10 muzikanten die een filmcarrière nastreefden die nergens heen ging

Inhoudsopgave:

10 muzikanten die een filmcarrière nastreefden die nergens heen ging
10 muzikanten die een filmcarrière nastreefden die nergens heen ging
Anonim

Het is heel gewoon dat zangers hun horizon verbreden en iets anders proberen dan muziek. Om de een of andere reden lijkt het alsof de filmindustrie het plan B is van elke muzikant, ze willen allemaal films maken.

En hoewel sommigen van hen erin zijn geslaagd om met succes over te stappen naar de filmindustrie (bijvoorbeeld Lady Gaga in A Star Is Born), hebben veel muzikanten dat geprobeerd en faalden. Maar goed, ze hebben het tenminste geprobeerd. Ze kunnen niet overal goed in zijn.

Hier is onze lijst van 10 muzikanten die een filmcarrière nastreven en faalden.

10 Rihanna In "Slagschip"

Afbeelding
Afbeelding

Rihanna is een vrouw met veel talenten. Ze domineert de muziekindustrie en dankzij haar merk Fenty staat ze ook aan de top van de mode- en cosmetica-industrie. Is er iets wat ze niet kan?

Nou, ze worstelt zeker met het krijgen van een rol in een goede Hollywood-film. Haar sci-fi-thriller Battleship uit 2010 kreeg geen positieve recensies van de critici en het was een flop aan de kassa.

9 Mariah Carey In "Glitter"

Afbeelding
Afbeelding

Glitter, een muzikaal drama uit 2001 met niemand minder dan de iconische Mariah Carey in de hoofdrol, wordt vaak beschouwd als een van de slechtste films ooit gemaakt. Het werd gefilterd door de critici en het werd gebombardeerd aan de kassa. In haar memoires "The Meaning of Mariah Carey", schreef ze dat Auto Express de saga van het maken van Glitter een botsing was van pech, slechte timing en sabotage."

8 Beyoncé In "Obsessed"

Afbeelding
Afbeelding

Beyoncé is een van de meest getalenteerde zangeressen in de game. Dat is een feit. Maar als het op acteren aankomt, is ze gewoon niet zo goed. In 2009 speelde Queen B in Obsessed, een psychologische thriller over een vrouw die verliefd wordt op haar baas. De film kreeg negatieve recensies van critici en Beyoncé werd zelfs genomineerd voor Slechtste Actrice van 2009 bij de 30e Golden Raspberry Awards, maar ze verloor van Sandra Bullock.

7 Madonna In "Swept Away"

Afbeelding
Afbeelding

Madonna is een andere muzikale legende wiens acteercarrière nooit van de grond kwam. Ze speelde in een remake uit 2002 van Swept Away, een film over een rijke socialite die met een jonge communistische soldaat op een eiland strandt. De film kreeg negatieve recensies van critici en won in 2002 vijf prijzen bij de Golden Raspberry Awards.

6 Vanille-ijs In "Cool As Ice"

Afbeelding
Afbeelding

Cold as Ice is een muzikale komedie uit 1991 met niemand minder dan de rapper Vanilla Ice. In zijn eerste acteeroptreden speelt Vanilla Ice een rapper die vast komt te zitten in een klein stadje waar hij gevoelens ontwikkelt voor een erestudent. De rapper won zelfs een prijs voor Slechtste Acteur bij de 12e Golden Raspberry Awards.

5 Jessica Simpson In "Dukes Of Hazzard" en "Blonde Ambition"

Afbeelding
Afbeelding

Een andere celeb die op onze lijst is beland, is Jessica Simpson. Zangeres, modeontwerper, auteur, zakenvrouw - Jessica Simpson lijkt een van die mensen te zijn die goed zijn in alles wat ze doen. Maar als je een van haar films hebt gezien, dan weet je dat dat niet waar is!

4 Taylor Swift In "Cats"

Afbeelding
Afbeelding

Taylor Swift is iemand die bijna alles in de wereld zou kunnen doen en we zouden het hen niet kwalijk nemen. Bijna alles. Maar deel uitmaken van de musical Cats uit 2019 kunnen we niet zo snel vergeten. Cats ontving zeer negatieve recensies van critici en het was een kaskraker.

3 Britney Spears in "Crossroads"

Afbeelding
Afbeelding

In 2002, toen ze op het hoogtepunt van haar carrière was, besloot Britney Spears te gaan acteren. Ze speelde in een tienerdrama Crossroads, een film over drie jeugdvrienden op een reis van zelfontdekking.

De film werd gepand door critici, maar dat hield Britney niet tegen. Na Crossroads schakelde ze over op tv-acteren - ze had kleine rollen in sitcoms zoals How I Met Your Mother en Will & Grace.

2 Adam Levine In "Begin Again"

Afbeelding
Afbeelding

In 2014 was Adam Levine te zien in een muzikale komedie, Begin Again. Hij speelde een rol van een succesvolle muzikant, die behoorlijk lijkt op zijn echte persoonlijkheid, maar zelfs dat pakte niet goed uit. De zanger onthulde dat hij probeerde acteerlessen te volgen, maar dat hij het niet leuk vond.

"Dus ik dacht dat ik zou doen alsof ik wist wat ik deed en hoop en bid dat het zou werken, want deze mensen zijn allemaal heel erg getalenteerd", zei Levine op een persconferentie.

1 Kelly Clarkson In "From Justin To Kelly"

Afbeelding
Afbeelding

Behalve dat ze een succesvolle zangeres en songwriter is, is Kelly Clarkson nu ook een televisiepersoonlijkheid - ze heeft zelfs haar eigen talkshow. Maar wist je dat ze eerder ook een hoofdrol in een film had? In 2003 speelde ze in een muzikale rom-com Van Justin tot Kelly. De film werd negatief ontvangen door critici en door het publiek (het is een van de laagst beoordeelde films op IMDb).

Aanbevolen: