20 Verontrustende feiten over peuters en tiara's

Inhoudsopgave:

20 Verontrustende feiten over peuters en tiara's
20 Verontrustende feiten over peuters en tiara's
Anonim

'Toddler's &Tiaras' is gemakkelijk een van TLC's meest populaire en controversiële shows tot nu toe! De serie toont enkele van de jongste kinderen die worden opgedoft voor schoonheidswedstrijden. Sommige gezinnen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun kind die kroon scoort, terwijl anderen het gewoon voor de lol doen.

Een familie die zo berucht is uit de serie is niemand minder dan Honey Boo Boo en haar familie die het zo groot hebben gemaakt dat ze zelfs hun eigen spin-offshow krijgen. Van het gigantische haar, grote jurken, make-up en juwelen, deze deelnemers spelen niet rond.

Hoewel de show populair is, heeft het zeker veel vragen en zorgen opgeroepen over de gezondheid en het welzijn van deze kinderen. Geloof ons niet? Hier zijn 20 schetsmatige feiten over 'Toddlers &Tiaras'.

40 Sterren worden niet gecompenseerd

39

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks dat er elk seizoen heel veel deelnemers zijn, lijkt het erop dat geen van hen ooit wordt gecompenseerd voor het verschijnen in de show. De zendtijd is soms genoeg om een familie naar roem te laten vliegen; van tijdschriftomslagen, interviews en rondleidingen, dit levert gezinnen soms meer geld op dan een salaris zou opleveren.

38 Producenten jagen op de gekke

37

Afbeelding
Afbeelding

Het spreekt voor zich dat entertainment niet afkomstig is van de doorsnee, gewone mensen. Producenten van de show zorgen ervoor dat ze enkele van de meest belachelijke en wilde castleden binnenhalen die het meeste drama en entertainment zullen creëren dat de show te bieden heeft.

36 Optocht duurt meer dan 8 uur om te filmen

35

Afbeelding
Afbeelding

Als je dacht dat een uur durende aflevering van een optocht of wedstrijd een paar uur nodig heeft om te filmen, dan heb je het mis, heel erg mis. Volgens sommige getuigenissen kunnen optochten en het filmen wel 8 uur in beslag nemen. Dat betekent dat deelnemers uren en uren moeten worden opgedoft om een volledige aflevering gesorteerd te krijgen.

34 Deelnemers krijgen heel veel suiker

33

Afbeelding
Afbeelding

Naast de eindeloze uren worden de peuters de hele dag door voorzien van heel veel suiker. Volgens NY Daily News wordt suiker tijdens de wedstrijden gebruikt om de kinderen aan de gang te houden en zorgt het ook voor geweldige televisiemomenten.

32 optochten zijn meer dan een miljard dollar waard

31

Afbeelding
Afbeelding

Als een hele televisieshow die draait om schoonheidswedstrijden niet genoeg is om te bewijzen hoe groot een fenomeen ze zijn, dan zal de wetenschap dat het een miljardenindustrie is dat wel kunnen! Volgens The Guardian brengt de wereld van schoonheidswedstrijden jaarlijks meer dan $ 25 miljard op.

30 Producenten bewerken de show zwaar

29

Afbeelding
Afbeelding

No show is ooit echt "echt" en dat geldt ook voor 'Toddlers and Tiaras'. Net als bij elke andere 'reality'-show, wordt er achter de schermen heel veel bewerkt met de TLC-hit die ervoor zorgt dat elke aflevering vol drama en adembenemende momenten zit.

28 Optocht Mom's Stage Wedstrijden

27

Afbeelding
Afbeelding

Hoeveel optochten kunnen er echt zijn in een volledig kalenderjaar? Absoluut niet genoeg om een televisieserie vol wedstrijd na wedstrijd te filmen. Dus in dit geval organiseren ouders soms hun eigen wedstrijden, gewoon omwille van de show. Als er geen aanstaande optocht is in een bepaalde stad of gemeenschap, komen ouders samen om er een voor zichzelf op te zetten, gewoon voor de grap.

26 Geen vreemden toegestaan

25

Afbeelding
Afbeelding

We zien altijd toeschouwers die deelnemen aan de TLC-show, maar het blijkt dat niet iedereen zomaar binnen kan komen en toeschouwer kan zijn. Gezien de gekke wereld waarin we tegenwoordig leven, is het geweldig om te weten dat niet zomaar een enge persoon binnen kan komen en kleine mensen op het podium kan zien ronddraaien!

24 Bemanningsleden haatten de show

23

Afbeelding
Afbeelding

De show heeft veel bezorgdheid en vragen gewekt over het welzijn van de deelnemers, maar stel je voor dat je een rol moet spelen bij het creëren van deze puinhoop? Nou, dat is wat veel eerdere werknemers van de show te zeggen hadden. Eindeloos werken om een aflevering bij elkaar te krijgen is geen gemakkelijke taak, en het is ook geen gemakkelijke taak om getuige te zijn van alle belachelijkheid.

22 Het drama is gescript

21

Afbeelding
Afbeelding

Naast de zware bewerking, beweren vermeende rapporten dat de show ook zwaar gescript is. Met kinderen die zingers en oneliners krijgen om te zeggen tijdens hun biechttijd of drama tussen ouders, is niets ervan echt "echt".

Aanbevolen: