20 Things About Teen Mom: Young & Zwangere producenten willen niet dat je het weet

Inhoudsopgave:

20 Things About Teen Mom: Young & Zwangere producenten willen niet dat je het weet
20 Things About Teen Mom: Young & Zwangere producenten willen niet dat je het weet
Anonim

Het lijkt alsof er altijd een nieuwe Teen Mom-franchise wordt gepusht door MTV, en Teen Mom: Young & Pregnant is een van hun nieuwste spin-offs. De realityshow debuteerde in maart 2018 en volgt de levens van vijf jonge moeders die kinderen verwelkomen na onverwachte zwangerschappen.

De cast bestaat uit Jade Cline, die haar dochter Kloie deelt met haar ex-vriend Sean. Jade probeert een baan in de cosmetologie na te streven terwijl ze haar problematische ouders en slordige baby-papa in evenwicht houdt. Kayla Sessler en haar ex hebben een zoon, Izaiah, maar zijn het sinds zijn geboorte nergens over eens geworden. Ashley Jones en haar verloofde, Bar, hebben een dochter, Holly, maar ze gaan vaak uit elkaar om het weer goed te maken. Lexi Tatman en haar slimme BF Kyler delen een zoon, Tobias, en haar strijd om haar babyvader en familie met elkaar te laten opschieten, is goed gedocumenteerd in de show. En tot slot, Brianna Jaramillo is de enige moeder wiens baby-papa niet in de show te zien is, hoewel ze een groot aantal vriendjes heeft gehad sinds ze zoon Braeson verwelkomde.

Fans houden van die Teen Mom: Y&P brengt dezelfde hoeveelheid drama als de andere TM-shows, alleen met frisse gezichten. Nu de show afgelopen januari is vernieuwd voor een tweede seizoen en de berichten bevestigen dat de meiden al zijn begonnen met filmen, kunnen fans het volgende seizoen verwachten voor het einde van het jaar. Blijf lezen om te ontdekken wat alle fans moeten weten over de cast en al hun drama.

20 Een castlid zit momenteel achter de tralies

Tijdens het afgelopen seizoen was een groot deel van de verhaallijn van tienermoeder Ashley hoe haar familie omging met de mogelijkheid dat de broer van haar baby-papa Bar voor een zeer lange tijd zou worden opgeborgen. En tijdens de kerstperiode kreeg Bars broer Troy Seales zelfs een straf opgelegd.

Volgens The Ashley kreeg Troy een gevangenisstraf van 50 jaar tot levenslang. Kort nadat het nieuws bekend werd, creëerden Bar en zijn moeder, Shen, een online fondsenwervingscampagne om de kosten van de advocaat van haar zoon te dekken. Ashley en haar familie hebben voor de camera volgehouden dat ze geloven dat Troy onschuldig is.

19 Briana's moeder heeft financiële hulp aangevraagd

Veel fans vroegen zich af wat Briana en haar zoon er echt toe bracht om met haar moeder door het land naar Oregon te verhuizen. Haar moeder Jessica Garza leek een stabiele baan en een goed huis te hebben, terwijl toen ze in Oregon aankwamen, camera's lieten zien dat de familie worstelde om de eindjes aan elkaar te knopen, laat staan een verblijfplaats te vinden.

Het blijkt echter dat Jessica in een behoorlijk financiële hachelijke situatie verkeerde voordat ze de stap zette, wat haar beslissing mogelijk heeft beïnvloed. Volgens Radar Online diende Jessica in december 2017 in nadat ze bijna $ 34.000 aan schulden had opgebouwd. De site zei dat $ 10.000 aan medische rekeningen was, terwijl nog eens $ 12. 000 afkomstig was van een onbetaalde autolening.

18 Jade's oma heeft net een slechte diagnose gekregen

Eén ding waarvan we zeker weten dat het nieuwe seizoen van Teen Mom: Y&P zal behandelen, is het feit dat Jade's oma afgelopen herfst de diagnose van de grote C kreeg. De tiener kondigde het trieste nieuws aan op haar sociale media en zette ook een online inzamelingsactie op om de kosten van de medische behandelingen van haar oma te dekken.

"Mijn oma heeft duizenden dollars aan medische kosten verzameld en ze heeft nog veel operaties en behandelingen te gaan", schreef Jade, eraan toevoegend dat ze hoopte $ 20.000 in te zamelen. "Mijn oma werkt bij Denny's en verdient lang niet genoeg geld om alle medische rekeningen te betalen die ze momenteel heeft, noch voor haar verdere operatiekosten. Elk bedrag helpt.”

17 Kayla verwacht al baby nr. 2

Kayla Sessler is de eerste Teen Mom: Y&P-ster die een tweede zwangerschap aankondigt. De show heeft gedocumenteerd de strijd van de tiener om haar zoon, Isaiah, op te voeden met haar ex-vriend Stephen Alexander. Kort nadat de twee uit elkaar gingen, stelde Kayla haar nieuwe vriend, Luke Davis, voor aan de camera's. Het paar was ingetrokken tegen de tijd dat vorig seizoen werd uitgezonden.

Afgelopen februari kondigde Kayla via sociale media aan dat zij en Luke hun eerste kind samen verwachten (sindsdien heeft ze bevestigd dat het een meisje zal worden). Ze deelde het nieuws door een foto te plaatsen van Izaiah in een T-shirt met de tekst 'Big Brother' terwijl ze een echografie-foto omhoog hield.

16 Stephen heeft zijn zoon al maanden niet gezien

Met het nieuws dat Kayla een baby krijgt met haar huidige vriend, begonnen veel fans haar online te vragen hoe haar relatie met de vader van haar eerste kind is. Helaas onthulde Kayla afgelopen januari dat Stephen Izaiah al maanden niet had gezien.

"[Stephan] heeft Izaiah naar keuze al meer dan twee maanden niet gezien", vertelde ze aan Hollywood Life. "[Mijn] hart breekt voor Izaiah." De jonge moeder vervolgde: "Ik heb liever dat Stephan uit zijn leven is, in plaats van binnen en buiten, omdat ik het gevoel heb dat dat mijn zoon nog meer pijn zal doen.” Ze voegde eraan toe dat Izaiah zelfs haar nieuwe vriend ‘Papa’ is gaan noemen.

15 Jade en Sean zijn officieel voorbij

Fans konden het niet helpen, maar vorig seizoen wortelen voor het oude stel Jade en Sean. De twee hebben moeite om bij elkaar te blijven na de geboorte van hun dochter, Kloie. Maar Sean stemde er uiteindelijk mee in om onder behandeling te gaan in een poging hun relatie te verbeteren. Dus toen het op de seizoensfinale aankwam, leken deze twee behoorlijk solide te zijn.

Afgelopen februari bevestigden de ouders echter op sociale media dat ze niet meer samen zijn - en het klinkt alsof het voorgoed is. "Mensen zijn niet wat ze soms lijken", schreef Jade online, hoewel beide exen weigerden een reden te geven voor hun breuk. Sean is doorgegaan met het plaatsen van foto's van Kloie, dus het lijkt er tenminste op dat de twee goed co-ouderschap hebben.

14 Maar ze hadden het gewoon over het krijgen van meer kinderen

Het uiteenvallen van Jade en Sean komt als een verrassing, aangezien ze het er nog maar een paar maanden eerder over hadden om meer kinderen samen te krijgen.

"Ik ben niet zwanger", schreef Jade online nadat fans zich afvroegen of ze zwanger was na een click-bait-verhaal dat op haar feed was geplaatst. "Ik en Sean hebben het net gehad over het krijgen van een tweede kind, want hij wil echt een zoon en wil dat onze kinderen ongeveer even oud zijn."

Destijds was het paar dol op sociale media, dus het is onduidelijk waarom ze hun eigen weg gingen. We zullen waarschijnlijk meer te weten komen over hun relatie in het volgende seizoen van Teen Mom: Y&P.

13 Stephen werd gearresteerd voor een huiselijk geschil

Het zou geen aflevering Teen Mom zijn als de politie niet wordt gebeld! Helaas kwamen de spanningen tussen Kayla en haar baby-papa Stephen vorig seizoen tot een hoogtepunt toen camera's de nasleep toonden van een huiselijk geschil tussen de nu-exen.

Nadat de slechte scène was gebeurd, "heeft [mijn vriendin] Annabelle de politie gebeld", zei de moeder. "Hij werd uiteindelijk niet gearresteerd omdat de politie zei dat ze niet genoeg bewijs hadden …"

"Ik denk dat het moeilijkste is om je zorgen te maken dat je zoon teleurgesteld zal zijn als hij ouder is, zoals je afvragen waar zijn vader is en hoe ik de situatie ga uitleggen," voegde ze eraan toe.

12 Bar heeft tijd achter de tralies doorgebracht

Het is niet alleen de broer van Bar die tijd heeft verdiend in de slammer! Bar - ook bekend als Ashley's babypapa - heeft ook tijd achter de tralies doorgebracht vanwege slecht gedrag. Het was pas afgelopen augustus dat de tienervader werd vrijgelaten na een huiselijk geschil waarbij Ashley betrokken was, meldt The Ashley.

Bar bracht maar een paar nachten door in de slachterij voordat hij vervolgens werd vrijgelaten. Dit was echter niet de eerste keer dat hij in aanraking kwam met de wet. In 2015 werd hij gearresteerd omdat hij het in een ziekenhuis had opgenomen tegen Ashley's familie. Het jaar daarop werd hij opgepakt voor een ander probleem.

"Ik heb niemand [weggestuurd]", schreef Ashley online nadat Bar's moeder haar berispte omdat ze een aanklacht had ingediend. "Als je je kinderen zou leren hun handen thuis te houden, zouden meer van hen in plaats daarvan een universitair diploma hebben… Ik heb vandaag mijn moed gevonden. En ik bedank de agenten die naar buiten kwamen en me hielpen.

11 Ashley heeft ruzie met Farah Abraham

Is er iemand uit de Teen Mom-franchise die niet met Farrah heeft gevochten? Nadat de twee tijdens een evenement vriendelijk waren gespot, verraste Ashley fans door afgelopen januari een online vete aan te gaan met de voormalige Teen Mom OG-ster Farrah Abraham.

"Ik ben weg, zeg dit een keer, en dat is het dat niemand jou wil zijn", schreef Ashley online terwijl ze Farrah tagde, schijnbaar uit het niets. "Het is niet mijn schuld dat je beroemdheid op de D-lijst staat en je bent uitgenodigd voor dezelfde gemeenschappelijke feesten als een eerstejaars [stet] moeder."

Farrah reageerde klassiek door In Touch te zeggen: "Ik ken deze persoon niet, ze heeft mijn PR-contactpersoon gevraagd om video's en foto's met me te maken omdat ze een Teen Mom-fan is."

10 Een van de baby's heeft een handicap

Fans maakten voor het eerst kennis met de 17-jarige Brianna toen ze nog maar een paar weken verwijderd was van het verwelkomen van haar zoon Braeson. Het verhaal van de tiener was om een paar redenen interessant.

Ten eerste was de vader van haar baby totaal afwezig op de foto (ze heeft zijn naam niet eens vrijgegeven). Sterker nog, Brianna was van plan om haar zoon op te voeden met haar toenmalige vriend Danae, die was overgegaan van een vrouw naar een man.

Maar misschien wel het meest interessante deel van Briana's verhaal is dat haar zoon een unieke aandoening heeft: hij werd geboren zonder zijn rechterarm. Camera's hebben laten zien hoe goed peuter zich heeft aangepast aan het leven met zijn handicap (hint: het gaat uitstekend!).

9 Jade heeft net een restaurant geopend

Tot nu toe was het onduidelijk wat Jade voor haar werk doet (we weten alleen dat ze elke dag met die gele jeep van en naar haar werk rijdt!). Maar afgelopen januari onthulde de jonge moeder dat ze een nieuwe zakelijke onderneming is aangegaan - als restauranteigenaar.

Ze kondigde via sociale media aan dat ze samen met haar grootouders en babypapa Sean het etablissement had geopend. "Het heet Sanders Family Kitchen", zei Jade, meldt Starcasm.“We zijn bezig met een verbouwing en kopen momenteel nieuwe apparatuur. Het menu is al aangemaakt en de licentie is al verleend.”

"Mijn oma en papa zijn de eigenaren en het personeel ben ik, Sean en onze hele directe familie!" voegde ze eraan toe.

8 Ashley's online berichten hebben fans ongerust gemaakt

Ashley is heel open geweest op sociale media over de hoogte- en dieptepunten die ze heeft meegemaakt in haar relatie met verloofde Bar, met wie ze dochter Holly deelt. Maar afgelopen november werd Ashley bijzonder dramatisch in haar online posts, waardoor sommige fans zich zorgen begonnen te maken over haar geestelijke gezondheid.

“Dit zal niet het verhaal zijn van het meisje dat onder druk foldde. Dit wordt het verhaal van een vrouw die haar hoofd hoog hield door alle obstakels waarmee ze werd geconfronteerd en er sterker uit is gekomen”, schreef ze online, meldt Us Weekly. “Maar als ik [mezelf pijn doe] gaat iedereen huilen. Iedereen zal me het beste hebben gewenst. Iedereen wil me op hun shirt aantrekken, naar mijn begrafenis komen. Nee, houd diezelfde energie maar vast.”

7 Lexi is ontslagen uit de show

Helaas mogen fans niet verwachten dat ze volgend seizoen dezelfde cast van meisjes zullen zien. Waarom? Het blijkt dat een van de hoofdrolspelers, Lexi Tatman, uit de show is geknipt. Volgens The Ashley werden de tienermoeder en haar familie gedropt omdat de producenten problemen hadden met het bedenken van inhoud voor haar verhaallijn. Met andere woorden, ze was te saai!

“MTV had eigenlijk het gevoel dat haar verhaal niet interessant genoeg was om door te gaan”, vertelde een bron aan de site. “Lexi was niet degene die stopte met filmen. Lexi had echt geen idee dat ze geen deel zou uitmaken van seizoen 2.”

"Er is niets groots gebeurd of zo", voegden ze eraan toe. "Ze werd niet gestraft."

6 En ze hebben haar al vervangen

Hoewel er geen nieuwe trailer is uitgebracht voor het komende Teen Mom: Y&P-seizoen, blijkt dat de producers al een nieuw meisje hebben gevonden om Lexi's schoenen te vullen.

Volgens The Ashley heeft een nieuw meisje genaamd Kaya zich al aangemeld voor de show. De site beweert dat ze uit Virginia komt en al een aantal weken aan het filmen was het nieuws van Lexi's ontslag haalde de krantenkoppen.

Op dit moment is er niet veel bekend over het nieuwe meisje, inclusief hoe oud haar kleintje is of hoe haar baby-papa is. het lijkt erop dat MTV deze nieuwe toevoeging op een laag pitje houdt, dus kijkcijfers zullen in het nieuwe seizoen worden aangenomen.

5 De moeders hebben hun roem verzilverd

Het is niet alleen MTV dat de Teen Mom-cast veel geld beta alt. Veel van de meisjes uit de verschillende shows hebben advertentieovereenkomsten gesloten met verschillende bedrijven, wat betekent dat ze duizenden kunnen verdienen met één bericht op sociale media. Het is dan ook geen verrassing dat de cast van Teen Mom: Y&P hun sociale-mediaplatforms is gaan gebruiken om te adverteren.

“Ashley Smith sloot zich aan bij de gelederen van Farrah Abraham, Jenelle Evans, Kail Lowry en andere ‘Teen Mom’-sterren die [dingen online] aan het hawken zijn”, schreef Ashley afgelopen juni.“Terwijl Ashley de afgelopen maand met […] theeproducten op sociale media leurde, heeft ze deze week een upgrade uitgevoerd naar de verkoop van … de nieuwe … lolly van Tummy Tea. (Wie had dat kunnen vermoeden, al die tijd dat we goed aten en sporten … we deden het verkeerd?! We hadden aan lolly's moeten knagen!).”

4 De show heeft lage kijkcijfers (en werd bijna geannuleerd)

Hoewel Teen Mom: Y&P-fans behoorlijk gepassioneerd zijn, blijkt dat ze er maar heel weinig zijn. In vergelijking met de andere TM-spin-offs doet deze nieuwste show het blijkbaar niet zo goed op het gebied van kijkcijfers. De Ashley sprak zijn verbazing uit dat het voor nog een seizoen was verlengd.

“De aflevering die op 17 december werd uitgezonden, bracht slechts 573.000 kijkers en 0,2 procent van de felbegeerde 18-49-beoordeling. (Ter vergelijking: een aflevering van 'Teen Mom OG' die diezelfde avond werd uitgezonden, bracht 1. 006.000 kijkers en 0,6 procent van die beoordelingen op.), 'schreef de site.

Ze vervolgden: De aflevering van 'Young and Pregnant' die op 19 november werd uitgezonden, bracht maar liefst 490.000 kijkers binnen. De aflevering 'OG' die die avond werd uitgezonden, bracht een lage maar nog steeds behoorlijke. Dit is in vergelijking met de miljoenen views waarvan bekend is dat Teen Mom 2 per aflevering binnenkomt.

3 Ashley betreurt deelname aan de show

Ashley is verreweg de meest uitgesproken moeder op Teen Mom: Y&P. Dus ze weerhield zich er niet van om de show online te bekritiseren na het eerste seizoen. De jonge moeder was duidelijk van streek over de manier waarop haar scènes waren bewerkt.

"Ik vind het geweldig hoe de andere meisjes allemaal lachen en gelukkig zijn en dat jij ervoor kiest om geen van die gelukkige momenten voor mij te posten", schreef ze online. “Het hele seizoen werd ik zo bewerkt dat ik eruitzag als een monster. Meedoen aan deze show was verreweg de [slechtste] beslissing van mijn leven.”

“Al die uren filmen en alle positiviteit die ik verspreidde en jullie lieten er niets van merken”, vervolgde Ashley. "Geen vertrouwen voor de producenten of iemand anders die aan de show werkt en weet wat voor soort persoon ik ben, maar zegt niets tegen de montage."

2 Sean wil muziek maken

Hoewel Jade vorig seizoen Sean voor de camera bekritiseerde omdat hij geen baan wilde hebben, lijkt het alsof de jonge vader een nieuwe stap heeft gezet. Volgens de sociale media van Sean is hij momenteel bezig met een baan in de muziek.

Hij adverteert zijn trapmuziek online voor zijn volgers en promoot dat hij openstaat voor optredens. Sean organiseert momenteel elke maandag om 22.00 uur een show op BeatStars waar hij zijn DJ-vaardigheden laat zien.

Hij zou niet de eerste realityster zijn die groots zou worden van zijn bekendheid bij Teen Mom, maar hij zou wel de eerste zijn die een baan in de muziekindustrie zou hebben als die van de grond kwam. En nee, de eenmalige muziekvideo van Farrah telt niet.

1 De cast is extreem close

Aangezien ze een band kunnen opbouwen over het feit dat ze jonge moeders zijn, is het geen verrassing dat de Teen Mom: Y&P-cast zichzelf als hecht beschouwt. Toen ze eind vorig jaar de reünieshow in New York filmden, konden de meisjes niet anders dan foto's van hen allemaal samen posten. Sindsdien hebben sommige moeders zelfs samen rondgehangen, weg van de camera's.

"Nou dames, hier komt mijn oprechte post over wat een eer het is geweest om met jullie meiden bij een tv-show te zijn", schreef Ashley bij een foto van de cast samen op sociale media. "Zo dankbaar dat onze cast is vol liefde en begrip, en als de tijden moeilijk worden, reiken we allemaal de hand… Het is een lange emotionele reis geweest. Maar dat is een omslag. Zou het niet anders hebben gedaan.”

Aanbevolen: