Loonette Het leven van de Clown na 'The Big Comfy Couch

Inhoudsopgave:

Loonette Het leven van de Clown na 'The Big Comfy Couch
Loonette Het leven van de Clown na 'The Big Comfy Couch
Anonim

Gewoon een clown en haar pop! Kinderen geboren in de jaren '90 herinneren zich waarschijnlijk de show, The Big Comfy Couch. Het was een Canadese kindertelevisieshow over een clown genaamd Loonette en haar pop, Molly, die problemen op hun bank oplossen. Ze ontmoeten dagelijks familie, buren, vrienden, dieren en zelfs stofkonijntjes.

The Big Comfy Couch liep van 1992 tot 2006. Omdat de show zo lang duurde, speelden twee vrouwen Loonette the Clown. Ze was de belangrijkste ster van de show, een jonge clown met sproeten. Ze werd voor het eerst gespeeld door Alyson Court van 1992 tot 2003 en vervolgens door Ramona Gilmour-Darling in 2006.

Omdat Court haar het langst heeft gespeeld, concentreren we ons vandaag alleen op haar. Voor The Big Comfy Couch heeft ze een indrukwekkend cv, inclusief stemwerk als Lydia Deetz in de Beetlejuice-serie en The Care Bears Family. Dit is wat ze heeft uitgespookt sinds ze de Big Comfy Couch heeft verlaten.

9 Waarom Loonette 'The Big Comfy Couch' verliet

Court was 19 toen ze de rol van Loonette op zich nam. Hoewel ze als jong kind kon slagen, werd het met de jaren moeilijker. Dat was echter niet de reden voor haar vertrek. Volgens Pop Crush verliet Court de show na seizoen zes omdat ze haar leven wilde richten op het nemen van haar kind.

"Maar ik was 22, 23 en ik wilde mijn leven leiden en genieten van het zijn van een jonge volwassene. Ik vond het erg benauwend omdat ik nog nooit zo'n controle had ervaren. Dus ik had zoiets van, "Ik kan dit niet meer. Ik moet gaan. "En we waren klaar. Ze verwachtten niet terug te komen. Het was pas in 2002 dat we dat deden. Ik was op dat moment getrouwd en zwanger. Dus ik was een verantwoordelijke volwassene, "ze vertelde E! Online.

8 Alyson Court's relatie en kind

Alyson Court was eerder getrouwd met Erik Suzuki, voormalig regisseur van stem- en videogamelokalisatie van Capcom. Ze verwelkomden hun zoon, Blaede Court-Suzuki, samen in januari 2003. Hun relatie duurde echter niet lang en ze scheidden later.

7 Alyson Court bleef acteren na 'The Big Comfy Couch'

Ze nam wat vrije tijd na The Big Comfy Couch om tijd door te brengen met haar toenmalige echtgenoot en haar zoon, maar Court keerde terug naar acteren rond 2006. Naast Comfy Couch speelde ze in Skyland, The Amazing Spiez!, Mike De ridder en nog veel meer. Hoewel hij in veel films en tv-shows verschijnt, richt Court zich voornamelijk op stemwerk in shows en videogames zoals Resident Evil.

6 'Big Comfy Couch' Fanconventies en goede doelen

Alyson Court is te gast geweest op tal van fanconventies. Ze vindt het altijd leuk om fans te ontmoeten, vooral degenen die zich verkleden als Loonette met hun eigen Molly-pop. Maar degenen die het meest opvallen, zijn de fans die opdagen die een kind hebben verloren dat naar de show heeft gekeken. "Zelfs ouders ontmoeten nadat hun kind is overleden, en ze stonden nog steeds zes uur in de rij om te zeggen:" Je show was het enige dat een glimlach op het gezicht van mijn zoon toverde vlak voordat hij stierf", vertelde ze aan E!.

Ze had ook veel kansen voor liefdadigheidswerk toen de show ook in de VS succesvol werd.

5 Alyson Court kan nog steeds de 'Big Comfy Couch'-klok uitrekken

Een van de beste delen van de show was aan het einde toen Loonette de klok op de grond deed uitrekken. "Hier is de deal: ik kan het, maar het duurt ongeveer twee weken om te herstellen", vertelde ze aan E!. "Vlak voor COVID was er een fanconventie en een jonge vrouw zei: "Ik wil de klok met je uitrekken. Kom op." En ik ging ervoor: been recht over het hoofd, de spleten, alles. Er kan die avond een drankje of twee zijn geweest om wat van de pijn te verzachten." Rechtbank is momenteel 48 jaar oud.

4 Huidige relatie van Alyson Court

Ondanks dat veel fans dachten dat ze getrouwd was met Steve van Blues Clues, is ze dat niet. Terwijl ze haar zoon opvoedde als alleenstaande moeder, vond Court eindelijk weer liefde. In maart 2018 verloofde ze zich met stripboekmaker Z. M. Thomas. Ze trouwden op 1 juli 2019, ook wel Canada Day genoemd. Er is niet veel bekend over hun relatie, afgezien van de zeldzame foto's en updates die ze op Twitter plaatst. Ze hebben ook een schattige kat genaamd Dexter, over wie ze veel post.

3 Alyson Court gaat regisseren

Naast acteren en voice-overs, breidt Court ook haar cv uit met regisseren. e! Online gaf niet veel details, maar Court werkt aan nieuwe shows voor Disney+ en Netflix. Het meest opvallend is dat ze de stem regisseert, die stemacteurs begeleidt. Ze doet dat werk nu meestal via Zoom, maar regisseerde veel beroemdheden zoals Meghan Trainor, H. E. R, Rachel Bloom en Leslie Odom Jr. We kunnen niet wachten om te zien waar ze aan werkt.

2 Alyson Court is niet tegen een 'Big Comfy Couch'-reboot

Praten met E! Online liet de rechtbank weten dat een reboot niet uitgesloten is. Ze zou echter niet de hoofdrolspeler zijn. "Wat ik graag zou zien, is een nieuw personage introduceren dat de bank overneemt. Ik zou zeker nog steeds Loonette kunnen zijn, maar, weet je, Loonette is gegroeid. En op die manier zou je consistentie met de oude afleveringen kunnen hebben in de nieuwe En dan zou een nieuw, jong personage, denk ik, prachtig zijn om te zien. Een nieuw, heel kinderlijk personage, waarbij je niet probeert te dupliceren wat iemand eerder deed. Dus, de wereld uitbreiden. Dat zou mijn suggestie zijn, " vertelde ze de outlet.

1 De huidige netto waarde van Alyson Court

Court acteert al sinds 1984 en is dat nog steeds. Daarom is het zo'n schok dat haar vermogen slechts $ 4 miljoen is, volgens Celebrity Net Worth. Door echtscheidingen, het zorgen voor een kind, het doneren aan liefdadigheidsinstellingen en verschillende andere factoren, moet haar vermogen echter een grote klap hebben gekregen.

Aanbevolen: