuurde Lizzo snel een bericht terug en ze ging naar TikTok om dat antwoord te delen met de opwinding die je zou verwachten. Van daaruit ontstond er een mooie band tussen de twee.

De twee chatten af en toe sinds die eerste uitwisseling, en het wordt alleen maar beter. Dus wat vinden fans van hun 'liefdesverhaal'? Net als de rest van ons, hangen ze allemaal vol en wachten ze op de volgende grote update!

10 Deze fan spreekt de waarheid

Echt, het beste scenario voor ons allemaal zou zijn dat het paar daadwerkelijk samenkomt. Kunt u zich voorstellen? Ze zouden zeker een powerkoppel zijn!

9 Deze gebruiker heeft een prachtige tekstreferentie gemaakt

Deze gebruiker denkt dat het paar dat een echt paar wordt, ongeveer 98 van hun 99 problemen zou oplossen. Ook hebben we dat liedje in ons hoofd gehad sinds we deze reactie een week geleden voor het eerst zagen, dus bedankt daarvoor!

8 Deze fan denkt dat Lizzo het heeft gemaakt

Zouden we niet allemaal graag een grapje maken met Chris Evans? Deze fan vindt dat Lizzo haar beste leven leidt, en daar moeten we het mee eens zijn. Een dronken DM veranderde in een lopende grap over het krijgen van zijn baby, en ze maken ons allemaal een beetje jaloers!

7 Deze fan is gewoon dankbaar om hier te zijn

Heb je ooit naar iets zo moois gekeken dat je gewoon blij was te bestaan en tegelijkertijd wat je ook meemaakte? Deze fan denkt zo over het zich ontvouwende 'liefdesverhaal' van Chris Evans en Lizzo, en we snappen het helemaal. Niet alleen omdat ze allebei ongelooflijke mensen zijn, maar we wachten op foto's van hen die rondhangen om verder te bewijzen dat het bestaan in deze tijd ons allemaal geluk brengt.

6 Deze fan wacht op de huwelijksaankondiging

Deze fan gebruikt TikTok eigenlijk alleen om de officiële aankondiging van hun huwelijk te zien. Beter nog, ze wachten tot Evans Mr. Lizzo wordt. Schrijf ons in! Welke kleurenschema's zou het paar gebruiken voor hun grote dag? Hoe zou Lizzo's jurk eruit zien? Hoe knap zou Evans eruitzien in zijn pak? We hebben vragen!

5 Deze gebruiker wil wat we allemaal willen

Dit is er ook een waar we allemaal op hebben gewacht. Kan Lizzo Evans rekruteren voor een van haar volgende muziekvideo's? We hebben allemaal de dansende GIF's van Evans als Captain America gezien, en we zijn klaar om hem te zien twerken en dansen naast Lizzo in een muziekvideo, of op zijn minst een TikTok-video!

4 Deze fan is een grote fan van de berichtenuitwisseling

De berichten tussen de twee zijn zeker iets waar fans absoluut van genieten. Deze gebruiker deelde een paar screenshots van een paar uitwisselingen tussen Lizzo en Evans, en ze hebben gelijk als ze zeggen dat ze ze volledig tot leven brengen. Ze geven ons ook allemaal het leven.

Hoe schattig is het ook dat Evans zei dat zijn moeder opgewonden was voor de baby en zijn verzoek om geen gender-onthullingsfeesten.

3 De moeder van deze fan heeft zelfs het nieuws gehoord

Deze gebruiker heeft een grappig fragment van een gesprek met zijn moeder gedeeld. Na het opzetten van de film Knives Out, deelde de moeder van deze gebruiker haar opwinding over het herkennen van Evans. Hoewel de meesten hem kennen als Captain America, of in andere filmrollen, beschouwt deze vrouw zijn aanspraak op roem als degene die een baby krijgt met Lizzo.

2 Lizzo is ons allemaal in deze uitwisseling

Toen Lizzo in een recente reactie op een video werd gevraagd wat haar favoriete snack was, had ze de meest herkenbare reactie. Een simpele twee woorden vatten haar ideale snack perfect samen: Chris Evans. Hij is echt heel lekker!

1 Deze fan hoopt dat ze hun beste leven leiden

Deze gebruiker heeft een foto van Evans gedeeld waarvan we zeker weten dat Lizzo er net zo van geniet als de rest van ons. Ze deelden ook dat ze hopen dat ze hun beste en meest onbezorgde leven leiden. We moeten zeggen dat we hetzelfde hopen voor het paar!

Aanbevolen: