Waar deze 'peuters en tiara's'-fanfavorieten nu zijn

Inhoudsopgave:

Waar deze 'peuters en tiara's'-fanfavorieten nu zijn
Waar deze 'peuters en tiara's'-fanfavorieten nu zijn
Anonim

Toddlers & Tiaras was een reality-tv-show die in première ging op het TLC-netwerk. De eerste aflevering debuteerde in januari 2009 en bracht de serie in totaal negen seizoenen. Deze show is gemaakt om de capriolen van achter de schermen van schoonheidswedstrijden voor peuters en kinderen te laten zien, waarbij de concurrentie wordt getoond vanuit de ogen van de deelnemers en hun families.

Voor een show die meer dan zeven jaar duurde en negen seizoenen uitbracht, zijn er ongetwijfeld enkele favorieten waar kijkers naar uitkeken. Of de kinderen nu memorabel waren vanwege hun uiterlijk, hun houding of hun gezinsdynamiek, verschillende eerdere deelnemers hebben vandaag nog steeds een aanhang. Veel van deze optochtconcurrenten zijn doorgegaan in de wereld van schoonheid, maar er zijn ook mensen die zich hebben vertakt om grotere dromen na te jagen.

8 Danielle Kirby startte de 'Be Bigger'-organisatie

Danielle Kirby, die nu volwassen is, bedankt haar optochtdagen voor hoe ver ze in het leven is gekomen. Terwijl ze terugkijkt op die dagen en de arrogantie die ze met zich meedroeg erkent, heeft ze het omgezet in zelfvertrouwen en gedrevenheid. Ze begon de Be Bigger Organization, waarmee ze via blogposts en gerelateerde merchandise kan communiceren met haar bipolaire gemeenschap. Kirby doet ook haar best om ooit Miss USA te worden.

7 Eden Wood staat sinds zijn deelname in de spotlights

Eden Wood staat sinds haar Toddlers & Tiaras-dagen in de schijnwerpers. Nadat ze als kind meedeed, verscheen ze op de Discovery+ speciale Toddlers & Tiaras: Where Are They Now? samen met de Amazon Prime-show Next Big Thing NY. Ze heeft acteren nagestreefd en streeft momenteel naar Harvard als ze eenmaal afgestudeerd is van de middelbare school.

6 Bella Barrett is nu een fotomodel

Bella Barrett is al bezig sinds haar vroege wedstrijddagen. Nu ze halverwege de tienerjaren is, schept Isabella op over haar taken als cheerleader, model, merkambassadeur, ontwerper, actrice, presentatrice en ondernemer. Ze verscheen met collega Toddlers & Tiaras aluin Eden Wood op de Amazon Prime special Next Big Thing NY.

5 'Underdog' Liana Pirralia is een drievoudige entertainmentbedreiging

Liana Pirralia voelt zich thuis op het podium sinds ze er als peuter op stapte. Haar verkiezingsdagen bereidden haar voor op de schijnwerpers. Als 20-jarige heeft ze haar tijd en talenten geïnvesteerd in zingen, dansen, acteren en modellenwerk. Ze werkt nu bij Hooters en geniet van elke minuut terwijl ze ervan droomt ooit groot te worden in Hollywood en zelfs Broadway.

4 Madison Berg is opvoeder geworden

Madison Berg stond bekend onder haar artiestennaam "Tootie" toen ze jonger was. Nadat ze meedeed aan optochten, stapte ze volledig over van de spotlight-levensstijl. Ze is nu begin twintig en heeft hard gewerkt om onderwijzeres te worden, en heeft onlangs haar opleiding in het onderwijs afgerond. Madison geeft momenteel les op de kleuterschool en ze heeft ontdekt dat deze carrière haar oprecht gelukkig maakt.

3 The Sprinkle Sisters Are Grown volgen hun passies

Elizabeth, Makayla en Savanna Sprinkle waren allemaal deelnemers aan schoonheidswedstrijden in hun kindertijd. Alle drie de zussen zijn nu volwassen; Elizabeth is de jongste en hoopt een carrière te krijgen in iets dat met cosmetologie te maken heeft. Makayla, het middelste kind, is onlangs afgestudeerd met een graad in bewegingswetenschappen en wil de wereld van fitness betreden. Savanna is de oudste en droomt ervan een opvangcentrum voor dieren in het wild te openen om voor dieren te zorgen.

2 Alana Thompson werkte vorig jaar samen met 'Teen Vogue'

Alana Thompson is misschien het best bekend om haar artiestennaam, Honey Boo Boo. Ze was een kindsterretje op reality-tv, te beginnen met Toddlers & Tiaras voordat ze haar eigen show op TLC kreeg genaamd Here Comes Honey Boo Boo. Ze heeft een moeilijk leven gehad, worstelde met het gevoel eenzaam te zijn en werd al meer dan een decennium van haar leven beoordeeld. Alana heeft nu een vriend en brengt het grootste deel van haar tijd met hem en haar familie door als ze niet aan haar Teen Vogue-partnerschap werkt.

1 Kailia Posey is dit jaar helaas overleden

Kailia Posey was een deelnemer aan een kinderoptocht en verscheen ooit op Toddlers & Tiaras. Op 16-jarige leeftijd nam ze eerder dit jaar de beslissing om zichzelf van het leven te beroven. Haar stiefvader vertelde dat het een "ongelukkige" en "overhaaste beslissing" was om die stap te zetten, omdat ze een mooie toekomst voor zich had.

Aanbevolen: