Zijn de cast van 'Jersey Shore' nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn de cast van 'Jersey Shore' nog steeds vrienden?
Zijn de cast van 'Jersey Shore' nog steeds vrienden?
Anonim

Van drinkmaatjes tot familie, de cast van Jersey Shore heeft samen een lange weg afgelegd. De show, die voor het eerst in 2009 in première ging, bracht een groep huisgenoten samen die in New Jersey samenwoonden en werd een fenomeen in de popcultuur. Het was aanleiding tot zes seizoenen en een speciale televisiereünie, en een reünieserie genaamd Jersey Shore: Family Vacation.

De castleden hebben in de loop der jaren samen veel meegemaakt, genoten van eindeloze nachten om hun zorgen weg te feesten en citaten uit te spreken die de MTV-geschiedenis zouden ingaan. De huisgenoten kregen soms ook ruzie, waardoor het publiek zich afvroeg of ze echt vrienden zouden blijven na het einde van de serie. Het drama ging door in de reünieserie, en nu sociale media in de mix zijn gekomen, bereikt de spanning soms nieuwe hoogten, zoals toen Angelina iedereen negeerde in 2020. Maar zijn de cast vandaag nog steeds vrienden?

8 Zijn Snooki en Angelina nog steeds vrienden?

Snooki en Angelina hadden een van de meest explosieve relaties in de geschiedenis van Jersey Shore, waarbij het paar in het eerste seizoen een fysiek gevecht aanging. Op dat moment stond Angelina op gespannen voet met vrijwel de hele cast.

Zowel Angelina als Snooki keerden terug voor de reünieserie Jersey Shore: Family Vacation, die in 2018 in première ging. Hoewel de twee in de loop der jaren veel ups en downs hebben gehad, lijkt het erop dat ze vandaag in ieder geval op burgerlijke voorwaarden zijn. ze volgen elkaar vanaf 2022 op Instagram.

7 Zijn Snooki en JWoww nog steeds vrienden?

In tegenstelling tot Angelina was JWoww een goede vriend van Snooki voor het grootste deel van de originele Jersey Shore-show en de vergelding van 2018. Bronnen bevestigen dat de twee nog steeds hecht zijn, en als fans ze niet geloven, kunnen ze bevestiging krijgen rechtstreeks uit de mond van het paard door op Instagram te kijken.

Voor JWoww's verjaardag in februari wijdde Snooki een bericht aan haar en noemde haar "sissy boo".

"Je bent nog steeds 25 en bloeit mijn liefde", schreef Snooki, voordat hij eraan toevoegde: "Ik kan niet wachten om het volgend weekend met je te vieren. Houd voor altijd van je leven en onze vriendschap.”

De post bevatte een collage van afbeeldingen van Snooki en JWoww door de jaren heen, van hun vroege dagen op Jersey Shore tot foto's die recenter zijn gemaakt.

6 Zijn Sammi en Ronnie nog steeds vrienden?

Van alle originele cast was Sammi "Sweetheart" Giancola de enige voormalige huisgenoot die niet terugkeerde voor Jersey Shore: Family Vacation in 2018.

In de show hadden zij en haar vriend Ronnie een vluchtige relatie vol gepassioneerde momenten en vijandige gevechten voor de camera. In 2014, na vijf jaar daten, gingen Sammi en Ron voorgoed uit elkaar.

Tegenwoordig blijft Sammi meestal uit de schijnwerpers, dus het is moeilijk om zeker te weten waar haar relatie met haar ex staat. Maar fans geloven dat de twee niet langer op goede voet staan, aangezien Sammi mogelijk heeft gesuggereerd dat hereniging met Ron voor Jersey Shore: Family Vacation potentieel giftig zou zijn.

"Ik heb ervoor gekozen om dit seizoen niet deel te nemen aan de show omdat ik me op een heel andere plek in mijn leven op dit moment concentreer op mijn bedrijven en relatie", zei Giancola in een verklaring op Instagram.

"Ik ben niet dezelfde persoon als toen ik 22 was. Op mijn 31e ben ik momenteel buitengewoon gelukkig in elk aspect van mijn leven en wil ik potentieel TOXISCHE SITUATIES vermijden."

5 Zijn Sammi en de andere dames nog steeds vrienden?

In haar Instagram-verklaring toonde Sammi liefde aan haar voormalige huisgenoten en zei: "Het was een moeilijke beslissing, want ik hou van mijn kamergenoten", zei ze. "Ik zal Jersey Shore voor altijd dankbaar zijn en alles wat het me heeft gebracht."

Nadat de serie was afgelopen, verscheen Sammi af en toe op de sociale media-pagina's van de andere Jersey Shore-dames nadat hij ze op verschillende evenementen tegenkwam.

Volgens Cheat Sheet "missen" Snooki, JWoww en Deena Sammi. De publicatie citeerde een interview dat Snooki in 2020 gaf, waarin ze bevestigde: "Ik denk gewoon dat de tijd [ons] uit elkaar heeft gedreven, wat klote is."

Afgaande op deze opmerkingen is het duidelijk dat er nog steeds liefde is tussen Sammi en de andere dames, ook al zijn ze niet langer hecht.

4 Zijn Ronnie en de jongens nog steeds vrienden?

Ronnie was een hoofdrolspeler in Jersey Shore: Family Vacation van 2018 tot seizoen vijf, toen hij alleen als gast verscheen. De tv-persoonlijkheid begon in 2020 onopvallend te blijven nadat hij had gepleit voor een incident met huiselijk geweld.

Destijds speculeerden sommige fans dat Ronnie niet langer bevriend was met Pauly D, Vinny of Mike Sorrentino omdat hij afstand hield. Maar vanaf 2022 vermeldt Ronnie zijn drie vrienden in posts op sociale media. Hoewel de andere jongens niet al te veel foto's met Ronnie hebben gepost, weten we dat Ron zeker geen hard feelings heeft!

3 Zijn Pauly D en Vinny nog steeds vrienden?

Pauly D en Vinny waren vanaf het begin hecht. De twee hebben door de jaren heen misschien wel de meest stabiele vriendschap van de familie Jersey Shore gehad, en het is duidelijk dat ze nog steeds de beste maatjes zijn.

The List wijst erop dat de twee vrienden samen in een reeks andere reality-tv-shows zijn verschenen, waaronder Revenge Prank en Double Shot at Love. Pauly beschrijft Vinny ook als zijn "beste vriend" en gelooft dat hij hem beter kent dan hij zichzelf kent.

2 Zijn Mike Sorrentino en zijn castgenoten nog steeds vrienden?

Mike "The Situation" Sorrentino lijkt niet zo'n hechte band te hebben met de andere Jersey Shore-jongens als Vinny en Pauly D. Maar het lijkt erop dat ze nog steeds vrienden zijn.

Mike volgt al zijn voormalige castgenoten (zelfs Angelina, die in de loop der jaren op gespannen voet stond met de meeste andere castleden), waaronder Vinny, Pauly D en Ronnie. Ronnie plaatste in maart 2022 ook een video waarin hij met de andere drie jongens danste.

1 Zijn Deena Cortese en Snooki nog steeds vrienden?

Deena en Snooki noemen zichzelf liefdevol 'gehaktballetjes' en hebben een hechte vriendschap die begon in de Jersey Shore-audities en tot op de dag van vandaag voortduurt.

De twee slenterden over elkaar heen en toonden in de loop der jaren regelmatig liefde voor elkaar, zowel in de show als op sociale media.

Voor Internationale Vrouwendag in 2022 plaatste Deena een foto van zichzelf met Snooki en JWoww, waarbij ze het bijschrift gebruikte om de vrouwen toe te juichen:

“12 jaar geleden ontmoetten we superjonge.. nu zijn we volwassen vrouwen met prachtige gezinnen.. groeien bedrijven en maken nog steeds samen tv”, schreef Deena, voordat ze haar twee vrienden een gelukkige Internationale Vrouwendag wenste.

Aanbevolen: