15 The Walking Dead-personages die absoluut nergens heen gingen

Inhoudsopgave:

15 The Walking Dead-personages die absoluut nergens heen gingen
15 The Walking Dead-personages die absoluut nergens heen gingen
Anonim

In een wereld waarin de overgrote meerderheid van de mensheid lang geleden het leven heeft verloren, zou het een gigantische deal moeten zijn om mensen te vinden om je tijd mee door te brengen en naast je te vechten. Ondanks dat feit hebben veel van The Walking Dead-scènes tegenwoordig een hele reeks menselijke extra's op de achtergrond.

Gezien het feit dat The Walking Dead alleen de moeite neemt om zoveel personages te identificeren, zou je denken dat iedereen die in verschillende scènes een dialoog krijgt, een bepaald doel zou dienen. Helaas is dat gewoon niet het geval, want keer op keer heeft de show fans in staat gesteld een personage op een oppervlakkig niveau te leren kennen, alleen om ze te laten verdwijnen voordat ze iets opmerkelijks doen. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst met 15 The Walking Dead-personages te bekijken die absoluut nergens heen gingen.

15 Bob Stookey

Afbeelding
Afbeelding

Toen Bob Stookey voor het eerst opdook in The Walking Dead, leek het alsof hij werd opgezet om deel uit te maken van een aantal interessante momenten. Hij was tenslotte een herstellende alcoholist wiens verslaving hem en anderen in gevaar dreigde te brengen. In plaats daarvan werd dat aspect van zijn karakter snel weggelaten; hij raakte kort betrokken bij Sasha en verloor toen zijn leven.

14 Caesar Martinez

Afbeelding
Afbeelding

Als een van de meest vertrouwde bondgenoten van de gouverneur, had Caesar Martinez een interessant personage moeten zijn dat een episch einde bereikte. In plaats daarvan is hij een lakei en wanneer hij uiteindelijk een eigen groep krijgt om te leiden, komt hij de gouverneur opnieuw te hulp, alleen voor zijn voormalige meester om hem aan wandelaars te voeren.

13 Axel

Afbeelding
Afbeelding

Een van de verschillende personages die werden geïntroduceerd toen de groep een gevangenis overnam, het feit dat Axel samen met een groep geharde criminelen overleefde, gaf hem enig potentieel. Natuurlijk was elke interesse van kijkers om meer te weten te komen over deze over het algemeen vriendelijke zuiderling, verspild omdat hij al snel door de gouverneur werd uitgeschakeld.

12 Tyreese Williams

Afbeelding
Afbeelding

Als je op ons lijkt, heb je van tevoren gehoord hoe stoer Tyreese Williams in de strips was en waren erg enthousiast toen zijn personage in de show werd geïntroduceerd. Hoewel hij de verhaallijnen van de show een aantal keer naar voren heeft gehaald en de acteur die hem speelde fantastisch was, heeft Tyreese helaas nooit aan die verwachtingen voldaan.

11 Jimmy

Afbeelding
Afbeelding

Zo nutteloos dat we het volledig zouden begrijpen als de gemiddelde fan van The Walking Dead hem helemaal was vergeten, het enige dat Jimmy ooit echt deed, was Dale's camper vernietigen en dan sterven. Afgezien daarvan was hij regelmatig te zien op de achtergrond van scènes, hij leek me een aardige vent, en hij kon goed opschieten met Carl toen hij nog een kind was.

10 Spencer Monroe

Afbeelding
Afbeelding

Aanvankelijk opgezet als een constante doorn in het oog van Rick, leek Spencer Monroe niets te doen om een leiderschapsrol op zich te nemen, maar hij was vastbesloten om dit te doen. Uiteindelijk de leider van een poging tot rebellie, die volledig mislukte en daarna schakelde Negan dit volledig ineffectieve karakter uit.

9 Jacqui

Afbeelding
Afbeelding

Jacqui, een van de oorspronkelijke leden van de kerngroep van overlevenden van The Walking Dead, werd al vroeg gebruikt als een verheerlijkte figurant in verschillende scènes waarin belangrijke personages betrokken waren. Grotendeels gezien het voltooien van klusjes, was het meest interessante wat Jacqui ooit deed, in wezen haar eigen leven nemen door willens en wetens in een gebouw te blijven dat op ontploffen stond.

8 Amy

Afbeelding
Afbeelding

Voornamelijk herinnerd als de zus van Andrea, die zelf geen al te populair personage is, maakte Amy vrij korte tijd deel uit van de kerngroep van de show. Uiteindelijk gebeten door de rollator die in Dale's camper stapte, was het emotioneel toen een zombie-achtige Amy door haar zus moest worden weggenomen, maar verder deed haar karakter niets bijzonders.

7 Ron en Sam Anderson

Afbeelding
Afbeelding

In dit bericht geven we je twee nutteloze karakters voor de prijs van één. Een paar zwaar beschadigde jongeren die iets nieuws aan de show hadden kunnen toevoegen, hadden potentieel om kinderen te zien omgaan met de zombie-apocalyps met een gewelddadige vader. In plaats daarvan was het enige blijvende effect dat ze hadden op de show voordat hun capriolen hen tot wandelvoer maakten, Carl's oog.

6 Beth Greene

Afbeelding
Afbeelding

Een van de vele Greene-familieleden die lange tijd deel uitmaakten van de cast van The Walking Dead, Beth Greene werd ooit beschouwd als een van de hoofdpersonen van de show. Ondanks dat was het enige dat het personage ooit deed het dienen als hulpje voor belangrijkere leden van de hoofdgroep van de show en toen ze eindelijk een eigen verhaallijn kreeg, leidde dit tot haar ondergang.

5 Abraham Ford

Afbeelding
Afbeelding

Bijna altijd gebruikt als de spier van de hoofdgroep, kon er altijd op Abraham Ford worden vertrouwd in een gevecht. Ook opmerkelijk vanwege zijn relaties met Rosita en Eugene, probeerde de show van tijd tot tijd zijn personage iets te doen te geven. Het was echter veelzeggend dat veel mensen eerst opgelucht waren toen Negan hem uitschakelde.

4 Denise Cloyd

Afbeelding
Afbeelding

Begrijp ons niet verkeerd, we vonden Denise Cloyd erg leuk tijdens haar korte tijd in de show. Kort romantisch betrokken bij Tara en ondanks haar angsten in de rol van stadsdokter geduwd, leken beide verhaallijnen in de toekomst veel potentieel te hebben. Dat alles ging echter precies nergens heen, omdat ze plotseling haar leven verloor.

3 Olivia

Afbeelding
Afbeelding

Het meest opmerkelijk vanwege haar tijd dat ze over de wapens en het eten van de groep waakte, probeerde Olivia op een gegeven moment duidelijk dichter bij Rick te komen. Desondanks sloot ze zich aan bij een opstand tegen zijn leiderschap die mislukte en ze was zo onbelangrijk dat iedereen meteen leek te vergeten dat ze erbij betrokken was. Uiteindelijk uitgeschakeld door The Whisperers, we kunnen ons niet voorstellen dat fans om haar vertrek gaven.

2 Noah

Afbeelding
Afbeelding

Geïntroduceerd toen Beth vastzat in een ziekenhuis gerund door gevaarlijke mensen, toen Noah haar probeerde te helpen, leek het alsof hij werd opgezet als een langlopend personage. In plaats daarvan werd Noah, nadat hij in slechts vijf afleveringen verscheen en deelnam aan een grotendeels onpopulaire verhaallijn, gepakt door een horde wandelaars die hem het leven kostte. Verdomme, The Walking Dead, Noah had geweldig mogen zijn.

1 Jessie Anderson

Afbeelding
Afbeelding

Schijnbaar geïntroduceerd als een nieuwe liefdesbelang voor Rick tijdens zijn tijd in de Alexandria Safe-Zone, had Jessie Anderson veel chemie met het hoofdpersonage van de show. Helaas, nadat de show in veel onnodig drama was gedoken dat te maken had met haar man en kinderen, werd Jessie verslonden door wandelaars.

Aanbevolen: