Pamela Anderson verkoopt haar huis in Malibu en verhuist naar Canada

Inhoudsopgave:

Pamela Anderson verkoopt haar huis in Malibu en verhuist naar Canada
Pamela Anderson verkoopt haar huis in Malibu en verhuist naar Canada
Anonim

Pamela Anderson trekt zich al geruime tijd terug uit de schijnwerpers en het lijkt erop dat ze zojuist een andere, zeer gewaagde zet heeft gedaan om ervoor te zorgen dat het stil blijft in haar persoonlijke leven.

Kiezen om zichzelf te verwijderen van sociale media was haar eerste grote beweging weg van roem en van de nieuwsgierige blikken van de pers. Nu lijkt het erop dat Pamela Anderson helemaal afstand wil nemen van Californië. Ze heeft net haar huis verkocht voor maar liefst $ 11,8 miljoen en noemt Canada nu officieel haar thuis.

De actrice, die in Canada is geboren, toont steeds minder interesse om een beroemdheid te zijn en lijkt een rustige levensstijl te hebben aangenomen in het bergachtige gebied van Vancouver, Canada.

Pamela Anderson kust Californië vaarwel

Er was eens een tijd dat elke kop haar naam droeg en elke tijdschriftomslag streed om haar aandacht. Waar Pamela Anderson ook ging, de pers zou hem zeker volgen. Haar leven was een traject van wilde avonturen die net zo goed overeenkwamen met een feestlevensstijl als met haar succesvolle carrière op Baywatch en daarbuiten.

Toen haar relaties faalden en haar imago een deuk begon te krijgen, begon Pamela Anderson de levensstijl die haar naar beneden leek te slepen, uit de weg te gaan. Eerder dit jaar zette ze zichzelf helemaal van de sociale media af en nam ze afscheid van haar fans en haar status als beroemdheid.

Ze is nu getrouwd met voormalig lijfwacht Dan Hayhurst en geniet van de eenzaamheid van het Canadese landschap en heeft geen reden om vast te houden aan haar landgoed in Malibu.

De enorme verkoop

In alle opzichten is dit een enorme huisverkoop voor Anderson. Haar financiën zijn niet altijd op orde geweest, maar door de verkoop van dit huis kreeg haar bankrekening nog eens $ 11,8 miljoen binnen.

Het pand was gelegen in Malibu Colony, te midden van vele andere high-end huizen van beroemdheden, en was een bescheiden eigendom van 2700 vierkante meter dat was genesteld in deze zeer gewilde gemeenschap. Het huis was een toevluchtsoord met 4 slaapkamers en had bij elke beurt duurzame upgrades.

Ze heeft net verkocht voor $4.000 per vierkante meter en kijkt niet achterom.

Dat is een enorme uitbetaling voor een relatief klein huis, en het geld dat ze zojuist heeft verdiend, kan haar nu heel lang meegaan, gezien het feit dat ze zo'n eenvoudig leven leidt aan de Canadese kant van de grens.

Aanbevolen: