20 dingen die Barry Weiss en de Storage Wars-crew niet willen dat fans weten

Inhoudsopgave:

20 dingen die Barry Weiss en de Storage Wars-crew niet willen dat fans weten
20 dingen die Barry Weiss en de Storage Wars-crew niet willen dat fans weten
Anonim

TLC is uitgekomen met talloze televisieprogramma's waardoor we aan onze schermen gekluisterd zijn! Ondanks het verslavende karakter dat sommige van deze shows met zich meebrengen, is het elke minuut waard. Een TLC-hit waar elke week miljoenen fans op afstemden, is niemand minder dan 'Storage Wars'.

Blijkbaar komt het idee dat het afval van de een de schat van de ander is hier zeker om de hoek kijken! De cast van 'Storage Wars' had oog voor een aantal fantastische vondsten in opslagruimtes die waren achtergelaten of verkocht door hun vorige eigenaren.

Vaak was de cast in staat om duizenden dollars aan items in de eenheden te bemachtigen, maar het lijkt erop dat er meer verborgen is dan we denken. Hoewel de show een favoriet bij fans is geworden, zijn er een paar feiten waar de producenten van de show niet open over zijn. Hier zijn 20 dingen waarvan de cast en crew van 'Storage Wars' niet willen dat je ze weet.

40 De show is opgetuigd

39

Dave Hester was jarenlang een castlid van de show en werd meteen een favoriet bij de fans vanwege zijn gretigheid en goede oog! Hoewel hij geweldig was tijdens zijn jaren in de show, ging Hester door met het aanklagen van de TLC-show en het bleek dat hij onthulde dat veel van wat op het scherm te zien is, feitelijk is gemanipuleerd!

38 Eenheden Geprepareerd

37

Naast de show die naar verluidt is gemanipuleerd, heeft Hester ook onthuld dat wat je op je tv-scherm ziet niet waar is. Volgens de rechtszaak worden veel van de eenheden die in de show worden gebruikt, voorbereid voordat ze worden gefilmd om tv-vriendelijker te zijn of een grotere reactie of reactie teweeg te brengen.

36 Execs Speel favorieten

35

Hoe geweldig het ook is om te zien dat alle kopers een aantal geweldige vondsten in handen krijgen, het blijkt dat niet iedereen een eerlijke kans krijgt om de motherload te landen. Volgens de lopende rechtszaak spelen veel van de leidinggevenden favorieten door bepaalde eenheden aan bepaalde castleden te geven of door sommigen meer zendtijd te geven en niet aan anderen.

34 Mark Balelo Schandaal

33

Tijdens de uitzending van de show zijn er veel gezichten gekomen en gegaan. Voor de originele kijkers van de show, herinner je je misschien castlid Mark Balelo. Hoewel hij erg geliefd was bij kijkers, kwam er een schokkend einde aan zijn leven door een schijnbare zelfmoord in 2013, schokkende fans en castmates van de show.

32 Barry Weiss voor opslagoorlogen

31

Barry Weiss is een opmerkelijke figuur die zijn enorme carrière bij de televisie begon met 'Storage Wars'. Hij kreeg de bijnaam 'The Collector' tijdens zijn vier seizoenen en ging de geschiedenis in als een van de meest deskundige kopers tot nu toe. Hoewel hij wist wat hij deed, begon hij zijn carrière met de verkoop van groenten en fruit! Ja, je leest het goed! Weiss had een groothandel in groenten voordat hij op de TLC-show verscheen.

30 Darrel-bladen dreigen ermee te stoppen

29

De show heeft talloze momenten van drama en hoge spanning gekend, maar vaak gebeurt de spanning buiten de camera en achter de schermen. Soms kunnen dingen zo verhit raken dat castleden dreigen te stoppen! In dit geval, toen Darrel Sheets hoorde over een loonsverlaging en minder zendtijd, dreigde hij de show en het netwerk om te lopen als de zaken niet goed leken.

28 Hoe Jarrod succesvol werd

27

Jarrod is een van de vele geliefde castleden, maar de dingen waren niet altijd zo geweldig voor het castlid. Hij en zijn castmate Brandi hebben samen een geweldig bedrijf en dat heeft hij allemaal te danken aan zijn tante! Zijn tante is eigenaar van een openbare opslagplaats, waardoor Jarrod in de industrie terechtkwam en hem naar zijn enorme succes met zijn zakenpartner Brandi leidde.

26 Producenten behandelden Brandon slecht

25

Zoals eerder vermeld, hadden producenten hun manieren om te kiezen en te kiezen wie welke eenheden en zendtijd kreeg, maar het lijkt erop dat ze niet iedereen soms erg aardig behandelden. Brandon, die toevallig de zoon van Darrel is, werd naar verluidt mishandeld tijdens zijn jaren in de show voordat ze hem officieel ontsloegen.

24 Dave vs. Dan Fight

23

Als we zeggen dat de show vol drama zat, menen we dat ook! Tijdens een aflevering werden de dingen zo verhit boven een opslagruimte dat het de castleden Dan en Dave ertoe bracht om te vechten. De woordenwisseling liep zo uit de hand dat de productie moest ingrijpen en de rest van de dag moest worden stilgelegd.

22 Barry Weiss Rugpijn Remedie

21

Barry Weiss is geen lentekip, en als je te maken hebt met zware spullen in opslagfaciliteiten, kun je soms pijn hebben. In het geval van Weiss heeft hij last van rugpijn die wordt verholpen door een aantal zeer natuurlijke plantaardige producten die hem zeker minder pijn en meer geluk laten voelen.

Aanbevolen: