Heeft Lindsay Lohan enige hoop om haar vermogen weer op te bouwen?

Inhoudsopgave:

Heeft Lindsay Lohan enige hoop om haar vermogen weer op te bouwen?
Heeft Lindsay Lohan enige hoop om haar vermogen weer op te bouwen?
Anonim

Lang voordat Kim Kardashian beroemd werd en rond dezelfde tijd dat Britney Spears de populairste popster was, was er ook Lindsay Lohan.

Ze begon als een actrice uit haar kindertijd die fans vertederde met haar uitvoeringen in Disney-films zoals The Parent Trap en Freaky Friday. Later liet Lohan zien dat ze in haar eentje perfect een kaskraker kon dragen met de hitfilm van Tina Fey, Mean Girls.

Rond deze tijd hadden velen de indruk dat Lohan praktisch niet te stoppen was. Maar toen, na een reeks schandalen (en rechtszittingen), kwam de actrice in de problemen, tot het punt waarop ze in wezen niet meer gecast zou worden.

Zoals velen weten, houdt Hollywood er echter van om tweede kansen te geven. En het lijkt erop dat de afgelopen jaren Lohan's poging heeft gezien om er een te kapitaliseren.

Zelfs nu is het echter nog steeds vrij onduidelijk of ze in staat zal zijn om het voormalige vermogen van bijna $ 30 miljoen terug te krijgen dat Lohan in het verleden had. Kan Lohan, bijna twee decennia na Mean Girls, de zaken nog omdraaien?

Lindsay Lohan probeerde eerder een comeback te maken

Enkele jaren geleden begon Lohans poging om haar carrière nieuw leven in te blazen met een gesprek met mediamagnaat Oprah Winfrey. Met de hulp van Winfrey hoopte de voormalige kindberoemdheid dat ze een nieuwe start kon maken, en zei dat haar verslavingsproblemen allemaal verleden tijd waren.

"Er zit niets anders op dan iets voor mij te drinken", zei Lohan ooit voor de camera. "Er is geen feest waar ik niet ben geweest, niemand met wie ik niet heb omgegaan, geen situatie waaraan ik niet ben blootgesteld."

Tijdens een gesprek met Winfrey maakte de actrice duidelijk dat ze een ander persoon is geworden na haar eerdere schandalen en arrestaties. "Het is een proces van opgroeien en herkennen en zo moe en uitgeput zijn door de chaos, en dat is wat het werkelijk is", zei Lohan tijdens de sit-down.

De actrice beweerde ook dat ze klaar was om haar Hollywood-carrière opnieuw serieus te nemen.

"Zolang ik eerlijk tegen mezelf blijf en gewoon het werk doe dat ik bereid ben te doen, heb willen doen en doe, is er niets dat dat in de weg kan staan", zegt de actrice. gezegd. "Ik ben mijn eigen ergste vijand en dat weet ik."

Destijds had Winfrey Lohan een aanbod gedaan om te schitteren in een realityserie van acht afleveringen die op het EIGEN netwerk van de mogul zou worden uitgezonden. De deal zou de actrice $ 2 miljoen betalen.

Hoewel het er echter naar uitzag dat de serie in eerste instantie zou plaatsvinden, kwam het niet precies uit omdat Lohan weigerde gefilmd te worden. "Dit is precies wat iedereen me waarschuwde dat zou gebeuren (met haar werken), " zei Winfrey tijdens haar show. "En dat is het."

Lindsay Lohan probeerde andere reality-tv-optredens

Vele jaren later dook Lohan opnieuw op. Deze keer was de actrice niet alleen na de hoofdrol in een realityshow die haar weg naar nuchterheid documenteerde. In plaats daarvan presenteerde Lohan zichzelf als een slimme ondernemer met haar toen pas geopende Lohan Beach House.

Ze opende voor het eerst een resort op het Griekse eiland Mykonos. Later opende Lohan er nog een in Rhodos-stad. Voor de actrice was het hele idee om een vakantiebestemming te creëren die perfect is voor iedereen.

“Ik wilde er echt een strand in familiestijl van maken. Een plek waar mensen met hun kinderen naartoe kunnen gaan en zich veilig voelen", vertelde ze aan Paper. "Ze kunnen plezier hebben en er zijn niet elke seconde camera's. Het is niet alleen een feestding; je kunt er lekker lunchen.”

De actrice maakte ook duidelijk dat ze als zakenvrouw serieus genomen wil worden. "Er is nu een zakelijke kant aan mijn leven, maar ik ben niet in Amerika, dus niemand weet ervan, wat leuk is voor mij", vertelde Lohan ooit aan The New York Times. "Omdat ik me echt kan concentreren op het resultaat van dingen."

En hoewel Lohan het misschien druk had met het runnen van de resorts, dacht ze dat het een goed idee zou zijn om een realiteit te creëren rond haar nieuwe bedrijf. Dat is in wezen hoe de MTV-serie Lindsay Lohan's Beach Club tot stand kwam.

Het doel was om fans te laten zien hoe ze van plan is een imperium vanaf de grond op te bouwen. "De show gaat echt over mij als zakenvrouw en over het leren runnen van dit bedrijf", vertelde de actrice aan USA Today. “Het is niet zo leuk om me de hele tijd te zien – het is leuker om de echte dingen te zien die ik doe. Nu krijg je het te zien, dus het is een script dat ik mag regisseren.'

Lohan's serie werd later na slechts één seizoen geannuleerd. Wat haar resorts betreft, zijn er berichten dat ten minste één van hen (met name het oorspronkelijke resort in Mykonos) zijn activiteiten al had gesloten. De TripAdvisor-vermelding is sindsdien verwijderd.

Lindsay Lohan heeft een film in de maak

De afgelopen jaren had Lohan een handvol series en filmprojecten gedaan. Zo speelde ze in de serie Sick Note naast Rupert Grint en Nick Frost. Kort daarna speelde Lohan in de weinig bekende horrorthriller Among the Shadows.

Ondertussen speelt Lohan de hoofdrol in een aankomende kerstfilm voor Netflix. Hoewel ze momenteel geen titel heeft, schittert de actrice in deze rom-com als een erfgename die een ski-ongeluk krijgt en geheugenverlies ontwikkelt.

Op dit moment is het onduidelijk hoeveel Lohan heeft gekregen voor haar Netflix-project. Ondertussen geven schattingen aan dat het vermogen van Lohan nu tussen $ 800.000 en $ 1,5 miljoen ligt. Het is zeker ver verwijderd van $30 miljoen.

Lohan is onlangs ook verloofd, wat zou kunnen leiden tot nog meer kansen voor de starlet, afhankelijk van hoe geïnteresseerd fans zijn in haar liefdesleven.

Aanbevolen: