6 BTS-foto's die The Walking Dead verpesten (8 die ervoor zorgen dat we er nog meer van gaan houden)

Inhoudsopgave:

6 BTS-foto's die The Walking Dead verpesten (8 die ervoor zorgen dat we er nog meer van gaan houden)
6 BTS-foto's die The Walking Dead verpesten (8 die ervoor zorgen dat we er nog meer van gaan houden)
Anonim

The Walking Dead, gebaseerd op een stripserie, is een tv-show over een groep overlevenden in een post-apocalyptische wereld vol zombies en andere bedreigingen. De eerste aflevering kwam uit op Halloween in 2010, en het tiende seizoen gaat in première op 6 oktober 2019. Deze populaire show heeft zelfs een spin-off serie gekregen, Fear the Walking Dead, en er zullen zelfs drie films gemaakt worden over Rick, sinds hij de hoofdgroep heeft verlaten.

In The Walking Dead spelen mensen als Andrew Lincoln, Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride en Lauren Cohan, en deze mensen maken deel uit van wat dit verhaal zo aantrekkelijk maakt. Dat gezegd hebbende, hebben we foto's achter de schermen verzameld die pronken met deze sterren en ervoor zorgen dat we nog meer van de serie gaan houden. We hebben ook BTS-afbeeldingen toegevoegd die de magie van de serie verpesten… maar die nog steeds geweldig zijn!

16 Liefde: de lach

15

Afbeelding
Afbeelding

Deze serie kan erg dramatisch, zwaar, nijpend en hartverscheurend zijn, en we denken dat er veel talent en kracht voor nodig is om in dit verhaal te acteren. Ondanks het soort show dat dit is, lijken de sterren die erin zitten een geweldige tijd samen te hebben, en ze zien lachen is best verfrissend.

14 Ruïne: The Zombie

Afbeelding
Afbeelding

Een groot deel van wat deze serie zo spannend maakt, zijn natuurlijk de zombies, of wandelaars, zoals ze in dit universum worden genoemd. Verbazingwekkende effecten zorgen ervoor dat extra's er ondood uitzien, maar het is super raar om Lennie James, die Morgan Jones speelt, gewoon bij één te zien zitten, tussen de takes door!

13 Liefde: de selfie

Afbeelding
Afbeelding

Deze BTS-afbeelding toont Alanna Masterson, Lauren Cohan en Sonequa Martin-Green, actrices die respectievelijk de personages Tara Chambler, Maggie Greene en Sasha Williams uitbeelden. Hoewel deze leidende dames geen scènes aan het opnemen waren, deden ze wat velen van ons doen terwijl ze met vrienden rondhangen: een selfie maken.

12 Ruïne: The Spikes

11

Afbeelding
Afbeelding

Een van de wandelaars die zich onderscheidt van alle gekke die in de loop der jaren zijn getoond, is deze puntige kerel. Alle zombies zijn een beetje angstaanjagend, maar deze bracht nog meer naar de tafel. Dus om het in een normale setting te zien met een normaal persoon (en niet te midden van een dramatische scène in de show) is een beetje vreemd.

10 Liefde: de broers en zussen

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens hun pogingen om te overleven, zijn TWD-personages verliefd geworden, hebben ze baby's gekregen en hebben ze nieuwe vrienden en familieleden gekregen. Twee van de meest opvallende broers en zussen zijn Carl en Judith Grimes. Trieste spoiler alert: Carl is niet meer bij ons. En interessante spoiler alert: Judith is helemaal volwassen. Maar om ze zo achter de schermen te zien is te schattig!

9 Ruïne: de dubbele

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege de aard van sommige scènes van deze show, worden soms stuntdubbels gebruikt. Fans weten misschien wel of niet dat er dubbelspel wordt gebruikt tijdens het kijken naar de show, maar we weten nu allemaal dat Tara minstens één keer een dummy in haar plaats had.

8 Love: The Goofs

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn enkele humoristische momenten in deze serie, maar meestal zien we de sterren vechten, huilen en gewoon proberen te overleven. Daarom is het zo perfect om ze achter de schermen zo gek te zien zijn… vooral als de drie die worden getoond drie fanfavorieten zijn: Norman Reedus, Andrew Lincoln en Scott Wilson.

7 Ruïne: The Bat

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest iconische objecten uit The Walking Dead is een honkbalknuppel; het is van een hoofdantagonist, Negan, het is omwikkeld met prikkeldraad en het heet Lucille. Deze vleermuis heeft in de loop der jaren ernstige schade aangericht en het is zeker vreemd om hem hier te zien, in een foto/video die laat zien hoe bepaalde scènes werden gefilmd.

6 Liefde: het plezier

Afbeelding
Afbeelding

Een ander shot met enkele acteurs en actrices die het naar hun zin hebben, buiten de show, is hier te zien; we hebben Alanna Masterson als Tara Chambler, Christian Serratos als Rosita Espinosa, Josh McDermitt als Eugene Porter en Tyler James Williams als Noah, en daarom houden we nog meer van ze.

5 Ruïne: het hoofd

Afbeelding
Afbeelding

Onlangs vond een van de treurigste momenten van TWD plaats en veel van de goeden gingen verloren. Voor degenen die het niet weten, het ging om hoofden op spikes, en deze foto achter de schermen toont actrice Brett Butler, die Tammy Rose speelde, als model. Laat ons het alsjeblieft niet allemaal opnieuw beleven!

4 Liefde: de vriendschap

Afbeelding
Afbeelding

Twee van de personages die in het verleden de meeste schade hebben aangericht, zijn Negan en Simon. Deze personages worden gespeeld door Jeffrey Dean Morgan en Steven Ogg - de twee mannen die elkaar omhelzen en glimlachen op deze afbeelding! Het is absoluut raar om ze op deze manier te zien, maar we kunnen het niet helpen, maar houden van de vriendschap die op BTS bestaat.

3 Ruïne: The Innards

Afbeelding
Afbeelding

Een andere foto die een close-up van een zombie geeft, is de volgende. Acteur Norman Reedus, die Daryl Dixon in deze show portretteert, poseert ermee, wat best grappig en een beetje raar is; normaal zou hij dit ding schieten met zijn kruisboog, maar hiervoor ging hij in plaats daarvan met zijn duim omhoog.

2 Love: The Memories

Afbeelding
Afbeelding

Een van de laatste foto's op deze lijst toont Steven Yeun (Glenn Rhee), Andrew Lincoln (Rick Grimes) en Danai Gurira (Michonne). Ze zijn gewoon aan het ontspannen en lachen en zijn normaal, maar dit maakt ons blij en verdrietig. We houden van intieme blikken in het leven van deze sterren, maar we missen personages uit het verleden, zoals Glenn.

1 Liefde: de familie

Afbeelding
Afbeelding

Deze televisieserie is een van de meest geliefde die er is, en zoals gezegd, de sterren van dit alles helpen om fans aan te trekken. Ze hangen rond als ze niet aan het filmen zijn. Ze maken en plaatsen samen foto's. En ze geven ons beelden zoals deze, die ons vertellen dat ze echt een familie zijn geworden… een waarvan we graag denken dat we er ook deel van uitmaken!

Aanbevolen: