Game Of Thrones-ster ontkent Emilia Clarke's "Coffee Cup Mystery"-beschuldiging

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones-ster ontkent Emilia Clarke's "Coffee Cup Mystery"-beschuldiging
Game Of Thrones-ster ontkent Emilia Clarke's "Coffee Cup Mystery"-beschuldiging
Anonim

Game of Thrones is misschien al in mei geëindigd, maar het mysterie van de koffiekop wordt groter.

Conleth Hill verwierp de beschuldiging van Emilia Clarke dat de man die Varys speelde in de populaire HBO-serie de boosdoener was achter het Starbucks-koffiekopje dat op een tafel was achtergelaten in aflevering 3, seizoen 8.

Hij vertelde zondag aan Channel 4-nieuws dat er "geen bewijs is dat ik dat heb gedaan."

3 Starbucks maakt een cameo

In de aflevering "Game of Thrones", die ongeveer $ 15 miljoen kostte om te produceren, is de beker te zien op de tafel voor Daenerys Targaryen, gespeeld door de Britse actrice Emilia Clarke.

2 Emilia vertelde Jimmy Fallon dat Hill had toegegeven

Verschijnen in The Tonight Show With Jimmy Fallon, vertelde Clarke de tv-presentator 's avonds laat dat Hill had bekend.

"We hadden onlangs een feest voor de Emmy's en Conleth, die Varys speelt, die naast me zit in die scène, hij trekt me opzij en hij zegt: 'Emilia, ik moet je iets vertellen, liefje. Het koffiekopje was van mij.'"

1 Anderen gaven Jon Snow de schuld

Dit is niet de eerste keer dat het schuldspel zijn lelijke kop opsteekt. Sansa Stark, gespeeld door Sophie Turner, vertelde Conan O'Brien in een interview dat de beker toebehoorde aan niemand minder dan Kit Harington.

Ze vertelde O'Brien dat Harrington, die Jon Snow speelde, lui gedrag vertoonde tijdens de show en ervan overtuigd was dat hij de boosdoener was.

Aanbevolen: