Wat is er gebeurd tussen Tom Cruise en John Travolta?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Tom Cruise en John Travolta?
Wat is er gebeurd tussen Tom Cruise en John Travolta?
Anonim

Er wordt al eeuwen over vetes van beroemdheden gesproken. Mensen kunnen blijkbaar geen genoeg krijgen van een goede ouderwetse biefstuk, en dat zijn er door de jaren heen genoeg geweest. Of het nu tussen acteurs is, of tussen enkele van de grootste muzieksterren, het is altijd fascinerend om te leren over celebs die elkaar niet mogen.

Tom Cruise en John Travolta hebben op het eerste gezicht misschien veel dingen gemeen, maar er wordt beweerd dat er iets tussen hen heeft plaatsgevonden dat ernstige problemen heeft veroorzaakt.

Laten we beide mannen eens nader bekijken en ontdekken wat de problemen veroorzaakte tussen de twee populaire acteurs.

Tom Cruise is een ster op de A-lijst

Sinds het uitbreken in de jaren tachtig is Tom Cruise een krachtpatser geweest aan de kassa. In plaats van een andere filmster te zijn, slaagde Cruise er op een gegeven moment in om zichzelf te transformeren in de grootste ster in Hollywood. Veel van zijn leeftijdsgenoten zijn afgevallen, maar Cruise is sterk gebleven.

Een reeks vroege hits in de jaren '80 zorgden ervoor dat Cruise van start ging, en in het volgende decennium verstevigde hij zijn plaats als een van Hollywood's grootste leidende mannen. Ongeacht het genre, Cruise zette enorme aantallen neer, evenals een geweldige prestatie. Dit recept bevestigde zijn positie in de branche.

Tijdens de jaren 2000 en daarna voegde Cruise gewoon iets toe aan zijn indrukwekkende nalatenschap. Zijn Mission: Impossible-franchise ha alt nog steeds waanzinnige hoeveelheden geld binnen en hij heeft onlangs Top Gun: Maverick uitgebracht, dat de meest winstgevende film van zijn carrière werd nadat hij aan de wereldwijde kassa de $ 1 miljard voorbij was geschoten.

Dit rundvlees van beroemdheden heeft twee kanten, en nu we Tom Cruise hebben aangeroerd, moeten we zijn tegenstander, John Travolta, beter bekijken.

John Travolta bloeide op een andere manier

John Travolta dateert uit de jaren 70 en is al lang een populair gezicht in Hollywood. Hij brak door in de mainstream voordat Cruise zelfs maar een blip op de radar was, en ondanks talloze pieken en dalen slaagde Travolta erin om een legendarische artiest op zich te worden.

Televisie was aanvankelijk waar Travolta beroemd werd, en dit was te danken aan een opvallende verschijning op Welcome Back, Kotter. De serie was het perfecte startpunt voor de acteur, en toen hij eenmaal op het grote scherm verscheen, slaagde hij erin om dingen naar een ander niveau te tillen.

Grease en Saturday Night Fever transformeerden Travolta van een tv-ster tot een kassa-trekking. Plotseling stond de acteur in vuur en vlam, en hij zou een aantal serieuze hoogte- en dieptepunten hebben die leiden naar het midden van de jaren 90.

Pulp Fiction heeft Travolta's carrière nieuw leven ingeblazen en opnieuw was hij een van de grootste sterren van Hollywood. Tijdens dat post-Pulp-tijdperk verzamelde Travolta enkele van Hollywood's grootste loonstrookjes.

Nu we wat context over deze deelnemers hebben, moeten we zien wat naar verluidt een wig tussen hen dreef.

Heeft jaloezie de relatie van Tom Cruise en John Travolta beschadigd?

Het duo samen op een evenement
Het duo samen op een evenement

Dus, wat is er precies gebeurd tussen Tom Cruise en John Travolta? Naar verluidt komt het voort uit jaloezie met betrekking tot een medaille.

Volgens Express was Travolta niet al te blij toen Cruise een prestigieuze prijs kreeg van een groep waar beide bij aangesloten zijn.

Cruise, misschien wel het bekendste lid van de groep, kreeg een grote eer, iets wat Travolta in het verkeerde keelgat schoot.

"Dus het is dan ook geen verrassing dat Cruise in 2008 de "Freedom Medal of Valor" van Miscavige ontving. Deze prijs wordt alleen gegeven aan het "meest toegewijde lid", schreef de site.

Een voormalige bewaker van de groep vertelde wat er gebeurde en gaf enig inzicht in Travolta's gevoelens over de situatie.

"Toen Cruise die medaille kreeg, was Travolta zo kapot", zei Brendan Tighe.

Tighe zei ook dat "Travolta voelde dat hij het meest "toegewijde" lid van de kerk was", meldt Express.

Dit komt voort uit een eerder gesprek tussen de leider van de groep en Travolta zelf, toen Travolta te horen kreeg dat hij meer nieuwe leden binnenbracht dan wie dan ook, en het zien van Cruise de eer krijgen "was alsof zijn titel werd ontnomen", zei Tighe..

Er was duidelijk geen liefde verloren tussen de twee acteurs, aangezien hun tiff hun persoonlijke leven binnendrong.

"Het is geen geheim dat Cruise en Travolta elkaar verachtten. Travolta was niet uitgenodigd op Cruise's bruiloft met Katie Holmes, het vertelde me alles", onthulde Tighe.

Tom Cruise en John Travolta zijn misschien niet close, en ze werken op geen enkel moment samen aan een film, maar ze hebben allebei een geweldige carrière gehad. Het is jammer dat de twee dingen niet kunnen laten werken op persoonlijk niveau.

Aanbevolen: