Hoe Hilary Duff de Disney-vloek vermeed

Inhoudsopgave:

Hoe Hilary Duff de Disney-vloek vermeed
Hoe Hilary Duff de Disney-vloek vermeed
Anonim

Fans hebben gezien hoe hun favoriete Disney- (en niet-Disney-)sterren door de wringer werden getrokken nadat ze opgroeiden in de industrie. Hoewel veel sterren sindsdien hun leven hebben veranderd, zagen fans sterren als Miley Cyrus en Lindsay Lohan, om er maar een paar te noemen, door de hel gaan en terug nadat ze op zo'n jonge leeftijd bekendheid hadden verworven. Veel van deze sterren hebben sindsdien behoorlijk negatieve dingen te zeggen over hun ervaring met Disney. Hilary Duff is een van de grootste namen uit Disney, maar toch slaagde ze erin deze 'Disneyvloek' te vermijden. Het was niet gemakkelijk, maar fans zagen Hilary Duff niet door een donkere fase gaan, zoals veel van haar co-sterren.

Hoewel fans zien dat hun favoriete sterren hulp krijgen en hun leven veranderen, was deze zogenaamde "Disneyvloek" nog steeds een donkere tijd voor veel beroemdheden. Hilary Duff moest hard werken om te voorkomen dat ze dezelfde tegenslagen zou ervaren als haar co-sterren.

8 Hilary Duff nam een pauze op het hoogtepunt van haar carrière

Hilary Duff was begin jaren 2000 op ieders scherm te zien. In tegenstelling tot veel jonge sterren nam ze een pauze en vertraagde ze hoeveel kansen en projecten ze aannam. Hoewel fans haar nog steeds op tv zagen, nam ze niet zoveel projecten op zich als de meeste acteurs gewoonlijk doen.

7 Hilary Duff verwijdert toxiciteit in haar leven

Naast andere sterren van haar leeftijd, leidden haar relaties tot controverse. Nadat ze met Aaron Carter was uitgegaan, die rond dezelfde periode ook met collega-ster Lindsay Lohan uitging, ging ze uit met Joel Madden, die tien jaar ouder was dan zij. Hilary Duff realiseerde zich dat ze niet alleen haar relaties moest veranderen, maar ook haar vriendschappen. Ze vertelde Cosmopolitan dat "ik op 19-jarige leeftijd een enorme vriendreiniging deed." Het was niet gemakkelijk, maar ze wist dat ze iets moest veranderen om te voorkomen dat ze een duister pad bewandelde.

6 Hilary Duff beleefde het leven buiten de industrie

Hoewel ze dol is op de industrie waarin ze vandaag de dag nog steeds actief is, wilde Hilary Duff het leven buiten Hollywood ervaren. Het doen van dagelijkse activiteiten en klusjes was iets om haar geaard en normaal te houden. Het opvoeden van haar kinderen en het genieten van ervaringen met hen was erg belangrijk voor haar.

5 Hilary Duff had haar eigen strijd

Ongeacht het feit dat fans bij Hilary Duff niet dezelfde publieke ondergang hebben gezien als bij andere sterren, neemt dat niet weg dat ze haar eigen problemen had. Ze vertelde bijvoorbeeld aan He alth: "Toen ik 17 was, woog ik ongeveer 98 pond." In de publieke belangstelling staan was niet makkelijk voor haar, zeker niet als tiener.

4 Huwelijk, dan kind, dan echtscheiding - Allemaal in de twintig

Hilary Duff trouwde in de twintig, kreeg een baby en scheidde. Haar nu ex-man, Mike Comrie, zou naar verluidt vrouwen hebben gevraagd om met hem te slapen in Mastro's Steakhouse. De dag na dit rapport vroeg Hilary Duff echtscheiding aan. Ze heeft met fans haar persoonlijke ervaring gedeeld toen ze zo jong scheidde, met een kind dat nu co-ouder is. Op 22-jarige leeftijd trouwde Hilary Duff, en terugkijkend zegt ze dat ze het voor geen goud zou veranderen, omdat ze nu haar zoon Luca heeft.

3 Hilary Duff neemt rollen op zich die bij haar waarden passen

Het was niet gemakkelijk om de Disney-vloek te ontwijken, maar het aannemen van rollen die bij haar past, was een belangrijk principe voor Hilary Duff. In 2020 ging ze naar Instagram om de annulering van de herstart van Lizzie McGuire te bevestigen. Om eerlijk te zijn, Hilary Duff en Disney zijn allebei erg beschermend over het karakter van Lizzie McGuire, en ze zagen niet eens in hoe de reboot eruit zou moeten zien. De cast wilde iets dat fans die opgroeiden met het kijken naar de show leuk zouden vinden, terwijl Disney zich meer op een jonger publiek richtte.

2 Hilary Duff blijft bij haar onderbuik

The Lizzie McGuire Movie was een enorm succes, maar er had een vervolg kunnen zijn waar fans niets van wisten. Hilary Duff en haar moeder hielden stand en beweerden dat Disney haar probeerde te pesten om nog een winstgevende film te maken. Hilary en haar moeder wilden een aanbod voordat de opnames begonnen, maar Disney was vastbesloten om een aanbod te doen nadat ze had ontdekt hoe succesvol een vervolg zou zijn, dus de deal kwam er nooit.

1 Hilary Duff is nog steeds bang om het te verknoeien

Hilary Duff is heel open en vocaal geweest over het zien van andere sterren die heel moeilijke tijden doormaken. Ze leeft mee met haar medeacteurs en is nog steeds bang dat haar op elk moment hetzelfde kan gebeuren. Ze vertelde ET Canada verder: "Veel van de verhalen zijn nogal triest, en ik heb medelijden met ze omdat ik weet wat deze industrie met je kan doen… Ik denk dat iedereen gewoon zijn best doet."

Aanbevolen: