20 dingen waarvan de makers van Survivor niet willen dat je ze weet

Inhoudsopgave:

20 dingen waarvan de makers van Survivor niet willen dat je ze weet
20 dingen waarvan de makers van Survivor niet willen dat je ze weet
Anonim

Hoewel het lijkt alsof Survivor al sinds het begin der tijden speelt, is de waarheid dat het pas sinds het jaar 2000 aan de gang is. Toch zijn dat veel shows, maar op de een of andere manier krijgt Survivor nooit oud, het is ongetwijfeld een van de beste realityshows in de geschiedenis van de televisie.

Zelfs als je vanaf het begin elk seizoen hebt gekeken, zelfs als je denkt dat Russell Hantz het grootste Survivor-genie aller tijden is, zullen er nog een paar dingen zijn die je niet weet deze show. En weet je waarom dat is? Nou, de producers hebben graag hun geheimen, want dat maakt deel uit van wat geweldige reality-tv maakt.

Hier zijn 20 dingen die de producers niet willen dat je weet over Survivor.

20 Stagiairs Test de uitdagingen

Afbeelding
Afbeelding

Vraag je je ooit af hoe ze beslissen welke uitdagingen kunnen werken en welke totale blindgangers zijn? Nou, die moeten ze natuurlijk testen, maar hoe doen ze dat? Nou, de producers gebruiken stagiaires. Geen slecht optreden als je erover nadenkt, schoppen op een tropisch eiland terwijl je tegelijkertijd ervaring opdoet.

19 De mensen die vroeg worden weggestemd, gaan niet meteen naar huis

Afbeelding
Afbeelding

Wat denk je dat er gebeurt met alle deelnemers die vroegtijdig worden weggestemd? Denk je dat ze naar huis gaan en het gewoon schoppen met hun vrienden en familie? Nee. De producers van de show willen niet dat er geheimen worden onthuld, dus houden ze alle deelnemers bij elkaar, vaak op een exotische locatie.

18 De kasten zijn gekozen door de producenten

Afbeelding
Afbeelding

De producenten vertellen mensen vrijwel altijd wat ze moeten dragen voordat ze op de show komen. Kom op, dacht je echt dat mensen ervoor zouden kiezen om overhemden met kragen te dragen? Echt niet. Cochran droeg bijvoorbeeld altijd sweatervesten, ook al had hij er in het echte leven nog nooit een gedragen.

17 De bemanning is enorm

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk had je waarschijnlijk een aardig idee dat een show die zo populair is als Survivor een behoorlijk grote crew heeft, maar ik wed dat je geen idee had hoe groot. Vrijwel elke scène die je je kunt voorstellen op Survivor, hoe privé het ook lijkt, heeft een hele reeks cameraploegleden eromheen.

16 De bemanning heeft een geheim kamp

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien we ons al hebben gevestigd, is er een enorme bemanning, waar slapen ze? Ze moeten toch ergens slapen? Ze hebben hun eigen basiskamp met huisjes en zoveel eten en drinken als ze willen. De deelnemers moeten jaloers worden. Geen slecht optreden als je erover nadenkt.

15 De manier waarop de stemmen worden gelezen is gerangschikt

Afbeelding
Afbeelding

Weet je hoe als ze de stemmen bij tribal lezen, het altijd zo lijkt te zijn dat ze het het meest spannend maken? Nou, dat doen ze met opzet. Zodra alle stemmen zijn uitgebracht, tellen de producenten ze op en dan leest Jeff Probst ze voor op een manier die het meest dramatisch is.

14 Tribal Council duurt eeuwig

Afbeelding
Afbeelding

Als je naar de stamraad op tv kijkt, lijkt het altijd alsof het zo snel gaat. Nou, dat doet het niet. Soms duurt de stamraad zelfs wel drie uur. Kun je je voorstellen dat je daar drie uur zit om vragen te beantwoorden, vooral als je denkt dat jij degene bent die naar huis gaat?

13 Alle deelnemers worden betaald

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen weten dat de winnaar van Survivor-winnaar de prijs van een miljoen dollar mee naar huis neemt, terwijl de tweede plaats $ 100.000 krijgt en de derde plaats $ 85.000. Maar wist je dat iedereen op de show wordt betaald? Zelfs de persoon die er als eerste vandoor gaat, krijgt wat geld, en ze krijgen allemaal $ 10.000 voor het bijwonen van de reünieshow.

12 Uitdagingen duren vaak uren

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel uitdagingen op televisie meestal maar tien minuten duren, duren ze in werkelijkheid soms wel drie uur. Alle deelnemers worden door de uitdagingen geleid en ze moeten allemaal een arts ontmoeten om ervoor te zorgen dat ze goed zijn om te gaan. Ahh, de magie van televisie.

11 Er worden veel deelnemers geworven

Afbeelding
Afbeelding

We kennen allemaal het verhaal van de deelnemer die elk jaar probeert en probeert het te maken op Survivor, maar veel spelers in de show proberen het nooit. In plaats daarvan worden ze gerekruteerd door de producenten. Als ze niet hebben wat ze willen van de kandidatenpool, gaan ze gewoon iemand anders zoeken.

10 Elke deelnemer wordt gevolgd door een cameraploeglid

Afbeelding
Afbeelding

Elk castlid wordt te allen tijde gevolgd door ten minste één cameraman. De enige keer dat ze alleen zijn, is als ze de struiken in gaan om naar het toilet te gaan. Dit is iets waar veel mensen gek van zouden worden. Overleven is zeker niet voor iedereen.

9 Ze krijgen wel wat benodigdheden

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het bekend is dat de deelnemers aan Survivor worden getest door niet veel dingen te hebben die ze buiten het eiland gewend zijn, krijgen ze toch een aantal essentiële dingen. Sommige hiervan zijn anticonceptie, producten voor vrouwelijke hygiëne, essentiële medicatie, zonnebrandcrème en insectenwerend middel.

8 Probst is een uitvoerend producent

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen denken dat Jeff Probst slechts een presentator van de show is, maar hij is veel meer dan dat. Hij is ook uitvoerend producent. Dus als hij voor de camera staat en interactie heeft met alle deelnemers, vergeet dan niet dat hij ook de leiding heeft over de show. Hij heeft heel veel macht.

7 Medisch personeel is er altijd

Afbeelding
Afbeelding

De medische staf is 24 uur per dag aanwezig en is altijd dichtbij voor het geval een deelnemer hulp nodig heeft. Eén ding over Survivor, ze nemen de gezondheid van deelnemers zeer serieus, in feite zijn er vele malen geweest dat ze spelers om gezondheidsredenen hebben verwijderd.

6 Deelnemers kunnen niet vrij rondlopen

Afbeelding
Afbeelding

Soms lijkt het alsof spelers overal kunnen gaan waar ze willen, maar dat is verre van waar. Hoewel het lijkt alsof er een grote afstand tussen kampen is, zijn ze soms dichterbij dan ze lijken. Andere keren worden er uitdagingen in de buurt opgezet. Spelers moeten blijven waar producenten zeggen dat ze kunnen gaan.

5 Er zijn veel onzichtbare boten in wateruitdagingen

Afbeelding
Afbeelding

Hoe denk je dat ze aan al het geweldige beeldmateriaal komen dat ze maken voor wateruitdagingen? Nou, het is vrij eenvoudig te doen als je 50 boten in het water hebt, allemaal met camera's. Over goede montage gesproken, er zijn zoveel geweldige foto's die cameramensen maken in wateruitdagingen, en ze worden nooit gezien.

4 De deelnemers hebben geprobeerd dingen naar binnen te smokkelen

Afbeelding
Afbeelding

De deelnemers zijn altijd op zoek naar voordelen, en sommigen zoeken ze zelfs voordat ze hun locatie bereiken. Sommigen hebben geprobeerd vuursteen, lucifers en zelfs vishaken naar binnen te smokkelen. Een beetje vreemd aangezien ze altijd voor de camera zullen staan, maar je moet ze de eer geven dat ze het proberen.

3 Pre-Game Allianties gebeuren

Afbeelding
Afbeelding

Pre-game allianties zijn eigenlijk een ding. Denk er eens over na, als er terugkerende spelers zijn, kunnen het mensen zijn die met elkaar in contact blijven, of op zijn minst weten hoe ze met elkaar in contact kunnen komen. Wat houdt die spelers tegen om samen te werken? Niets dat we kunnen bedenken.

2 De jury gaat naar Ponderosa

Afbeelding
Afbeelding

Zodra de juryleden zijn weggestemd, gaan ze naar Ponderosa waar ze goed gevoed en verwend worden. Het enige vreemde hieraan is dat ze ook kunnen rondhangen en praten over op wie ze allemaal moeten stemmen. Je weet dat het anders zou aflopen als ze allemaal waren afgezonderd.

1 Deelnemers worden vervoerd naar Tribal en Challenges

Afbeelding
Afbeelding

Ken je al die scènes die je ziet waar mensen altijd naar tribal lopen waar echt dramatische muziek speelt? Ja, dat gebeurt niet. Ze worden naar locaties vervoerd in voertuigen met verduisterde ruiten, waardoor ze geen dingen kunnen zien die ze niet zouden moeten zien.

Aanbevolen: