20 acteursvervangingen die populaire tv-shows volledig verpesten

Inhoudsopgave:

20 acteursvervangingen die populaire tv-shows volledig verpesten
20 acteursvervangingen die populaire tv-shows volledig verpesten
Anonim

Stel jezelf de volgende vraag: wat is het ergste dan een show te annuleren of te beëindigen na een goede run? Het antwoord is een vervanging in de cast. Nu zijn er enkele castwijzigingen die shows beter hebben gemaakt, maar voor deze lijst zullen de shows zijn met een geweldige cast, maar iemand die wordt vervangen, kan de show volledig verpesten. Het is misschien niet de schuld van de acteur voor hun prestaties, maar ze konden gewoon niet voldoen aan de liefde en populariteit die een verlatend personage bij kijkers achterliet.

Het vervangen van de acteurs op deze lijst leidde er uiteindelijk toe dat sommige shows werden geannuleerd. Dat is hoeveel impact een show kan hebben als er maar één acteur vertrekt.

Hier zijn twintig acteursvervangingen die populaire tv-shows volledig hebben verpest.

20 Robert Patrick - The X Files

Afbeelding
Afbeelding

Robert Patrick verving David Duchovny, die een zeer populair personage speelde in The X-Files, Fox Mulder. Toen Robert het overnam als John Doggett, voldeed hij niet aan de hype die de show had. Kijkers stemden af en het veranderde de show volledig.

19 James Spader - The Office

Afbeelding
Afbeelding

Toen Steve Carell naar andere projecten ging, moest er iemand zijn om zijn rol in The Office te vervullen. James Spader deed dat en hij deed het goed… alleen is hij Steve Carell niet. Hoewel de show niet werd geannuleerd toen James het eenmaal overnam, had het gewoon niet dezelfde vonk als Steve.

18 Billy West - The Ren & Stimpy Show

Afbeelding
Afbeelding

John Kricfalusi is de maker van de Nickelodeon-klassieker, The Ren & Stimpy Show. Hij zorgde ook voor de stem van Ren, die zo'n charme en sympathie had. John had echter een zure relatie met verhaalredacteur Mitchell Kriegmann. Billy West zou de rol van Ren overnemen, en ondanks zijn inspanningen was hij John niet.

17 Julia Duffy - Vrouwen ontwerpen

Afbeelding
Afbeelding

Deze show was het slachtoffer van vervanging na vervanging in Designing Women. Er werd gezegd door Delta Burke dat producer Harry Thomason tegen haar en anderen zou schreeuwen. Toen ze wegging, werd ze vervangen door Julia Duffy. Vreemd genoeg zou Duffy ook worden vervangen en zou dit leiden tot een annuleringsspiraal.

16 Jon Lovitz - NewsRadio

Afbeelding
Afbeelding

NewsRadio werd positief ontvangen maar trok niet veel kijkers. Het hielp ook niet dat Phil Hartman plotseling naast zijn vrouw overleed. In plaats van de show te beëindigen, nam Jon Lovitz het over. Ondanks zijn komische talent kon hij de show niet dragen.

15 Tom Reilly - CHiPs

Afbeelding
Afbeelding

Cop-shows werden eind jaren 70 en begin jaren 80 steeds populairder, CHiPs was daar een van. Erik Estrada en Larry Wilcox waren vermakelijk en fantastisch als de hoofdrolspelers. Helaas verlieten beiden de show, maar de schade was aangericht toen Tom Reilly Larry verving.

14 David Spade - 8 eenvoudige regels

Afbeelding
Afbeelding

Deze show was een hit, vooral dankzij John Ritter. Helaas werd hij tijdens het tweede seizoen ziek op de set en stierf. David Spade zou een rol vullen die John achterliet. Hoewel David komisch talent heeft, kon hij het succes van de show niet vasthouden. Hij was niet de enige.

13 James Garner - 8 eenvoudige regels

Afbeelding
Afbeelding

Samen met David Spade werd James Garner ook onderdeel van 8 Simple Rules. Hij speelde opa Jim en net als David kon hij het niet laten om de show voort te zetten. De show zou maar drie seizoenen duren.

12 Kerry Bishé - Scrubs

Afbeelding
Afbeelding

Scrubs was een bijna perfecte show omdat het een komedie en drama was over medische stagiaires. Het werd genomineerd voor Emmy's om op te starten. Zach Braff verliet de show om zich op andere projecten te concentreren, waardoor Kerry Bishé het overnam. Het duurde niet lang, want het negende seizoen zou het laatste zijn.

11 Christopher Mayer - The Dukes of Hazard

Afbeelding
Afbeelding

Luke Duke was het hoofdbestanddeel van The Dukes of Hazzard. Hij was charmant en hielp de show te laten werken. Zijn acteur, Tom Wopat, zou nog steeds in het vijfde seizoen van de show zijn als een terugkerend personage met Christopher Mayer als zijn vervanger. Het zat gewoon helemaal niet goed bij de kijkers.

10 Iedereen - American Idol

Afbeelding
Afbeelding

Eerlijk gezegd kan geen enkele rechter na Simon Cowell, Paula Abdul en Randy Jackson van American Idol de reality-wedstrijdshow maken die het is (of ooit was). Toen Paula voor het eerst vertrok, begon de show Simon en Randy langzaam te verliezen. Zo was ze cool, maar Ellen DeGeneres had geen zin als rechter.

9 Janina Gavankar - Sleepy Hollow

Afbeelding
Afbeelding

Nog een politieshow, nog een vervanger. Sleepy Hollow heeft Abbie Mills gespeeld door Nicole Beharie en was de ster. Haar karakter zou worden afgeschreven terwijl Nicole de show verliet. Haar vervanger was Janina Gavankar en er was gewoon geen hoop voor de show daarna.

8 Paget Brewster - Community

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel er andere acteursvervangingen waren in Community, hebben we besloten om Paget Brewster te laten zien. Naast Keith David zou Community niet dezelfde charme hebben als de originele cast tijdens de eerste paar seizoenen. Dit leverde niet genoeg inkomsten op voor Yahoo!, die de show op dat moment aan het streamen was.

7 Charlie Sheen - Spin City

Afbeelding
Afbeelding

Michael J. Fox had geen schuld voor het verlaten van Spin City, aangezien bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld. Aangezien het annuleren van de show blijkbaar geen optie was, zou hij worden vervangen door Charlie Sheen. Het veranderde ook van toon doordat het een romantische komedie was met de personages van hem en Heather Locklear.

6 Bronson Pinchot - Stap voor stap

Afbeelding
Afbeelding

Een show over alleenstaande ouders die hun kinderen opvoeden en vervolgens trouwen was iets nieuws tijdens de run van Step by Step. Een van de castleden, Sasha Mitchell, werd gearresteerd voor huiselijk geweld en werd vervangen door Bronson Pinchot als Jean-Luc Rieupeyroux. Het was begrijpelijk en tegelijkertijd teleurstellend aangezien Sasha een favoriet bij de fans speelde.

5 Diana Muldaur - Star Trek: The Next Generation

Afbeelding
Afbeelding

Gates McFadden was gewoon briljant voor haar rol in Star Trek: The Next Generation. Helaas had ze spanning met een andere actrice, dus werd ze vervangen door Diana Muldaur. Het voelde niet natuurlijk aan dat ze in de hoofdcast zat en bracht Gates verbazingwekkend genoeg terug voor seizoen drie.

4 Josh Meyers - That 70s Show

Afbeelding
Afbeelding

Toen Topher Grace de show verliet, ging het bergafwaarts. Het zou niet op zijn plaats zijn om het personage simpelweg te beledigen, dus de schrijvers beweerden dat het personage van Topher naar Afrika was verhuisd. Zijn vervanger was Josh Meyers en had geen tijd om de kijkers op te warmen voor hem.

3 Ashton Kutcher - Two And A Half Men

Afbeelding
Afbeelding

Grappig hoe Charlie Sheen werd vervangen door iemand in een andere show, toen hij Two and a Half Men verliet. Ashton Kutcher verving hem en het werd niet met veel positieve ontvangst onthaald. Hij is misschien een goede acteur, maar Ashton miste net het doel in vergelijking met Charlie.

2 Donovan Patton - Blue's Clues

Afbeelding
Afbeelding

Wat Blue's Clues zo gedenkwaardig en plezierig maakte, was de gastheer Steve Burns. Hij had zo'n charisma dat de show daarom zo succesvol was. Helaas werd Steve ouder en moest een nieuwe gastheer het overnemen. Donovan Patton nam het over, maar het was niet genoeg om de show voort te zetten, omdat deze werd geannuleerd.

1 Dick Sargent - Bewitched

Afbeelding
Afbeelding

Misschien een van de meest beruchte acteursvervangers, het was een schok, maar begrijpelijke reden voor Dick York om de show te verlaten, omdat hij een ernstige rugaandoening had. Dick Sargent verving hem als Darrin, en hoewel hij goed werk deed, was er iets aan Yorks vertolking dat het personage Darrin "veranderde".

Aanbevolen: