Hoeveel kinderen heeft Snoop Dog?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kinderen heeft Snoop Dog?
Hoeveel kinderen heeft Snoop Dog?
Anonim

Snoop Dogg heeft een diepgaande invloed gehad op enkele van de grootste rapartiesten van vandaag. Niet alleen dat, hij heeft ook country-folkartiesten als Chris Stapleton geïnspireerd. Afgezien van zijn muziek heeft Snoop een aantal werkelijk ongelooflijke dingen gedaan voor de wereld als geheel. Gezien het feit dat hij een ongelooflijke hoeveelheid geld heeft verdiend en zeker een deel ervan verspilt aan belachelijke dingen, is het logisch dat hij zo filantropisch zou zijn. Wat hij heeft gedaan voor de samenleving en de muziekindustrie is ronduit indrukwekkend. Maar fans staan ook versteld van het feit dat hij al meer dan 24 jaar een relatie heeft met zijn vrouw, Shante Taylor.

Afgezien van het feit dat ze een paar jaar scheidden en daarna hertrouwden, lijkt de relatie tussen Snoop en Shante totaal niet op zijn plaats in Hollywood, een land van 24-uurs huwelijken, opvliegers en geruchten over vreemdgaan. Het paar heeft ook samen drie kinderen gekregen, Cordé, Cordell en Cori. Maar Snoop heeft ook een zoon uit een affaire met Laurie Holmond, de vrouw die bijna zijn vrouw werd. Met Julian Corrie Broadus heeft Snoop in totaal vier kinderen van twee verschillende vrouwen. Maar wie zijn ze en hoe is Snoops relatie met hen echt?

Snoop Doggs relatie met zijn zoon, Cordé Broadus

Drie jaar voordat hij trouwde met zijn middelbareschoolliefje, Shante Taylor, verwekte Snoop in 1994 zijn eerstgeborene met haar. Snoop is altijd buitengewoon close geweest met zijn zoon en speelde hem zelfs in zijn muziekvideo van "Drop It Like It's Hot." De rapper heeft Corde's reis naar de modellenindustrie ook enorm ondersteund en aan zijn eigen muziek gewerkt.

Niet alleen is Cordé Snoop's eerstgeborene, maar hij was ook de eerste van zijn kinderen die van Snoop een grootvader maakte. In 2015 kregen Cordé en toenmalige vriendin Jessica Kyzer Zion, Snoops eerste kleinkind. In 2018 kreeg Cordé nog een kind met Soraya Love genaamd Elleven. Het stel probeerde samen een tweede kind te krijgen, maar verloor de baby op tragische wijze in 2019. Cordé en Soraya zijn door hun tragedie bij elkaar gebleven en gaan door met het opvoeden van hun kind. Cordé blijft een carrière nastreven die vergelijkbaar is met die van zijn beroemde vader. Hij werkt momenteel onder de artiestennaam, Spany Danky.

Snoop Doggs relatie met zijn zoon, Cordell Broadus

Het v alt niet te ontkennen dat Snoop echt wilde dat zijn tweede zoon een carrière in het voetbal zou nastreven, aangezien hij er al op jonge leeftijd enorm talent voor toonde. Cordell verdiende zelfs een atletiekbeurs aan de UCLA. In een interview zei Cordell, die nu vader is van drie kinderen: "Ik speelde voetbal voor mijn vader omdat ik dacht dat dat de enige manier was waarop hij van me zou houden en van mijn leven gescheiden zou zijn… Het kostte me 12 jaar om te beseffen dat hij houdt van Cordell Broadus de persoon, niet van Cordell Broadus de voetballer."

Hoewel Cordell uitzonderlijk goed was in voetbal, besloot hij er helemaal vanaf te stappen. Volgens Black Enterprise heeft Cordell momenteel de titel van creatief directeur bij een play-2-earn game-app genaamd Doge Dash. Cordell heeft zich ondergedompeld in de wereld van NFT's en crypto. Natuurlijk heeft de knappe jongeman zichzelf niet de kans ontzegd om wat modellenwerk en merkvertegenwoordiging te doen.

Snoop Doggs relatie met zijn dochter, Cori Broadus

De meeste fans van Snoop Dogg weten dat zijn enige dochter al haar hele leven geplaagd wordt door geestelijke gezondheid en gezondheidsproblemen. Volgens People kreeg Cori de diagnose lupus toen ze nog maar zes was. In een YouTube-video beweerde ze dat de constante medicatie die werd gebruikt om haar ziekte te behandelen haar "verpestte" en allerlei extra problemen veroorzaakte. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze haar hele leven in en uit het ziekenhuis is geweest vanwege haar auto-immuunziekte. Dit was nog maar het begin van een constante strijd om de gezondheid in Cori's leven, waar ze over het meeste open over was met haar volgers op sociale media.

Tijdens de pandemie onthulde Cori aan haar volgers dat ze eigenlijk zelfmoord overwoog, maar haar hechte relatie met haar familie, inclusief Snoop, plaatste de zaken echt in perspectief.

"De laatste paar weken was mijn mentale niet zo geweldig, op een gegeven moment probeerde ik mijn leven te beëindigen, maar jij en mijn familie geven me echt een doel om te leven en hebben me geholpen te beseffen dat het leven veel meer is dan materialistische dingen & je moet gewoon door de stieren blijven duwen - t, "schreef Cori op Instagram.

Terwijl Cori doorgaat met haar geestelijke gezondheid, lijkt het alsof ze echt op weg is naar een betere plek in haar leven. Het lijkt alsof de mensen om haar heen haar echt terug hebben en heel veel van haar houden.

Snoop Doggs relatie met zijn zoon, Julian Corrie Broadus

Julian is volgens celebsuburb het product van een affaire. Voordat hij met Shante trouwde, had Snoop een relatie met Laurie Holmond die Suggest.com beschrijft als "zijn minnares". Terwijl Snoop zich niet op zijn gemak voelde met het feit dat hij een zoon verwekte buiten zijn relatie met Shante, beweerde Laurie dat hij optrad en voor zijn zoon zorgde. Julian heeft echter beweerd dat zijn relatie met zijn beroemde vader al een aantal jaren niet helemaal positief was.

In een YouTube-interview uit 2018 beweerde Julian dat hij en Snoop "goed" waren. Maar de twee blijven werken aan hun relatie, wat volledig hun zaak is. Julian is momenteel een luxe makelaar in Californië. Hij houdt ook van basketbal en werkt samen met zijn broer Cordé in de game- en techwereld.

Aanbevolen: