Disney probeerde Hilary Duff te pesten om deze film te maken

Inhoudsopgave:

Disney probeerde Hilary Duff te pesten om deze film te maken
Disney probeerde Hilary Duff te pesten om deze film te maken
Anonim

'Lizzie McGuire' lanceerde niet alleen de carrière van Hilary Duff, maar het hielp ook de rest van de cast een stuk rijker te worden.

In werkelijkheid had de serie veel langer kunnen duren dan het deed, maar ontkenningen werkten niet en er wordt aangenomen dat Duff mogelijk onderbetaald is gezien haar prominente rol in de show, en hoe goed het was deed zowel op Disney TV als de eerste film.

De relatie tussen de twee partijen is niet een beetje soepel geweest, zowel toen als nu. Zelfs vandaag zijn fans woedend dat de reboot van 'Lizzie McGuire' werd geannuleerd, en in plaats daarvan nam Duff het project 'How I Met Your Father' op zich.

We zullen kijken naar wat er in dat scenario gebeurde, terwijl we ook kijken naar wat er gebeurde tussen Duff en Disney toen het tijd was voor de release van een tweede film.

Lizzie McGuire was een enorme hit voor Disney

Fans vergeten het vaak, maar 'Lizzie McGuire' duurde maar twee seizoenen op Disney. In slechts twee seizoenen had het echter een behoorlijke impact op het netwerk, met 65 afleveringen.

Hieruit werd Hilary Duff een enorme ster en de film zou ook goed gedijen aan de kassa en $ 55 miljoen opbrengen, op een lager budget van $ 17 miljoen.

In werkelijkheid had de show veel langer moeten duren, vooral gezien het feit dat het een hit werd op de beoordelingsafdeling, waardoor het een juggernaut voor het netwerk werd. Tijdens het ontkenningsproces ging het echter helemaal mis, omdat men geloofde dat er een gebrek aan respect was voor Duff en alles wat ze voor de show had gedaan.

Niet alleen werd het extra seizoen geannuleerd, maar het bleek dat een vervolg voor een tweede film ook niet doorging, ondanks het feit dat Disney onvermurwbaar was dat ze hun zin zouden krijgen.

Duff en haar manager, haar moeder, hadden andere plannen.

Disney probeerde Hilary Duff te pesten tijdens onderhandelingen over het maken van een vervolg

Het doel was om een vervolg op de film te maken, gezien het succes aan de kassa vanaf de eerste film, samen met de populariteit van de show in het algemeen.

Duffs moeder leerde echter al vroeg dat de twee partijen erg ver uit elkaar lagen. Duffs moeder wilde meteen bonussen voor de film, in plaats van te wachten op cijfers over hoe de film zou presteren.

Disney reageerde niet vriendelijk op het verzoek, omdat ze volgens Nicki Swift het aanbod volledig van tafel hebben gehaald. Duffs moeder was niet al te blij met hun tactiek en beweerde dat de studio hen probeerde te pesten om een deal te tekenen.

"Disney dacht dat ze ons zouden kunnen intimideren om elk aanbod dat ze wilden te accepteren, en dat konden ze niet", zei Duff's moeder (via EW). "We liepen weg van een vervolg. Ze liepen weg van een franchise."

Het blijkt dat jaren later het drama zou doorgaan, omdat de twee partijen elkaar opnieuw niet konden ontmoeten als het ging om het creatieve element met betrekking tot een reboot. De reboot van 'Lizzie McGuir e' zou slechts twee afleveringen duren en toen trok Disney opnieuw de stekker eruit.

De herstart van 'Lizzie McGuire' op Disney+ was weer een ramp tussen de twee kanten

Het was een frustrerend proces voor Hilary Duff, omdat ze opnieuw moeite had om samen met Disney te onderhandelen. Deze keer was het financiële aspect in orde, in plaats daarvan zouden beide partijen worstelen met het creatieve aspect, aangezien Disney op zoek was naar iets anders in termen van richting.

"Ik denk dat ze echt proberen uit te zoeken wat voor soort inhoud ze op Disney+ willen hebben, en dat komt niet helemaal overeen met waar ik Lizzie nu zie."

"Er [waren] veel creatieve discussies waar ze misschien dachten dat dat niet helemaal juist was, en we probeerden het te laten werken", vertelde ze aan Cagle. "En weet je, er zijn altijd veel gesprekken, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren."

Hoewel het uiteindelijk niet lukte, is Duff dankbaar voor wat er is gebeurd en zoals ze onthulde samen met New York Post, is ze voor altijd dankbaar voor wat het personage voor haar carrière heeft gedaan, omdat het haar leven veranderde helemaal ondersteboven.

“Ze is, weet je, hier begon het allemaal voor mij. En zij is mij en ik ben haar. En ik heb daar alles aan gedaan wat ik kon, wat heel erg precies was wie ik van binnen ben, 'zei ze. “En dus om daar weer eens gebruik van te maken, al was het maar voor even, was echt een geweldige ervaring.”

Als 'Lizzie McGuire' op een ander netwerk was ontstaan, zou het interessant zijn om te zien waar het vandaag zou zijn.

Aanbevolen: