20 Marvel TV-paaseieren die absoluut nergens heen gingen

Inhoudsopgave:

20 Marvel TV-paaseieren die absoluut nergens heen gingen
20 Marvel TV-paaseieren die absoluut nergens heen gingen
Anonim

Gezien het feit dat Marvel-films de afgelopen twee decennia enorme zaken hebben gedaan, is het volkomen logisch dat mensen er tegenwoordig zoveel over praten. De personages die in Marvel-strips werden geïntroduceerd, zijn echter ook de focus geweest van verschillende spectaculaire tv-programma's die net zoveel aandacht verdienen als hun tegenhangers op het grote scherm.

Zoals elke goed geïnformeerde Marvel-fan je waarschijnlijk zou kunnen vertellen, zitten de tv-programma's waarin de personages van het bedrijf worden getoond meestal boordevol heerlijke paaseieren. Helaas wezen de paaseieren van Marvel TV in sommige gevallen op iets heel spannends, alleen om de verwachting die ze creëerden nooit waar te maken. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 20 Marvel TV-paaseieren te gaan die absoluut nergens heen gingen.

20 Nieuwe mutanten

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de première van het tweede seizoen van The Gifted maakt het personage Reeva Payge een duidelijke verwijzing naar een beroemd X-team wanneer ze een groep "nieuwe mutanten" roept. In een interessante draai lijkt dit moment een verwijzing te zijn naar de New Mutants-film die oorspronkelijk tegen die tijd zou zijn uitgekomen. Het paasei ging echter nergens heen, omdat het op dit moment onwaarschijnlijk lijkt dat die film ooit zal uitkomen.

19 De Steinbus

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege het feit dat The Runaways een team is dat veel tijd besteedt aan het ontwijken van hun ouders, zou het niet moeten verbazen dat ze in de strips veel tijd op de weg doorbrengen. Ze hebben zelfs hun handelsmerkvoertuig dat The Steinbus wordt genoemd. Er wordt kort naar verwezen in de pilot-aflevering van The Runaways, wanneer we Molly een voertuig zien duwen dat precies op The Steinbus lijkt, verwijst het naar de groep die reist, wat nog niet is gebeurd.

18 Rand-ondernemingen in andere handen

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer iemand de laatste seizoenen van alle Netflix Marvel-series bekijkt, is het overduidelijk dat hun showrunners geen idee hadden dat ze zouden worden geannuleerd. Als de mensen achter Jessica Jones bijvoorbeeld wisten dat hun show zou eindigen, betwijfelen we of een aflevering van seizoen 3 zou hebben onthuld dat Rand Enterprises werd overgenomen. Dat was tenslotte duidelijk bedoeld om te worden aangepakt in een mogelijk derde seizoen van Iron Fist dat nooit is gebeurd.

17 Krees

Afbeelding
Afbeelding

Als een van de meest opvallende buitenaardse rassen van het Marvel Universum in de strips, is het logisch dat de Kree een belangrijk onderdeel waren van de MCU-film Captain Marvel. Bovendien speelde de Kree ook een rol in de weinig geziene MCU-show Inhumans, omdat hun duidelijke taal in de show te zien was. Helaas, behalve dat het een cool klein paasei was, speelde dat detail geen rol in de show.

16 Curtis Hoyle

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege het feit dat The Punisher de meeste slechteriken waarmee hij in contact komt in de strips ontdoet, maken velen van hen geen blijvende indruk. Curtis Hoyle debuteerde echter helemaal terug in Punisher 1 van 1987 en hij verloor zijn leven toen Frank hem uit een helikopter gooide, wat hem behoorlijk gedenkwaardig maakt. Daarom is het zo raadselachtig dat Hoyle werd geïntroduceerd in The Punisher van Netflix, maar hij wordt afgeschilderd als een goede kerel.

15 Uiterlijk van de bruid van negen spinnen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ze voor gewone Marvel-fans misschien een wegwerp-tegenstander leek, was het echt een groot probleem toen Iron Fist tegen de Bride of Nine Spiders vocht. In de strips is de Bride of Nine Spiders tenslotte een schurk die haar krachten verdiende, net als Iron Fist en beide worden beschouwd als een van de acht onsterfelijke wapens.

14 Daredevil Deux

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende de geschiedenis van het personage Daredevil in de strips, is Matt Murdock het personage dat het meest geïdentificeerd is met dat heroïsche alter-ego. Wat veel fans misschien niet weten, is dat Danny "Iron Fist" Rand ooit de Daredevil-identiteit heeft aangenomen om Murdock te helpen. Om die reden was het interessant toen aan het einde van The Defenders Daredevil Iron Fist vertelde de stad te beschermen tijdens zijn afwezigheid, maar we hebben Rand nooit in de voetsporen van Murdock zien treden.

13 Witte Tijger

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens het eerste seizoen van Jessica Jones zien we vaak dat het titulaire personage elke vorm van verantwoordelijkheid probeert te ontlopen. Om die reden, wanneer Luke Cage haar benadert voor hulp in een scène, probeert ze hem naar een concurrerende detective te sturen die nooit in de show verschijnt, genaamd Angela del Toro. In Marvel-strips is del Toro de naam van een gekostumeerde misdaadbestrijder die de codenaam White Tiger draagt.

12 Fisk-verbindingen

Afbeelding
Afbeelding

Misschien de beste schurk in de geschiedenis van Marvel TV, Wilson "Kingpin" Fisk is een boeiend personage. Daarom was het zo interessant toen de vrouwelijke hoofdrol van Cloak en Dagger een jonge rijke jongen beroofde wiens initialen R. F. zoals blijkt uit zijn monogram handdoeken. Eigenlijk een verwijzing naar Richard Fisk, de zoon van de Kingpin, in de strips wordt hij een schurk die de naam The Rose draagt.

11 Hammer Tech

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk de nummer één industrieel in de MCU, tijdens Tony Starks filmoptredens maakte hij zijn dominantie duidelijk, maar hij heeft rivalen gehad, waaronder Iron Man 2's Justin Hammer. Sinds Iron Man 2 niet meer gezien in lange films, was het erg interessant om te zien hoe een schurk uit de show Luke Cage de Judas-kogels van Hammer Tech gebruikte. Dat gezegd hebbende, iedereen die dacht dat Justin daardoor weer zou opduiken, had het mis.

10 Absorberende mens

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om de afkomst van Daredevil, speelde het overlijden van zijn vader nadat hij weigerde een bokswedstrijd te gooien een cruciale rol. Interessant genoeg was het laatste gevecht van Jack Murdock in Netflix's Daredevil tegen Carl "Crusher" Creel, de persoon die bekend werd als Absorbing Man in de strips. Helaas toonde de show nooit de geweldige krachten van Creel, hoewel Agents of S. H. I. E. L. D. inclusief het personage en zijn capaciteiten.

9 S. W. O. R. D

Afbeelding
Afbeelding

Voor degenen onder u die niet bekend zijn met Marvel-stripboeken, op de pagina S. H. I. E. L. D. heeft een intergalactisch equivalent dat bedreigingen uit de ruimte op afstand probeert te houden. Met de naam S. W. O. R. D. hebben veel fans gehoopt deze groep te zien verschijnen in een Agents of S. H. I. E. L. D. seizoen. In plaats daarvan is de groep maar één keer grootgebracht, toen Yo-Yo verklaarde dat S. H. I. E. L. D. heeft een ruimtedivisie genaamd S. P. E. A. R. volgens haar.

8 Hints bij Johnny Blaze

Afbeelding
Afbeelding

Toen bekend werd dat Ghost Rider zou verschijnen in het vierde seizoen van Agents of S. H. I. E. L. D., waren fans dolblij bij het vooruitzicht hem zijn ding te zien doen. Fans van de originele Ghost Rider, Johnny Blaze, hebben dat populaire personage echter nooit zien verschijnen. In plaats daarvan werd er net op hem gezinspeeld toen een poster voor Quentin Carnival, de plaats waar Blaze als stuntrijder werkte, naast een motor en een leren jack verscheen.

7 Crimson Dynamo

Afbeelding
Afbeelding

Misschien de Marvel-tv-show die het meest in de MCU speelde, Agent Carter bevatte veel verwijzingen naar de films. Helaas, toen de show het personage Anton Vanko uit de stripboeken bevatte, werkte het niet zo goed voor Marvel-fans die veel over hem wisten. Per slot van rekening zou Vanko op de pagina de gepantserde schurk worden die bekend staat als Crimson Dynamo, maar in de show gebeurde dat allemaal niet.

6 Skrulls

Afbeelding
Afbeelding

In een van de meer amusante sequenties van Jessica Jones, vroeg in seizoen 2, ontmoet ze een hele reeks potentiële klanten die allemaal op totale idioten lijken. Wanneer een dame echter helemaal in het blauw gekleed beweert dat "hagedissen mensenhuiden dragen en de regering overnemen", was ze misschien niet van haar rocker af. Dat klinkt tenslotte precies zoals het soort dingen dat de Skrulls zouden doen, zelfs als de show haar theorie nooit bevestigt.

5 H. A. M. M. E. R

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het spannend was om Agents of S. H. I. E. L. D. referentie MCU-films in het verleden, tijdens de aflevering "The Hub" van het eerste seizoen werd een nog spannender paasei toegevoegd. Alleen gevangen door kijkers met arendsogen, bevatte een scherm dat op de achtergrond van een scène te zien was de letters H. A. M. M. E. R. Voor degenen die het niet weten, dat is een groep die S. H. I. E. L. D. onder leiding van Norman “Green Goblin” Osborn in de strips.

4 Seagate-gevangenis

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens Netflix's Luke Cage konden kijkers zien hoe het personage zijn krachten kreeg toen er op hem werd geëxperimenteerd tijdens zijn verblijf in Seagate Prison. Hoewel het misschien lijkt alsof de naam van de gevangenis onbelangrijk was, gaf een MCU-korte film genaamd All Hail the King kijkers een kijkje in Seagate. Geopenbaard om de plaats te zijn waar Justin Hammer en Iron Man 3's Trevor Slattery werden gestuurd om hun tijd achter de tralies door te brengen, beide personages hadden een Luke Cage-cameo kunnen hebben, maar deden dat niet.

3 De Shi'ar

Afbeelding
Afbeelding

Absoluut, het meest ongewone Marvel-tv-programma in de geschiedenis, om te zeggen dat Legion niet voor iedereen is, is een understatement. Voor degenen die kunnen genieten van atypische verhalen, is de show echter een visueel feest dat ook op een aantal manieren inspeelt op de connecties met het X-Men-universum. Hoewel veel van de paaseieren extreem subtiel zijn, wordt tijdens het tweede seizoen van de show het buitenaardse Shi'ar-ras uit de strips genoemd, maar ze komen nooit opdagen.

2 Daredevil's connectie met Skye

Afbeelding
Afbeelding

Eigenlijk een paasei dat verwijst naar een ander Marvel-tv-programma, in een Daredevil-scène ontdekten kijkers dat nadat de vader van Matt Murdock was overleden, hij naar St. Agnes weeshuis. Op het eerste gezicht lijkt dat misschien niet zo interessant totdat je je realiseert dat tijdens een aflevering van Agents of S. H. I. E. L. D. het werd onthuld dat Daisy "Quake" Johnson ook in St. Agnes werd geplaatst. Zou dit kunnen betekenen dat de twee helden samen zijn opgegroeid? Helaas lijkt het erop dat we het nooit zeker zullen weten.

1 Age of Apocalypse

Afbeelding
Afbeelding

Gericht op een alternatieve realiteit waarin de X-Men-schurk Apocalypse Amerika volledig heeft overgenomen, blijft de verhaallijn van Age of Apocalypse tot op de dag van vandaag ongelooflijk populair. Als zodanig was het echt spannend toen de show Wolverine and the X-Men plaagde dat het tweede seizoen zou plaatsvinden in de Age of Apocalypse-realiteit. De show werd toen echter geannuleerd, wat betekende dat de plaag niet meer was dan een paasei dat nergens heen ging.

Aanbevolen: