Eminem wees een film af die $ 100 miljoen verdiende en fans vragen zich nog steeds af waarom

Inhoudsopgave:

Eminem wees een film af die $ 100 miljoen verdiende en fans vragen zich nog steeds af waarom
Eminem wees een film af die $ 100 miljoen verdiende en fans vragen zich nog steeds af waarom
Anonim

Zoals de meesten inmiddels weten, groeide Eminem op met heel weinig, samen met nauwelijks kansen gezien zijn omgeving. Toen hij op 14-jarige leeftijd overging op rap, kreeg hij een gevoel van doelgerichtheid en al snel werd Slim Shady geboren, die eind jaren '90 de wereld veroverde.

Een verrassing voor enkelen, Eminem kreeg veel aanbiedingen buiten de muziek om. Films wilden profiteren van zijn roem, samen met het feit dat alles wat Eminem doet, zo verdomd authentiek aanvoelt.

Zijn meest memorabele rol bleek natuurlijk '8 Mile' te zijn. Hij was de ster van de film en kreeg veel lof. De film bracht bijna $ 250 miljoen op. Met dat soort cijfers en recensies is het geen wonder dat Eminem gedurende zijn hele carrière bestookt werd met aanbiedingen.

8 mijl filmposter
8 mijl filmposter

Ondanks de aanbiedingen zei Eminem bijna nooit ja. Veel fans geloven dat een groot deel daarvan te maken heeft met het feit dat '8 Mile' maar al te vermoeiend was. Als hij deze specifieke film had geaccepteerd, zou het gas ongetwijfeld leeg zijn geweest, gezien de hoeveelheid die de rol vereiste.

We bekijken voor welke film Eminem in aanmerking kwam, en de reactie van de fans die met zijn afwijzing gepaard gingen.

Maar eerst zullen we enkele van de andere rollen bekijken waar Mathers in het verleden nee tegen zei.

Hij heeft een geschiedenis van het afwijzen van grote films

Vanaf het begin van de jaren 2000 tot nu heeft Eminem films afgewezen. ' Rival Gangs ' was een van hen, en het aanbod om in de film te verschijnen was ook niet goedkoop, het gerucht ging dat het ten noorden van $ 8 miljoen zou liggen.

Misschien had het grootste carrièreveranderende moment kunnen plaatsvinden in 2001 toen Em' een plek kreeg aangeboden in 'The Fast and The Furious'. Mathers was een van de velen die in aanmerking kwamen voor de rol van Paul Walker als Brian O'Connor.

Datzelfde jaar wees hij ook 'Trainingsdag' af, beide vanwege het feit dat '8 Mile' zijn prioriteit was.

' The Fighter' en 'Elysium' zijn enkele van de andere films waar hij nee tegen zei. Een bepaalde film uit 2015 raakte fans echter het meest gefrustreerd, vooral omdat de film bedoeld was voor de rapster.

'Southpaw' is voor hem gemaakt

Vanaf het begin onthulde Peter Riche, een producent van de film, samen met Business Insider dat er aan Eminem werd gedacht voor de hoofdrol.

Hij vergeleek het met een indirect vervolg van '8 Mile'. Ik dacht dat deze man al een aantal jaren geen film meer heeft gemaakt, dit zou interessant voor hem kunnen zijn en, ik durf te zeggen, een vervolg op '8 Mile'. Niet letterlijk in het verhaal, maar een goede pasvorm voor hem, Peter vertelde BI.

“We wisten hoe belangrijk het is om een vader te zijn voor zijn dochter. We waren niet bang om naar Eminem te gaan en te zeggen dat dit een geweldige rol voor je is en als je jezelf in vorm zou krijgen, zou het een tour-de-force zijn."

Aan het begin van de onderhandelingen leek het erop dat de film een succes was, met Eminem erbij. "We kenden Antoine minstens vijf dagen per week dozen", zei Peter. "Dus we wisten dat deze persoon het boksen zou redden er authentiek uitzien."

"Hij ging naar Detroit en had een ontmoeting met Eminem, en de feedback die we van beide kampen kregen, had niet beter kunnen zijn", herinnert Peter zich. verlichte film.”

Hij eindigde op het einde achteruit

Plotseling, ondanks de positieve ontmoeting, trok Eminem zich terug uit de film. Degenen aan boord geven toe dat het een dieptepunt was voor de film.

"Er werd ons verteld dat hij er echt van hield, maar dat hij het gevoel heeft dat hij in de eerste plaats een muzikant is en in de tweede plaats een acteur en dat hij veel innerlijke energie had voor zijn volgende album en dat is waar zijn muze hem mee naartoe nam."

Een vervanger vinden was niet eenvoudig, Aaron Paul werd aanvankelijk overwogen, de studio bleef hard pushen voor Jake Gyllenhaal. Terugkijkend was de beslissing de juiste.

Bovendien was de voorbereiding niet gemakkelijk en heeft Eminem er misschien spijt van gehad, vooral gezien hoe moeilijk zijn voorbereiding was voor '8 Mile'.

Voorbereiding voor deze film was niet gemakkelijk

Misschien heeft de voorbereiding voor de film Eminem misschien nog verder geduwd. Zoals Jake samen met Telegraph besprak, was het geen gemakkelijke taak. Hij pushte het tot het uiterste en gierde zelfs op de set.

"Er waren tijden dat ik moest kotsen, toen ik zei: 'Dit is klote', maar weet je het rare van overgeven terwijl je aan het trainen bent, is dat als je jezelf 30 tot 45 seconden daarna geeft, je voelt je goed, je kunt weer gaan.” Hij stompt in de lucht, een glans in zijn enorme blauwe ogen. "Het is iets heel vreemds dat je nooit zou verwachten."

South Paw filmposter
South Paw filmposter

Samen met de zware conditionering, moest Jake vanaf het begin leren boksen, de hele ervaring was niet gemakkelijk, maar echt de moeite waard, omdat de film enorm scoorde in de recensies, om nog maar te zwijgen van het verdienen van bijna $ 100 miljoen aan de kassa.

Desalniettemin praten fans op Reddit nog steeds over Eminem in de rol en over andere rollen die hij had moeten overwegen.

Fans wilden meer van Eminems acteercarrière

Hij zal altijd eerst een rapper zijn, maar fans wilden meer van de legende op het grote scherm zien. Volgens een Reddit-gebruiker had de rol van The Joker ook kunnen werken.

"Ik heb altijd gedacht dat Em een waanzinnig goede Joker zou spelen. Hij kan acteren, hij heeft beledigende donkere humor in zijn muziek verdraaid (hij kan dat ongetwijfeld ook op het scherm brengen), Slim Shady is slecht maar ook grappig tegelijk personage dat hij creëerde. Slim Shady en de joker hebben veel gemeen. En we weten al dat Em er goed uit zou zien als de joker."

Anderen hebben het gevoel dat '8 Mile' teveel stress was voor het muziekicoon.

"Gezien het feit dat zijn hectische 8 Mile-filmschema ervoor zorgde dat hij verslaafd raakte aan slaappillen, kan ik begrijpen waarom hij die ervaring weer zou haten."

Het v alt nog te bezien of hij ooit weer een hoofdrol zal accepteren.

Aanbevolen: