20 foto's waarvan de cast van zustervrouwen niet wil dat we ze zien

Inhoudsopgave:

20 foto's waarvan de cast van zustervrouwen niet wil dat we ze zien
20 foto's waarvan de cast van zustervrouwen niet wil dat we ze zien
Anonim

Reality-tv-serie Sister Wives volgt het leven van Kody Brown, een polygamist met vier vrouwen en in totaal 18 kinderen. De show gaat erom de samenleving bewuster te maken van wat polygame gezinnen doormaken en hun strijd tegen maatschappelijke vooroordelen. De show is echter gevolgd door controverses sinds ze aflevering één hebben uitgezonden.

Hoewel de cast misschien geniet van hun 15 minuten roem, is het niet altijd rooskleurig om op reality-tv te verschijnen; ze kunnen onschuldige foto's delen, maar krijgen veel terugslag van fans. Door hun leven in het openbaar te leven, kunnen ze niet controleren wat mensen zien en wat niet. De volgende zijn 20 afbeeldingen waarvan we wedden dat de wensen van de cast nooit in de schijnwerpers zijn gekomen.

20 Het gênante meervalschandaal

Afbeelding
Afbeelding

We wedden dat Meri niet wil dat we de uitgelekte foto's rond haar meervalschandaal zien. Volgens intouchweekly werd Meri verliefd op een meerval genaamd Sam, die een vrouw bleek te zijn genaamd Jackie Overton. Jackie onthulde verleidelijke foto's, teksten en voicemails van hun gesprekken, die privé zouden moeten zijn.

19 Ik voel het helemaal niet - we waren gedwongen om hier te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, woonden de Browns in Utah, waar de wet tegen bigamie en polygamie was. Op de foto protesteerden Kody en zijn vrouwen in Utah tegen een wetsvoorstel dat volgens Fox13now op hen gericht was voor vervolging. Het lijkt er echter op dat Kody de enige was die in de stemming was voor een protest, aangezien zijn vrouwen apathisch leken.

18 Mariah's wenkbrauwen

Afbeelding
Afbeelding

Een publiek figuur zijn betekent dat mensen alles aan je onderzoeken, inclusief je modekeuzes. Volgens Reddit, Mariah, heeft Meri's enige kind altijd de draak gestoken met de wenkbrauwen van haar moeder en eindigde ze met slechte wenkbrauwen op tv. We wedden dat Mariah gewoon al haar slechte wenkbrauwfoto's wil laten verwijderen. Aan de positieve kant ziet ze er beter uit met haar natuurlijke wenkbrauwen.

17 Niet zo 'nog lang en gelukkig'

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel deze foto misschien de gelukkigste dag van hun leven weerspiegelde, bleek het al snel de ergste te zijn; althans voor Meri. Jaren na haar 'nog lang en gelukkig' trouwdag, voegde Kody nog drie vrouwen toe en scheidde toen van haar om met een van de andere vrouwen te trouwen. Ook al steunt ze polygamistische huwelijken, dit moet haar hartverscheurend zijn geweest, zo onthult intouchweekly.

16 Dochter betrapt op drinken

Afbeelding
Afbeelding

Niemand houdt van foto's van hun feesten die in het openbaar worden uitgezonden, vooral als hij of zij een publiek figuur was. De familie Brown praktiseert allemaal het mormonisme, dat tegen drinken is, maar op deze foto werd Mariah gezien terwijl ze alcohol dronk in gezelschap van Logan en toen een fan ernaar vroeg, zeiden ze dat ze geen lid waren van de Mormoonse kerk, zoals alles over de thee meldt. Hebben ze hun religie verlaten?

15 Deze plaquette is nu zo gênant

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto van cynicaljinxwelcome BlogSpot toont Meri met een enigszins gênante plaquette. Het heeft een foto van haar, Kody, en hun enige kind Mariah met de boodschap "Echt liefdesverhaal" en nu heeft het ooit gelukkige gezin van drie meer vrouwen en kinderen aan de foto toegevoegd. Ze zijn niet eens meer wettelijk getrouwd.

14 Is het dan of dan?

Afbeelding
Afbeelding

Een andere foto waarvan we denken dat Janelle niet wil dat we ze op internet zien, is deze. In een van de afleveringen hield Janelle iets omhoog dat leek op een plaquette met de tekst "Ik kus beter dan ik kook", zoals gedeeld op cynicaljinxwelcome BlogSpot. Blijkbaar klopte de grammatica niet en is het eerlijk gezegd beschamend.

13 Kody doet wat schoonmaak en brengt levens in gevaar

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren geschokt door een scène waarin Kody werd gezien terwijl hij een witwaterslang gebruikte om de rioolslang van de camper schoon te maken. De witwaterslang verbindt de watertoevoer van het park met de watertank van de camper. Tot overmaat van ramp duwde hij de witte slang ver naar beneden in de rioolslang, zoals gerapporteerd op cynicaljinxwelcome BlogSpot. Dezelfde slang voorzag hen van water om te koken en schoon te maken. Dit is een scène die hij waarschijnlijk ongezien wil hebben.

12 Kody's boze gezichten

Afbeelding
Afbeelding

Naar verluidt is Kody een beetje een heethoofd en volgens deze foto en verschillende andere online kunnen we het zien. Volgens de rijkste is Kody een boos persoon die altijd zonder duidelijke reden tegen zijn kinderen schreeuwt. Wie kan het hem echter kwalijk nemen? De zorg voor vier vrouwen en 18 kinderen kan voor iedereen intens zijn.

11 Janelle's vorige huwelijk was stil

Afbeelding
Afbeelding

Volgens de rijkste was Janelle eigenlijk de schoonzus van Meri! Ze was eerder getrouwd met Meri's broer, Adam Clark Barber en we wedden dat ze niet wil dat we foto's van Adam zien, maar hier is er een van Adam die rondhangt met de familie en aan de rechterkant een foto van haar en Kody destijds. Ongetwijfeld heeft het trouwen met Kody zoveel grenzen overschreden.

10 Dochter Maddie heeft polygamie afgewezen

Afbeelding
Afbeelding

Na te zijn opgegroeid in een polygaam gezin, verwierpen de dochter van Kody en Janelle, Maddie Brown en haar man Caleb Brush polygamie als nickiswift-rapporten. Deze foto geeft misschien de gelukkigste dag van hun leven van Maddie en Caleb weer, maar hij stra alt niet zo goed uit op de ouders. Wat nog vreemder is, is dat hun polygame vader hun monogame huwelijk steunt.

9 Christine's rommelige camper op tv

Afbeelding
Afbeelding

Eén ding waar publieke figuren op moeten letten bij het filmen of fotograferen is hun achtergrond. In een van de afleveringen toonden ze Christine's rommelige camper met overal kleren, vuil op de vloer en een open koffer met meer onverzorgde kleren zoals te zien op cynicaljinxwelcome BlogSpot. We zijn er zeker van dat Christine wenste dat ze meer had schoongemaakt voordat ze ging filmen.

8 The Innocent Cat Photo

Afbeelding
Afbeelding

Christine deelde deze onschuldige foto van haar kat, waarvan we denken dat ze daarna spijt had van het delen. Volgens soapadirt waren mensen meer bezorgd over de rommelige tuin dan over de kat op de foto en beschaamden ze Kody uiteindelijk omdat hij de stenen patio niet had gewied en de grilldeur die los was gemaakt niet had gerepareerd.

7 De tranen van een pijnlijke ervaring

Afbeelding
Afbeelding

Ik weet zeker dat Kody en Meri niet willen dat we deze foto zien, niet uit schaamte, maar waarschijnlijk omdat het te persoonlijk was. Omdat ze echter allebei publieke figuren zijn, kunnen ze niets privé houden. Op deze foto van therichest huilden zowel Meri als Kody om iets emotioneels waar ze op dat moment doorheen gingen.

6 De verlaagde bigamiekosten

Afbeelding
Afbeelding

Toen Sister Wives voor het eerst werd uitgezonden, begon de staat Utah een actief onderzoek tegen het gezin. Ze gingen zelfs zover dat ze hen van bigamie beschuldigden; de staat liet echter later de aanklacht vallen omdat Kody slechts wettelijk getrouwd was met één vrouw, aangezien de anderen spirituele verbintenissen waren. Daarom hield Kody dat bord op de foto vast. Anderen protesteerden echter tegen polygamie. Zeggen dat meervoudige huwelijken vrouwen en kinderen pijn doen.

5 De perfecte moeder-dochterfoto

Afbeelding
Afbeelding

Meri en Robyn's dochter Aurora besloten om een foto te maken en te delen op Instagram terwijl ze op een leuk avondje uit waren. Volgens intouchweekly zagen fans echter snel een griezelige gelijkenis tussen de twee en anderen insinueerden dat ze haar dochter was, ook al waren ze niet bloedverwant. Dit kan kwetsend zijn geweest voor Mariah, Meri's enige dochter, dus ze wil waarschijnlijk niet dat mensen de foto zien.

4 Dit is zo riskant gedrag

Afbeelding
Afbeelding

Deze ogenschijnlijk onschuldige foto zorgde uiteindelijk voor veel opschudding. Meri Brown maakte een reis naar Grand Canyon Park en deelde deze foto van haar voor een adembenemend uitzicht zoals te zien op soapdirt. Helaas vielen fans haar snel aan en zeiden dat ze aan het pronken was en dat ze te dicht bij de rand van de rotsachtige klif stond. De zorgen waren vanwege andere dodelijke incidenten die in hetzelfde park hadden plaatsgevonden. We wedden dat Meri er spijt van heeft deze te delen.

3 Kodi brengt Meri moeiteloos in verlegenheid

Afbeelding
Afbeelding

Kodi heeft de reputatie intieme details te onthullen die hij tussen hem en de echtgenotes moet bewaren. Zoals soapdirt onthult, deelde Kody tijdens een openbaar interview een aantal gênante dingen over zijn eerste vrouw Meri zonder na te denken over hoe ze zich erover zou voelen. Dat is een interview dat Meri ongezien zou willen hebben.

2 De ingrediënten van verstikkingsgevaar

Afbeelding
Afbeelding

Janelle brown deelde deze foto van haar kleinzoon Alex Brown die aan het spelen was met een paar kleine voorwerpen op een muffinbakplaat. Zoals soapdirt meldt, schaamden fans haar snel en suggereerden dat het kind gemakkelijk zou kunnen stikken in die speelitems, zelfs onder haar toezicht. Haar creatieve idee ging mis. Janelle wil deze foto waarschijnlijk niet meer zien.

1 Het liefdesleven van hun dochter

Afbeelding
Afbeelding

De bruine mensen zijn altijd enthousiast geweest over hun religie; ze behoren tot de groep Apostolische Verenigde Broeders. Er is een foto waarop de dochter van Meri, Mariah Brown, Audrey in het openbaar kust. Echter, zoals babygaga meldt, accepteert hun religie dit soort relaties niet. Wat interessant is, is dat de familie het goed vindt met de relatie. De familie zou waarschijnlijk gewild hebben dat dit geheim bleef vanwege hun religieuze overtuigingen.

Bron: babygaga.com, intouchweekly.com, fox13now.com, cynicaljinxwelcome.blogspot.com, reddit.com, allaboutthetea.com, therichest.com, nickiswift.com, soapdirt.com

Aanbevolen: