20 shows die hun laatste seizoen filmden in 2019

Inhoudsopgave:

20 shows die hun laatste seizoen filmden in 2019
20 shows die hun laatste seizoen filmden in 2019
Anonim

Sommige van de beste tv-programma's ooit kwamen tot een einde in 2019. Dat betekent dat we in 2020 geen nieuwe seizoenen of afleveringen van deze geweldige shows zullen zien. Sommige shows gingen over romantiek en liefde en sommige shows gingen over superhelden in actie! Sommige shows gingen over familie en vrienden en sommige shows gingen over bovennatuurlijke wezens in het hiernamaals!

Het maakt niet uit waar de shows over gingen, we zijn behoorlijk teleurgesteld dat ze tot een einde zijn gekomen. Veel van onze favoriete acteurs en actrices speelden in deze televisieseries en we zouden willen dat we ze konden blijven zien op onze favoriete netwerken zoals The CW, Netflix en Hulu! Het enige goede aan het feit dat deze shows tot een einde zijn gekomen, is het feit dat er nu ruimte is voor nieuwe showseries in 2020 om het over te nemen!

20 Pijl eindigde in 2019

Hoe triest het ook is om te zeggen, de show Arrow is in 2019 ten einde gekomen. Deze show vertelt het leven van een van onze favoriete DC-helden. Arrow is een tv-show die werd uitgezonden tussen 2012 en 2019 en werd gefilmd in Vancouver. We zouden willen dat er meer afleveringen en seizoenen van deze show zouden uitkomen!

19 Beste blanke mensen eindigde in 2019

Dear White People is weer een geweldige show die in 2019 tot een einde kwam. Veel fans waren verdrietig om te zien dat de show in 2020 geen verlenging zou krijgen. Dear White People begon in 2017 en heeft gelopen voor drie seizoenen, elk seizoen interessanter dan het vorige. Deze show ging helemaal over het starten van gesprekken.

18 Rijk eindigde in 2019

Empire is een van de grootste shows op televisie. Fans waren geschokt toen ze ontdekten dat Empire in 2019 ten einde liep nadat ze in 2015 waren begonnen en zulke hoge niveaus van succes hadden bereikt. Deze serie werd uitgezonden op het Fox-netwerk en speelde Taraji P. Henson in de hoofdrol.

17 Fuller House eindigde in 2019

Fuller House was zo'n geweldig vervolg op Full House, een van de beste familietelevisieprogramma's van de jaren '90. Fuller House was een Netflix-origineel dat het verhaal van enkele van onze favoriete personages uit de originele serie voortzette. Het grote verschil in Fuller House is dat al onze favoriete personages deze keer allemaal volwassen zijn!

16 GLOW eindigde in 2019

GLOW is een geweldige tv-show die beschikbaar is om te bekijken op Netflix. Het duurde drie seizoenen voordat het in 2019 werd geannuleerd. Deze ongelooflijke show speelt acteurs en actrices, waaronder Allison Brie, Betty Gilpin en Marc Maron. Deze was echt een grote hit met zijn jaren 80 thema's!

15 De goede plek eindigde in 2019

Dit tv-programma is super interessant om naar te kijken voor mensen die willen nadenken over het hiernamaals. Deze show draait om het onderwerp hemel en hel. Het sterren Kristen Bell in een hoofdrol. We hopen haar in de toekomst in nog veel meer tv-shows en films te zien verschijnen, want ze is geweldig.

14 Hoe weg te komen met moord die eindigde in 2019

Het is zo'n schok voor het systeem dat How to Get Away with Murder eindelijk ten einde loopt. Dit geweldige tv-programma liep zes epische seizoenen en elk seizoen was gevuld met veel mysterie, intriges en drama! De reden dat de show zo briljant was, is dat Viola Davis in de hoofdrol speelde.

13 Lucifer eindigde in 2019

Lucifer is weer een grote show die in 2019 tot een einde kwam. Lucifer begon in 2016 en heeft in totaal 67 afleveringen. Volgens Google-stemmers geniet 97% van de mensen echt van de show! Deze show wordt beschouwd als een mysterieuze televisieserie en Tom Ellis speelt Lucifer.

12 Marvel's Agents of SHIELD eindigde in 2019

Alles wat Marvel aanraakt, verandert in goud en daarom deed Marvel's Agents of the SHIELD-televisieprogramma het zo goed toen het werd uitgebracht. In 2019 kwam er na zes geweldige seizoenen eindelijk een einde aan de wonderen van het schild. Dit is een geweldige show vol met verschillende verhalen over verschillende superhelden.

11 De ranch eindigde in 2019

Ashton Kutcher is de hoofdrolspeler in deze originele Netflix-tv-show. De show heet The Ranch en bevat ook Danny Masterson, Sam Elliot en Alicia en Bert. De show gaat over een mislukte voetbalster die terugkeert naar huis om op de ranch van zijn vader te wonen. Het is een gemakkelijke show of binge watch.

10 Schitt's Creek eindigde in 2019

Schitt's Creek is een hilarische tv-show die helaas tot een einde kwam in 2019. De show gaat over een rijke familie die alles verliest en gedwongen wordt om te verhuizen naar een kleine run in het centrum genaamd Schitt's Creek. De familie moet hun best doen om het beste uit een slechte situatie te halen.

9 Bovennatuurlijk eindigde in 2019

Supernatural is een interessante en enge televisieserie die al bestaat sinds 2005. Het heeft 15 succesvolle seizoenen gelopen. Bovennatuurlijke sterren Jensen Ackles, Jared Padalecki en Misha Collins. Dit is het soort show om naar te kijken als je zin hebt om te schrikken!

8 Will & Grace eindigde in 2019

Will & Grace bestaat al voor wat voelt als een eeuwigheid. Het begon in 1998 en liep acht seizoenen en kwam daarna terug voor nog eens twee seizoenen! Het netwerk dat deze shit-serie op televisie uitzond was NBC en het programma Peters van deze show waar Max Nick en David Kohan lummelen.

7 Marvel's Runaways eindigde in 2019

Marvel's Runaways is weer een episch tv-programma dat in 2019 eindigde. Deze show liep drie seizoenen, waarvan het eerste seizoen in 2017 begon. Deze show is te zien op Hulu en volgt de levens van een groep tieners met superkrachten.

6 Op zoek naar Alaska eindigde in 2019

Looking for Alaska is een tienerdrama dat in 2019 één seizoen werd uitgezonden. De tv-serie is gebaseerd op een boek geschreven door John Green en gaat over een jonge man die op zoek is naar een dieper perspectief op het leven. Hij besluit zich in te schrijven op een kostschool om nieuwe vrienden te vinden en verliefd te worden.

5 Goliath eindigde in 2019

Goliath is een andere grote tv-show die in 2019 eindigde. Deze show gaat over een machtige advocaat en al het juridische drama dat hem in zijn leven volgt. De show is bekroond en heeft prijzen gewonnen, zoals de Golden Globe Award voor Beste Prestaties door een Acteur in een Drama van een Televisieserie.

4 Toekomstige man eindigde in 2019

We herinneren ons allemaal Josh Hutcherson uit zijn tijd als hoofdrol in de filmfranchise van The Hunger Games. Sinds 2017 speelde hij als Josh Futturman in de show Future Man. De show wordt beschouwd als een komedie en liep voor twee seizoenen. We hopen Josh Hutcherson in meer shows te zien!

3 Daybreak eindigde in 2019

Helaas kwam er in 2019 een einde aan Daybreak. Deze show gaat over een post-apocalyptische wereld vol zombies, games en verschoppelingen die op zoek zijn naar veiligheid, bescherming en liefde. Deze show had het potentieel om verder te gaan dan het eerste seizoen, maar het haalde helaas niet de cut.

2 Criminal Minds eindigde in 2019

Criminal Minds kwam ook in 2019 ten einde. Criminal Minds is een uitstekende show met acteurs als Matthew Gray, AJ Cook en Kiersten Vangsness. Deze show begon in 2005 en liep gedurende 14 succesvolle seizoenen. Veel fans zijn erg overstuur dat deze show tot een einde is gekomen.

1 De 100 eindigde in 2019

Last but not least eindigde The 100 in 2019. The 100 is een originele Netflix-serie met acteurs en actrices, waaronder Eliza Taylor, Bob Morley en Marie Avgeropoulos. Het begon in 2014 en duurde zeven seizoenen. Deze show wordt beschouwd als een actie-fictie in een dystopische wereld en kan ook worden geclassificeerd als een Sci-Fi-televisieshow.

Aanbevolen: