Big Bang Theory: 15 geannuleerde verhaallijnen die de show zouden hebben gered (en 15 die hem pijn deden)

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 15 geannuleerde verhaallijnen die de show zouden hebben gered (en 15 die hem pijn deden)
Big Bang Theory: 15 geannuleerde verhaallijnen die de show zouden hebben gered (en 15 die hem pijn deden)
Anonim

We zijn nu in het Eindspel. Maak je geen zorgen, je hebt op het juiste artikel geklikt als je meer wilt lezen over The Big Bang Theory. Maar het geldt ook voor deze show, we zijn nu in het eindspel voor de serie. Na twaalf seizoenen en de langstlopende sitcom en een van de meest invloedrijke shows voor de geek- en gamecultuur ooit te zijn geworden, eindigde de show op 16 mei 2019. Met een aantal bajillion verschillende platforms om de show op te bekijken, hoeven we nooit te zeggen afscheid van Leonard, Sheldon, Penny en hun vrienden. Ze zullen eeuwig voortleven.

Helaas zullen we geen nieuwe avonturen voor onze helden zien om door te gaan. Maar het succes van deze show op tv heeft de weg vrijgemaakt voor tal van nerdtastische shows en films die uit de pijplijn blijven komen. De oerkn altheorie kan de eer niet opeisen voor fans die massaal naar de MCU of Stranger Things of andere popcultuurevenementen komen, maar de wekelijkse show bracht veel nerdcultuur aan het licht en maakte het cool en grappig om ruzie te maken over het alledaagse en triviale dingen die veel stripfans al jaren doen, wie kan Thor's hamer optillen?

Maar zoals bij elke show waren het niet allemaal rozen en vlinders. Sommige verhaallijnen vielen plat of waren ronduit verontrustend. Anderen waren de reden dat de show voortleeft. Hier zijn 15 geannuleerde verhaallijnen die de oerkn altheorie zouden hebben gered (en 15 die het pijn deden).

30 Saved – Sheldon wordt kinderlijker

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer tv-shows beginnen, laten de eerste afleveringen acteurs allerlei verschillende keuzes met hun personage uitproberen. Toen de show begon, was Sheldon niet alleen zo slim als hij tegenwoordig is, hij was gemeen met zijn grappen en zijn sarcasme. Jim Parsons speelde hem als een betweter.

Hoewel hij hem tot op de dag van vandaag nog steeds zo speelt, voegde Parsons eraan toe dat Sheldon veel kinderlijker is en veel minder begrijpt hoe en waarom mensen handelen zoals ze doen. Het veranderde Sheldon min of meer in een peuter met een superbrein. Een persoon waar je geïrriteerd door kunt raken, maar waar je zelden echt boos op bent.

29 Hurt – Stuart is geen succes

Afbeelding
Afbeelding

Een van de leukere aspecten van The Big Bang Theory is dat hoewel onze Fab Four niet noodzakelijkerwijs altijd 'winnaars' in het leven zijn en sociaal onhandig zijn; ze hebben allemaal ook een redelijk succesvolle carrière. Stuart was op een gegeven moment een zeer succesvolle eigenaar van een stripboekwinkel en een aspirant-artiest.

Degene die besloot om van hem niet alleen een ongelukkige verliezer te maken, maar een door en door zenuwslopende verliezer, moet een klap in zijn gezicht krijgen. Het was verfrissend om een niet-wetenschappelijke nerd in de show te zien en nog meer dat hij als hun gelijke werd behandeld vanwege zijn liefde voor strips. Dat verdween allemaal toen hij de achterhoede werd van ieders grappen, ook die van hemzelf.

28 Saved – Raj kan niet met vrouwen praten

Afbeelding
Afbeelding

Raj heeft een van de meest interessante karaktertrekken van iedereen in een sitcom, niet alleen The Big Bang Theory. Als er meisjes in de buurt zijn, kan hij niets zeggen. Als Raj mocht Kunal Nayyar pronken met geweldig komisch stil acteerwerk.

Hij zou dan een slokje nemen van een volwassen drankje en het ging goed. Hoewel deze eigenschap de afgelopen jaren is verdwenen, kwam zijn nervositeit onlangs terug toen hij zijn toekomstige vrouw, Anu, probeerde te leren kennen, tot hysterische resultaten.

27 Hurt – Lucy kan niet met Raj praten

Afbeelding
Afbeelding

Toen al zijn andere ongemakkelijke vrienden liefde begonnen te vinden, was het behoorlijk triest dat Raj niet alleen niet zoveel geluk had als zijn vrienden, maar zijn inspanningen grensden aan zielig of crimineel verontrustend. Toen kon hij Lucy vinden in de stripwinkel tijdens een vrijgezellenfeest.

Maar ze was nog ongemakkelijker dan Raj! Zelfs na alle onzin die Raj door de jaren heen heeft moeten verdragen, vindt hij nog steeds een meisje dat sociaal onhandiger is dan hij was. Het leek gewoon alsof de Schrijverskamer niet wist hoe ze iets moesten doen, behalve gewoon blijven dumpen op de man.

26 Saved – Amy en Bernadette Join The Fray

Afbeelding
Afbeelding

Kaley Cuoco is misschien heel gemakkelijk voor de ogen. De jongens zijn ook best grappig. Maar het werd een beetje muf om alle vijf deze personages en welke configuratie dan ook wekelijks te bekijken. Dat betekent meestal dat de show moet eindigen of dat er personages moeten worden toegevoegd om de boel op te schudden.

The Big Bang Theory koos voor het laatste en voegde Bernadette en Amy toe. Ondanks dat het een traditionele sitcom is, kregen onze helden dankzij Amy en Bernie de kans om te groeien en kregen fans ook allerlei nieuwe permutaties te zien van personages die bij elkaar kwamen.

25 Hurt – Raj kan geen liefde vinden

Afbeelding
Afbeelding

Raj overwon zijn angst om niet te kunnen praten met vrouwen met een ongebreideld alcoholisme. Maar hij kan nog steeds geen meisje vinden. De man gedraagt zich zoals iedereen zou doen als hij al zijn mannelijke vrienden dames ziet vinden om hun leven mee te delen. Hoe succesvol hij ook is geworden als wetenschapper, Raj voelt zich net zo boos en overstuur als iemand zou doen zonder die diepe persoonlijke band.

Het is een oefening om Raj de hele tijd te zien uithalen. Het maakt niet uit hoe komisch slecht hij is in het omgaan met vrouwen, het is ronduit deprimerend als je ziet dat een vreemde als Howard gelukkig getrouwd is met kinderen en Raj niets heeft.

24 Saved – “WHHHHEAAAATTTONNNNN!!!!!”

Afbeelding
Afbeelding

Sheldons lijst met vijanden en vijanden gaat diep. Maar niemand is zo leuk om te zien sparren met Sheldon dan Wil Wheaton zelf. Gedeeltelijk omdat hij in het echte leven net zo'n nerd is als de rest van onze wetenschappelijke helden.

In de serie speelt Wheaton zichzelf op een overdreven manier om Sheldons geduld te irriteren. Hij komt vrij regelmatig opdagen en de laatste tijd was hij niet de enige. Hij organiseerde een Dungeons And Dragons-game met William Shatner, Kevin Smith, Joe Manganiello, en wie van onze helden ook niet deed morsen.

23 Hurt – Raj en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt nu een heel leven geleden, maar tegen het midden van het vierde seizoen leek het alsof Leonard de pogingen om bij Penny te zijn had opgegeven ten gunste van een meer betekenisvolle relatie met Raj's zus, Priya. Toen ze zich realiseerde dat ze echte gevoelens voor hem had, besloot Penny haar verdriet te verdrinken…in Raj!

Als de cliffhanger van het seizoen, was het een ondermaatse ontwikkeling en een die niet op zijn plaats leek, zelfs voor deze twee helften in de zak. Zoals de meeste sitcoms, was het tegen het einde van de volgende aflevering allemaal opgehelderd en grotendeels vergeven.

22 Saved – Penny And Sheldon

Afbeelding
Afbeelding

Leonard en Penny zijn misschien het geweldige liefdesverhaal van The Big Bang Theory, maar Penny en Sheldon hebben de beste vriendschap van de show tijdens lockdown. Ondanks alle flauwekul die Sheldon haar geeft omdat ze niet erg slim is, is Penny nog steeds het enige personage in de show dat Sheldon heeft ontdekt.

Terwijl alle anderen gewoon uitgeput raken door het kinderlijke brein, heeft Penny een manier gevonden om hem te kalmeren door Soft Kitty te zingen. Of nog beter hem neerhalen met sarcasme dat hem een minuut kost om erachter te komen.

21 Hurt – Priya en Leonard

Afbeelding
Afbeelding

Zoals veel sitcoms die op zijn minst gedeeltelijk gericht zijn op een liefdesverhaal tussen twee personages, houdt The Big Bang Theory ervan om obstakels voor Leonard en Penny te plaatsen. Soms kon Penny het gewoon niet zien of was ze bang om echt van Leonard te houden, of was ze gewoon met iemand anders aan het daten.

Ondertussen wachtte Leonard niet alleen op zijn blonde bom. Hij was ook aan het daten. Raj's zus Priya was een tijdje een van zijn vriendinnen. Er was niets mis met Priya. Niets, als je meet hoe beheerst ze was en Leonard dwong om Penny niet meer te zien.

20 Saved – De verkering van Leonard en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Een groot deel van de hele oerkn altheorie is gewijd aan het zien hoe Leonard de genegenheid zal winnen van zijn uitweg uit zijn competitie naaste buur, Amy. In de loop van de show was het lief om het duwen en trekken van deze twee te zien. Leonards komische verlangen om baby's met haar te krijgen (ze zullen "slim en mooi" zijn), Penny uit eindelijk enige echte genegenheid voor Leonard toen hij de stad verliet voor een onderzoeksexperiment.

Die vroege momenten hebben ertoe bijgedragen dat Leonard en Penny een sterke basis hebben gelegd. Ze probeerden elke vorm van vriendschap en relatie te hebben voordat ze zich uiteindelijk realiseerden dat ze allebei klaar zijn om de sprong te wagen en te trouwen.

19 Hurt – Het huwelijk van Leonard en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Het huwelijk van Penny en Leonard was echter niet zo opwindend als het kijken naar het samenkomen van het paar. Terwijl echte echtparen zich vestigen in de alledaagse gelijkheid van het dagelijks leven, zijn deze twee personages op tv. Nee, ze denken er niet over na hoe ze de huur moeten betalen.

Maar dat betekent niet dat ze niet de wereld rondreizen of iets nuttigs doen in de serie. Ze zijn nu een paar jaar getrouwd en hun huwelijk werd eindelijk een beetje interessant toen Zack van alle mensen wilde dat Leonard een surrogaat werd voor zijn eigen kind.

18 Saved – “ShAmy”

Afbeelding
Afbeelding

Dankzij de bemoeienis van Raj en Howard en het opzetten van Sheldon met een online datingprofiel, maakte de wereld kennis met Amy Farrah Fowler. De neurowetenschapper gespeeld door de echte neurowetenschapper, Mayim Bialik, is de oogappel van Sheldon sinds het moment dat ze elkaar ontmoetten.

Hoewel Sheldon er jaren over zou doen om het toe te geven, en op zijn eigen manier en op zijn eigen voorwaarden, heeft hij eindelijk de moed verzameld om een 'relatieovereenkomst' op te stellen en van Amy zijn vriendin te maken. Elke "eerste" tussen hen was een klassiek sitcom "aww" -moment, niet in de laatste plaats dankzij de acteurs die hen uitbeelden.

17 Hurt – De vreemde vriendschap van onze ‘helden’

Afbeelding
Afbeelding

Je zou denken dat vier vrienden die hun hele leven virtueel zijn gepest, aardiger voor elkaar zouden zijn. Dat levert echter geen goede komedie op. Trouwens, wat is een onschuldige ontgroening tussen vrienden?

Niet heel veel, behalve als het een van hen maanden onderzoek kost en misschien zijn reputatie. Raj, Leonard en Howard besloten te liegen over de gegevens van de onderzoeksreis van het kwartet, waardoor Sheldons 'ontdekking' van de snaartheorie werd verijdeld. Dat is gewoon onschuldig razen, zo dacht Sheldon er ooit over - ronduit verraad.

16 Saved – De familieleden van het hoofdpersonage

Afbeelding
Afbeelding

De castingdirectors van The Big Bang Theory verdienen een pluim. Naast het vinden van een hoofdcast die goed bij elkaar past, vonden ze ook een aantal geweldige gaststerren om de uitgebreide familieleden van al onze helden te spelen.

Eerst ontmoetten we Christine Baranski als de moeder van Leonard en Laurie Metcalf als die van Sheldon. Die twee krachtpatsers waren slechts het topje van de ijsberg. Keith Carradine en Katey Sagal als Penny's mensen; herenigd de twee meisjes van hun 8 Simple Rules dagen. Misschien wel de wildste combinatie en 'krijgen' voor de show zou Kathy Bates en Teller zijn als de gekke ouders van Amy.

15 Hurt – Howard gaat naar de ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks al het goede werk dat de serie heeft gedaan om de nerdcultuur op de voorgrond te brengen, hebben de schrijvers schijnbaar moeite om te verzoenen wanneer het cool was om nerds voor de gek te houden en nu, wanneer dat niet zo is. Howard mocht de ruimte in, de droom van veel mensen. Maar hij moest het doen omdat hij een toilet bouwde.

Toen hij eenmaal thuiskwam, wilde hij gewoon niet zwijgen over zijn prestatie, dus bespotten zijn vrienden hem. In plaats van een geweldige prestatie aan te kondigen, gaf iedereen, zelfs de vrouw van de man, hem het gevoel dat het niets bijzonders was.

14 Saved – Plezier met vlaggen

Afbeelding
Afbeelding

Van alle belachelijke dingen die je in een sitcom kunt zien, moest "Sheldon Cooper Presents: Fun With Flags" bovenaan de lijst staan. Gepresenteerd als een goedkope, oude Public-Access-show of precies zoals het hoort te zijn: een goedkope YouTube-serie die over vlaggen gaat.

Dankzij de geweldige timing en gezichtsbehandelingen van Jim Parsons is het eenmalige stukje een beetje een nietje in de show geworden. Sheldon en Amy hebben er een hele reeks van samengesteld, en vaak met een gastrol. Uitblinkers zijn onder meer Penny om over Nebraska te praten en Wil Wheaton om over Starfleet te praten.

13 Hurt – Sheldon stelt voor omdat een andere vrouw hem kuste

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon en Amy hebben een aantal vertederende momenten gehad in de show. Hun ontsnapping met de trein komt bijna onmiddellijk voor de geest. Sheldon's hart tot hart met Penny over zijn ware gevoelens voor Amy is een ander spandoek (vlag) moment voor de show.

Hoe en waarom hij eigenlijk voorstelde, is dat niet. Hoewel het nog steeds lief was om te zien dat Sheldon besefte dat hij niets liever wilde dan zijn leven met Amy door te brengen, kwam het ook door de handen van een andere vrouw die op hem afkwam; vanaf dat moment was de vonk. Niet Amy zelf.

12 Opgeslagen – Professor Proton

Afbeelding
Afbeelding

Het was verfrissend om een personage als professor Proton in de show te zien. De jongens moesten onderweg geïnspireerd zijn door iemand. Waarom zou je geen wetenschapper van het type Don Herbert of Bill Nye zijn? Professor Proton werd oorspronkelijk gespeeld door sitcom-veteraan Bob Newhart. Hij speelde de rol als een knorrige oude man die geïrriteerd was door Sheldon, zelfs wanneer hij opdook in Sheldons dromen.

Toen de oorspronkelijke professor met pensioen ging, wedijverde Sheldon om de rol over te nemen, maar verloor van Wil Wheaton, want elke keer dat Wheaton Sheldon kan irriteren, is het hysterisch.

11 Hurt – Stuart en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Een ander karakterobstakel bij het samenbrengen van Leonard en Penny was Stuart. Ze ging schijnbaar met de man uit alleen omdat hij een foto voor haar tekende en op dat moment had Stuart nog steeds zelfvertrouwen en vroeg haar mee uit.

Het leek ook een beetje, zo niet helemaal in de war, dat hij het meisje zou vragen waar Leonard gevoelens voor heeft. Hij was zich misschien niet bewust van dat feit, maar hun relatie zou nooit standhouden. Stuart was misschien een aardige vent, maar hij was geen Leonard en Penny had maar oog voor één nerd.

Aanbevolen: