20 foto's De wensen van de cast van vrienden bestonden niet

Inhoudsopgave:

20 foto's De wensen van de cast van vrienden bestonden niet
20 foto's De wensen van de cast van vrienden bestonden niet
Anonim

Gedurende 10 seizoenen was Friends in de lucht. Het speelde Jennifer Aniston als Rachel Green, Courteney Cox als Monica Geller, Lisa Kudrow als Phoebe Buffay, Matt LeBlanc als Joey Tribbiani, Matthew Perry als Chandler Bing en David Schwimmer als Ross Geller.

Ja, van 1994 tot 2004 was het het meest populaire op tv, en al die jaren later wordt het nog steeds bekeken, gevierd en geliefd. Niet elk aspect van deze show is echter geliefd. De 20 foto's hieronder zijn bijvoorbeeld niet de beste dingen ter wereld.

Sommige afbeeldingen zijn van deze acteurs en actrices in de tijd, toen dik haar nog cool was (en voordat ze over de hele wereld bekend waren). Sommige van de afbeeldingen zijn moderne paparazzi-foto's die deze sterren op echt slechte tijden vingen en met niet-zo-leuke looks. Andere afbeeldingen zijn promofoto's; deze foto's circuleren al jaren op internet. Bepaalde foto's staan meestal bovenaan artikelen over deze show, en de foto's op deze lijst zijn verwarrend en gênant.

Maak je klaar om 20 foto's te zien waarvan de cast van Friends helemaal niet bestond.

20 De show was niet zo dramatisch

Dit is een zeer dramatische opname. Iedereen lijkt zwart of neutraal te dragen, en er zijn elegante accessoires, zoals Monica's oorbellen. Hun gezichten staan allemaal naast elkaar, en het heeft een soap-opera-vibe… wat zeker niet de sfeer van deze show was!

19 Wie dacht dat dit een goed idee zou zijn?

Een andere promotionele afbeelding die de hoofden van iedereen omhoog heeft gestapeld, zij aan zij, is de volgende op deze lijst. Deze keer kwamen alle sterren op de grond, met Joey op de bodem van deze hondenstapel. Het is moeilijk te zeggen wiens arm van wie is en welk lichaam bij welke persoon hoort… en waarom dit in de eerste plaats is gebeurd!

18 Nee, het is geen western

Net zoals Friends geen drama was, was het ook geen western. Maar op een gegeven moment besloot iemand om deze castleden in cowboy- en cowgirl-uitrusting te doen, en op een paard … en vervolgens de lengte van het paard aan te passen zodat het iedereen zou passen. Nee. Gewoon… nee.

17 Een niet zo geweldige omgeving

Natuurlijk kan New York vies zijn, aangezien steden vol mensen en vervuiling zijn, maar waarom zouden deze vrienden op een autokerkhof rondhangen? Nogmaals, er zijn zoveel vragen rond deze fotoshoot, en deze sterren zijn zeker niet trots op dit moment.

16 The Awkward Milkshake Shoot

De milkshake-pose is een van de meest geziene afbeeldingen van deze acteurs en actrices. Op het eerste gezicht lijkt het een beetje schattig, want het delen van een shake is best bijzonder. Maar de manier waarop ze over elkaar heen leunen, allemaal met hun lippen om rietjes… het is eigenlijk een beetje vreemd.

15 Ze probeerden te ontspannen

Oké, in een andere promo-shoot lag iedereen een beetje, maar het was op een trap, dus dat kan niet. Ze zouden er waarschijnlijk casual en ontspannen uit moeten zien, maar het kwam er ongemakkelijk en ongemakkelijk uit. Dit is zeker geen flatterend beeld van deze mensen, dus het hoort thuis op deze lijst!

14 Jennifer Aniston leek niet blij met prom

Onthoud: deze beroemde mensen zijn net als wij. Ze werden geboren, gingen naar school en hadden een bal. Jennifer Aniston leek echter niet van die van haar te genieten, en het is gek om te denken dat ze de meest modieuze meid op tv zou worden.

13 Nogal een kapsel, David Schwimmer

Een ander "geweldig" kapsel is hier te zien, op een jonge David Schwimmer. Hij poseert met zijn kin op zijn hand. Hij heeft zijn kraag laten ploffen. En hij had waarschijnlijk geen idee dat hij zo beroemd zou worden als hij nu is.

12 Een hele blik van Courteney Cox

Oh, mijn … De krullen, de pony, de kraag, de print … dit is een hele look van Courteney Cox. Natuurlijk zijn er in de loop der jaren stijlen gekomen en gegaan, en zelfs op Friends waren er enkele twijfelachtige outfits die ver in het verleden zouden moeten blijven. Deze actrice kan zich echter vooral schamen voor deze specifieke foto.

11 Lisa Kudrow, Pre-Friends

We vragen ons af hoeveel mensen zouden weten dat dit Lisa Kudrow is, die Phoebe Buffay speelde. Het beeld is misschien een beetje wazig en korrelig, en het is in zwart-wit… maar deze actrice is ook veranderd, van toen dit werd gemaakt, tot toen de show was, tot nu!

10 Ze heeft niet altijd het perfecte haar gehad

Een van de meest iconische delen van Friends was het haar van Rachel, maar het haar van Jennifer Aniston is niet altijd perfect. In feite was het kort toen deze foto werd genomen, en ook een beetje kroeshaar. Bovendien lijkt de ster ook overrompeld … dus hier is ze, op deze lijst.

9 Waarom is dit genomen?

Is dit een persoonlijke foto? Was het een promotie voor iets? Was het tijdens de Vriendendagen? Er zijn verschillende vragen die bij je opkomen als je naar dit beeld kijkt van Matt LeBlanc (die geen nerd is), die Joey Tribbiani (die geen nerd was) in deze televisieshow portretteerde.

8 Hij lijkt op een piraat

Oh, nog een oudje, maar goed! Er was eens, David Schwimmer had ruig en krullend haar. Hij had een oorbel. Hij had dit bedrukte colbert of blazer. Hij combineerde al deze looks voor deze ene foto, die al die jaren later nog steeds het internet rondgaat.

7 Dit is een beetje veel, dames

Er zijn nog een paar promo-shoots om te bespreken, zoals deze. Als iemand niet beter wist, zou hij kunnen denken dat dit een foto van Charlie's Angels is, of een foto van Playboy. Deze personages zouden zich nooit zo kleden, of ze trekken allemaal samen aan een touw, toch?

6 Wat draagt ze daaronder?

Friends ging over een groep jonge en aantrekkelijke mensen, dus er waren dates en kussen (en meer dan kussen) en huwelijken. Maar deze foto ging een beetje ver; iedereen ligt samen in bed en Rachel is de enige onder de dekens… en iedereen kijkt naar haar. Is ze daaronder gekleed?

5 Het is een minuut geleden sinds vrienden uitgezonden

Zoals gezegd is dit nog steeds een van de meest geliefde series ooit, maar het is een minuut geleden dat het begon, of dat het überhaupt op televisie was. Kijk, deze acteurs en actrices zijn niet in de twintig en ze schitteren niet elke dag samen in een hitshow.

4 En de sterren zien er een beetje anders uit

Ze zijn opgegroeid en hebben goede en slechte tijden doorgemaakt in het leven (zoals te zien is aan deze afbeelding van Matthew Perry). Ze komen af en toe allemaal samen, maar meestal worden ze alleen gezien, of ze nu een nieuwe film promoten of gewoon over straat lopen.

3 We houden nog steeds van ze, hoewel… zelfs in deze interessante foto's

Zelfs als er mislukte relaties, beschuldigingen, fysieke veranderingen en vele verstreken jaren zijn geweest, houden fans nog steeds van deze jongens en zullen ze altijd aan hen denken als de ideale vriendengroep. Ze gaven ons zelfs het gevoel dat we deel uitmaakten van die bende, waarvoor we ze bedanken!

2 Vreemd om te denken dat ze vroeger niet beroemd waren

Het is echter vreemd om je een wereld voor te stellen zonder deze show, en te denken aan een tijd waarin niemand ooit van Jennifer Aniston had gehoord. Ze was gewoon een kind dat met deze vrienden omging en dit haar had en dat shirt droeg (lang voordat ze Rachel Green was).

1 Yikes, & onthoud deze pony?

We willen eindigen met deze foto van Courteney Cox als Gale Weathers in Scream 3. Om de een of andere reden had ze toen deze pony. Deze foto is het perfecte voorbeeld: wat er ook gebeurt, deze sterren zullen altijd de vrienden van de wereld zijn … zelfs als ze ons in de toekomst nog veel meer slechte kapsels zullen geven.

Aanbevolen: