HBO brengt 'Lovecraft'-aflevering vroeg uit omdat we een lang weekend nodig hebben om emotioneel te herstellen

HBO brengt 'Lovecraft'-aflevering vroeg uit omdat we een lang weekend nodig hebben om emotioneel te herstellen
HBO brengt 'Lovecraft'-aflevering vroeg uit omdat we een lang weekend nodig hebben om emotioneel te herstellen
Anonim

HBO heeft zojuist een nieuwe aflevering van Lovecraft Country uitgebracht, zoals aangekondigd op zijn officiële Twitter-account, de film- en televisiegigant volgde met "Vertrouw me, we hebben allemaal een lang weekend nodig om emotioneel te herstellen van deze."

Als je geen fan bent van Lovecraft Country en je houdt van horror, sciencefiction, thrillers of HP Lovecraft, moet je het zeker eens proberen. Het tv-programma is gebaseerd op een roman van Matt Ruff. Het speelt zich af in 2016 en heeft een geweldige combinatie van sci-fi en bovennatuurlijk in een wereld van verdeelde steden en racisme.

Het is echter geen show waar je je kinderen naar zou willen laten kijken, want het zit vol bloed, taal voor volwassenen, naaktheid en honkbalknuppels.

De uitvoerende producenten van de show zijn van topklasse, met mensen als J. J. Abrams, Jordan Peele en Misha Green. Elke aflevering is minutieus gemaakt, maar je zou de afleveringen opeenvolgend moeten bekijken om het verhaal recht te doen. De hoofdpersoon genaamd Atticus Freeman wordt gespeeld door niemand minder dan Jonathan Mayors, hij wordt vergezeld door Letitia, die wordt gespeeld door Jurnee Smollett, en oom George, die wordt gespeeld door Courtney B. Vance.

Als de wereld van vandaag niet uitdagend genoeg is, laat dit tv-programma zien dat Jonathan Majors wordt geconfronteerd met problemen op het gebied van ras en identiteit, terwijl hij ook met enorme gruwelen wordt geconfronteerd met zijn familie. Zijn personage Atticus Freeman is een veteraan uit de Koreaanse Oorlog die terugkeert naar zijn huis in de Verenigde Staten en op zoek is naar zijn vermiste vader Montrose, die wordt gespeeld door Michael K. Williams. Hij moet samen met oom George en Letitia door een gesegregeerd land reizen waar racisten en vormveranderende monsters in de weg zitten.

22 boeken zoals 'Lovecraft Country', van 'Uzumaki' tot 'The Vegetarian&39
22 boeken zoals 'Lovecraft Country', van 'Uzumaki' tot 'The Vegetarian&39

HBO brengt meestal elke zondag om 21.00 uur EST een aflevering uit, maar deze keer doen ze het vroeg met het idee dat je tijd nodig hebt om emotioneel te herstellen, wat klinkt als een bijna traumatische kijkervaring.

Majors hadden veel te zeggen over de relevantie van deze serie in het Amerika van vandaag, hij zei: "Dus, het [Lovecraft Country] is nu uiterst relevant - ik denk dat het uiterst relevant was toen we het maakten. Maar het mooie ervan dat nu naar buiten komt, is dat mensen al in die richting kijken – mensen stellen al vragen en willen informatie en willen zichzelf daarover onderwijzen, en dat niet alleen op een letterlijke manier, maar ook op een spirituele en emotionele manier, "Majors werd ook gegrepen door het familieverhaal in die serie, "voor mij was het een familiedrama, en het mooie aan deze familie is in dit geval, onze hoofdpersoon is Afro-Amerikanen en dat is iets wat we niet doen niet echt altijd te zien.”

Aanbevolen: