Harry Potter: 25 verontrustende feiten over Hermelien

Inhoudsopgave:

Harry Potter: 25 verontrustende feiten over Hermelien
Harry Potter: 25 verontrustende feiten over Hermelien
Anonim

Hermione Granger is geliefd bij miljoenen Harry Potter-fans over de hele wereld, en met een goede reden. Ze is intelligent, dapper en haar loyaliteit aan haar vrienden staat buiten kijf… Nou ja, meestal. Laten we eerlijk zijn, soms kloppen haar acties en gebruikelijke karaktereigenschappen gewoon niet.

Ze staat bekend als een voorstander van de regels, maar ze heeft er geen problemen mee om de schoolregels te overtreden wanneer het haar uitkomt. Ze is er trots op een soort strijder voor sociale rechtvaardigheid te zijn, maar ze is niet in staat om respect of aandacht te tonen voor degenen die het niet eens zijn met haar opvattingen.

Het lijdt geen twijfel dat ze een complex personage is, en ze heeft zeker haar gebreken. Laten we eens nader kijken naar enkele verontrustende feiten over Hermelien die haar tekortkomingen echt benadrukken.

25 Ze werd dikker gemaakt in de IMAX-poster

Afbeelding
Afbeelding

De IMAX-poster voor Harry Potter en de Orde van de Feniks kreeg kritiek op de manier waarop Emma Watson werd afgebeeld. In vergelijking met de andere filmposters was de buste van Watson vergroot - ondanks het feit dat Hermelien tijdens de gebeurtenissen in de film vijftien jaar oud zou zijn. Hermeliens taille werd ook slanker gemaakt en haar haar werd lichter gemaakt om het blond te laten lijken.

24 Wat zou de spiegel van Erised laten zien?

Afbeelding
Afbeelding

J. K. Rowling werd ooit gevraagd wat Hermelien zou zien in de Spiegel van Erised. JK Rowlings reactie was dat Hermelien zichzelf, Harry en Ron levend en wel zou zien na de nederlaag van Voldemort. Maar daar bleef het niet bij. Hermelien zou zichzelf ook zien verstrengeld in een liefdevolle omhelzing met Ron.

23 Feestmeisje

Afbeelding
Afbeelding

In 2011 vierden Emma en haar mede-sterren uit Harry Potter een storm in Londen om hun verdriet te verdrinken met dans en plezier toen hun kindertijd met de populaire franchise voorbij was. Het feesten heeft ze wel opgevrolijkt en Emma heeft haar manier van feesten nog steeds niet opgegeven. Watson wil het geheim houden, maar de paps blijven haar op heterdaad betrappen en ooggetuigen doen er altijd alles aan.

22 Harry en Hermelien waren momenten verwijderd van geliefden te worden

Afbeelding
Afbeelding

Na de release van Harry Potter en de Relieken van de Dood werden alle romantische relaties van de serie eindelijk opgelost. De fans van Harry en Hermione waren niet blij met het laatste boek, ook al was er sinds Harry Potter en de Vuurbeker zwaar gesuggereerd dat er een relatie tussen Hermelien en Ron was. JK Rowling bevestigde dat er bepaalde "beladen momenten" waren waarop de dingen anders hadden kunnen lopen.

21 Een donkere scène

Afbeelding
Afbeelding

Bellatrix gebruikt haar mes om het woord 'Modderbloed' in Hermeliens arm te snijden. Het idee voor deze scène is eigenlijk bedacht door Emma Watson en Helena Bonham Carter. Het past niet echt bij de gebruikelijke stijl van Bellatrix - ze is het soort persoon dat liever de pijn gebruikt die door magie wordt toegebracht in plaats van een Dreuzelwapen te gebruiken - maar het is nogal duister en verwrongen.

20 Permanente littekens Marietta

Afbeelding
Afbeelding

Perkamentus's leger, de geheime groep gevormd door Hermelien, Harry en Ron, kwam in gevaar toen Marietta Omber vertelde over de bijeenkomsten. Echter, het perkament dat zij en de andere leden van de D. A. had getekend bij de eerste bijeenkomst was vervloekt, waardoor iedereen die de organisatie verraadde puistjes kreeg die het woord "SNEAK" op hun gezicht spelden. Als Hermelien de vloek had genoemd, zou dit misschien het verraden hebben ontmoedigd?!

19 Ontvoering van Rita Skeeter

Afbeelding
Afbeelding

We zijn het er allemaal over eens dat Rita een absoluut verschrikkelijk persoon en journalist was, die lasterlijk materiaal had gepubliceerd over Hermelien, Harry en Hagrid tijdens het Toverschool Toernooi. Haar ongeveer een week in een pot opsluiten, was echter erg ongepast en benadrukte zeker de wraakzuchtige donkere kant van Hermelien - zelfs als Rita een niet-geregistreerde Animagus was.

18 wiste de herinneringen van haar ouders

Afbeelding
Afbeelding

Laten we niet vergeten hoe ze de herinneringen van haar ouders heeft gewist nadat ze de tovenaarswereld hadden bezocht. Oké, dus ze heeft hun herinneringen echt hersteld nadat de tovenaarsoorlog voorbij was. Sommigen zullen misschien beweren dat dit in werkelijkheid een onbaatzuchtige daad was - hoe dan ook, je moet het ermee eens zijn dat het extreem was.

17 Ze is meedogenloos en zal regels breken

Afbeelding
Afbeelding

Als ze iets gedaan wil hebben, is ze meedogenloos. Zoals hoe ze McLaggen in verwarring bracht vlak voor zijn Zwerkbalproeven, gewoon zodat Ron zou winnen. Het was tegen de regels, maar dat hield haar niet tegen. De wereld is zwart-wit voor Hermelien. Laten we ook niet vergeten hoe ze Ron uit jaloezie aanviel met vogels en ermee wegkwam.

16 Ze is koppig

Afbeelding
Afbeelding

In Harry Potter en de Orde van de Feniks was Hermione vastbesloten om de elven te bevrijden, ondanks een indicatie van sommige elven dat ze niet vrijgelaten wilden worden. Hoewel ze aardig is en niet tegen onrecht kan, heeft ze dit niet op de juiste manier opgelost. Ze moet leren naar anderen te luisteren.

15 Ze haat het om overtroffen te worden

Afbeelding
Afbeelding

Als ze zich achterhaald voelt, wordt Hermelien boos en kan ze nogal aanstootgevend zijn. Omdat ze bijvoorbeeld altijd overal de beste in wil zijn, reageerde ze niet goed op Harry die beter presteerde dan haar in Potions van het zesde jaar. Ze beschuldigde hem van vals spelen omdat hij betere cijfers haalde dan zij, terwijl hij in feite nooit zoiets deed.

14 Kleine juffrouw weet het allemaal

Afbeelding
Afbeelding

Miss Granger is misschien goed thuis in veel onderwerpen. Soms komt ze echter over als een onuitstaanbare weet het allemaal die altijd denkt dat ze gelijk heeft en de gewoonte heeft om haar mening door de strot van mensen te duwen. Ze neemt vaak beslissingen die van invloed zijn op de mensen om haar heen zonder hen eerst te raadplegen.

13 Ze is niet innovatief

Afbeelding
Afbeelding

Hermione lijkt niet het vermogen te hebben om innovatief te zijn als het gaat om het creëren van nieuwe magie of het verbeteren van een bestaande. Geen goede eigenschap voor een tovenaar. Dit is misschien vooral duidelijk wanneer je haar begint te vergelijken met Sneep, die al zijn uitvindingen en verbeteringen in zijn oude leerboek had geschreven.

12 Jaloers en jaloers

Afbeelding
Afbeelding

Fleur Delacour is buitengewoon mooi, bezit een aantal krachtige magie en had de aandacht van Harry en Ron - tot groot ongenoegen van Hermelien. Toegegeven, ze was soms afstandelijk en ruw, maar ze was nooit onbeleefd tegen Hermelien. Hermelien berispte Fleur omdat ze knap was en dat jongens over haar kwijlden, en ze ging zelfs zover dat ze haar eigen tanden verkleinde omdat ze zo onzeker was over haar eigen uiterlijk.

11 Ze staat niet open voor de ideeën van anderen

Afbeelding
Afbeelding

In één film verwerpt ze Luna's ideeën over magische wezens volledig en ze gaat zelfs zo ver dat ze ze onlogisch noemt. Ze gaat dan nog een stap verder door Luna genadeloos te bespotten en haar een gek te noemen. Hermelien zal alles in een oogwenk afwijzen als ze het niet weet of niet kan begrijpen.

10 Ze is manipulatief

Afbeelding
Afbeelding

Ze was verliefd op Ron maar ging op een date met een man die hij haat, dat is gewoon regelrechte manipulatie en nogal passief-agressief. Daar bleef het echter niet bij. Ze zorgde er toen voor dat Ron ervan hoorde. Ze probeert constant Ron te verslaan - ten koste van hun vriendschap. Ze kan er niet tegen om op de tweede plaats te komen en zal tot het uiterste gaan om dat te vermijden.

9 Bazig en verontschuldigt zich nooit voor haar fouten

Afbeelding
Afbeelding

Hermelien kan soms nogal bazig zijn en kleineert Ron vaak. Ze verontschuldigde zich nooit bij Ron voor de vogelaanval, of hoe ze weigert Crookshanks onder controle te krijgen en staat erop dat Ron Schurft in de slaapzaal achterlaat. Later komen we erachter dat Schurft niet het doodsbange knaagdier is dat we dachten dat hij was, maar toch, Hermelien wist dat op dat moment niet.

8 Ze is bang om te falen en minderwaardig te zijn

Afbeelding
Afbeelding

In 'Geheime Kamer' en 'Gevangene van Azkaban' leren we dat Hermelien diep bang is om te 'falen' en van Zweinstein getrapt te worden. Dit wordt nog verergerd door Malfidus' beweringen over haar minderwaardigheid omdat ze een 'modderbloed' is. Hermelien gaat vervolgens om met deze angst en haar onzekerheden door haar emoties op te kroppen, die we tot een hoogtepunt zien komen in Goblet of Fire en Deathly Hallows

7 Mist gevoel voor humor

Afbeelding
Afbeelding

Hermelien is heel snel boos over haar studie. Door haar verlangen om altijd de beste in alles te zijn, lijkt ze stijf en komt ze over als te serieus. In feite heeft ze zo'n zware druk op haar gevoel voor humor dat ze er geen heeft. We kunnen ons niet vaak herinneren dat ze lachte uit humor, in tegenstelling tot sarcastische bitterheid.

6 Mist objectiviteit

Afbeelding
Afbeelding

Harry vermoedde dat Draco een Dooddoener was. Draco geeft zelfs toe een Dooddoener te zijn en Hermelien ontkent het nog steeds. Ondanks dat Harry een belastend gesprek tussen Draco en Sneep afluistert, weigert ze het nog steeds te geloven. In plaats daarvan beweert ze dat Draco gewoon een domme kleine jongen is en dat Sneep gewoon acteert. Het is moeilijk voor haar om toe te geven dat iemand anders gelijk zou kunnen hebben.

Aanbevolen: