De waarheid over Netflix 'Cowboy Bebop' John Cho's nettowaarde

Inhoudsopgave:

De waarheid over Netflix 'Cowboy Bebop' John Cho's nettowaarde
De waarheid over Netflix 'Cowboy Bebop' John Cho's nettowaarde
Anonim

John Cho is een Hollywood-ster wiens carrière tientallen jaren omvat. Gedurende zijn carrière lijkt het bijna alsof hij alles heeft gedaan. Hij speelde tenslotte in grote filmfranchises en werkte in de loop der jaren aan verschillende tv-shows.

Meer recentelijk is Cho ook een behoorlijke Netflix-ster geworden, met de hoofdrol van Spike Spiegel in de kortstondige serie Cowboy Bebop.

En hoewel Cowboy Bebop al na één seizoen is geannuleerd, zouden fans blij zijn te weten dat het niet lang meer zal duren voordat ze Cho weer zien.

Er is tenslotte altijd vraag naar een ervaren acteur zoals hijzelf. Om nog maar te zwijgen, hij doet ook af en toe achter de schermen. Dit kan ook verklaren hoe hij een behoorlijk indrukwekkend vermogen heeft weten te vergaren.

John Cho's doorbraakrol was in deze cultklassieker uit de jaren 90

Cho's Hollywood-carrière begon eind jaren '90 toen hij kleine rollen kreeg in shows als Felicity, Charmed en Boston Common. Maar toen kreeg de acteur uiteindelijk de rol van de "MILF-man" in de R-rated komedie American Pie.

En zo kreeg Cho de aandacht van de industrie die hij verdiende. Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze Koreaanse acteur sindsdien is gecrediteerd voor het populariseren van de term zodra de film werd uitgebracht.

"Luister, het acroniem is - ik weet niet of we het nodig hadden in ons culturele vocabulaire, maar het was er, en ik was op dat moment het kanaal", schreef de acteur ooit op Reddit.

"Het is grappig, en het begon mijn comedy-carrière per ongeluk, maar mijn grap antwoord is dat ik me verontschuldig voor alle websites die ik over de wereld heb verspreid."

John Cho werd de ster van deze sci-fi-franchise

In navolging van American Pie maakte Cho uiteindelijk verschillende films. Deze omvatten onder meer de Oscar-winnaar American Beauty, Big Fat Liar en Bowfinger. Later werd hij ook gecast als Sulu in de film Star Trek uit 2009.

De film was in wezen een reboot en voor Cho was het heel belangrijk om de zegen te krijgen van George Takei, de originele Sulu, voordat hij aan de film begon.

“Weet je, hij was gewoon heel bemoedigend met mij, omdat ik heel erg nerveus was, en hij had namens mij een goed woordje gedaan aan JJ [Abrams]. En dat wist ik niet, 'legde de acteur uit.

“En het betekende de wereld voor mij dat hij mijn casting goedkeurde. Toen we samen lunchten, vroeg ik hem te lunchen nadat ik de rol had gekregen en voordat we begonnen te filmen, en hij deed me ook denken aan de visie van Gene Roddenberry voor een vreedzame wereld, en wat zijn doelen waren via de show, en het was goed om daar door George aan herinnerd te worden.”

John Cho speelde ook mee in deze comedy-franchise

Aan het begin van zijn carrière waagde Cho zich aan slapstickkomedie toen hij een van de hoofdrollen op zich nam in de Harold & Kumar Go to White Castle samen met acteur Kal Penn.

In die tijd was het zeldzaam om Aziaten de hoofdrol te zien spelen en dus wisten Cho en Penn allebei hoe belangrijk het was om een film als deze op de markt te brengen. Ze erkenden ook dat hun personages in sommige opzichten op hen leken.

"Het verhaal van de film is dat twee underdogs bepaalde obstakels overwinnen op een reis naar White Castle", vertelde Cho aan SPLICEDwire. "En het verhaal van het project is tot op zekere hoogte dat twee underdog-acteurs hun kans krijgen om de hoofdrol in een film te spelen."

In de trailer van de film noemden Cho en Penn zichzelf respectievelijk die kerel van American Pie en die kerel van Van Wilder omdat ze de behoefte voelden om een "ijsbreker" voor het publiek te hebben.

"De trailer is grappig omdat hij precies zegt wat mensen denken", legde de acteur uit. "Het verdwijnt ook een beetje - ik denk dat er een onuitgesproken mate van spanning is, zoals dit zo ongewoon is om Aziatisch-Amerikanen een film te zien headlinen."

De twee acteurs gingen samen ook een paar films van Harold en Kumar maken.

Hier is het vermogen van John Cho vandaag de dag

Na tientallen jaren in het vak te zijn geweest, zou Cho nu een ongelooflijke $ 25 miljoen waard zijn. En hoewel het onduidelijk is hoeveel hij doorgaans verdient aan een project voor zijn acteerwerk, kunnen we gerust stellen dat de acteur erin geslaagd is een behoorlijk lucratieve deal voor zichzelf te onderhandelen.

Naast acteren is Cho ook begonnen met het produceren van films. Sterker nog, hij is gecrediteerd als producer in Netflix's Tigertail.

Cho zal ook de hoofdrol spelen in een aankomend drama van Amazon Studios. Hij is klaar om Sulu weer te spelen in een aankomende Star Trek-film. Bovendien is de acteur naar verluidt bezig met het produceren van een aankomende tv-film, wat nog meer toevoegt aan zijn bedrijfsresultaten.

Aanbevolen: