The Mandalorian: 20 verbluffende foto's van Gina Carano

Inhoudsopgave:

The Mandalorian: 20 verbluffende foto's van Gina Carano
The Mandalorian: 20 verbluffende foto's van Gina Carano
Anonim

Toen Disney+ op 12 november 2019 werd gelanceerd, maakte de wereld kennis met The Mandalorian, een live-action televisieserie over een Mandalorian premiejager, die zich afspeelt in het iconische Star Wars-universum. Mensen werden meteen verliefd op de spannende actie, The Child, en het algehele verhaal. Fans genieten van het zien en horen van de acteurs en actrices van de show, zoals Giancarlo Esposito, Amy Sedaris, Richard Ayoade, Bill Burr en Gina Carano.

In de show speelt Carano Carasynthia "Cara" Dune, die vroeger een rebellenschoktroeper was. Cara werkt samen met het titelpersonage. Gina Carano kreeg haar start als mixed martial artist. Sinds ze zich terugtrekt uit de competitie, richt ze zich op acteren. Ze had rollen in populaire films zoals Fast & Furious 6 en Deadpool, en nu is ze bekend bij nog meer mensen over de hele wereld, dankzij haar rol in The Mandalorian.

Of ze nu in de ring is, op de rode loper, rondhangt met harige vrienden, poseert in een tijdschrift of selfies achter de schermen maakt met bekende celebs, één ding is zeker: Gina Carano is gewoon verbazingwekkend. We kunnen niet wachten om nog meer van haar te zien, op Disney+ en daarbuiten!

20 Op de rode loper

Tijdens een rode loper-evenement voor de show, verspreidde Carano grote Belle-vibes … en ze is nu een soort Disney-prinses! De gouden kleur van deze jurk is gewoon prachtig, en de lage paardenstaart en rode hoofdband waren allebei leuke accenten. We houden van deze elegante, maar toch grillige look.

19 In The Ring

Soms is ze niet in een jurk, heeft ze geen volledige glamour en poseert ze niet mooi voor de camera's. In die gevallen is ze echter net zo mooi, ook in dit voorbeeld, waar ze in de ring staat, atletische kleding draagt en bedekt is met zweet.

18 Een leren jas rocken

Op een andere rode loper ging ze voor een meer casual ensemble, en de belangrijkste attractie was dit geweldige leren jack. Van de schouders en de rits tot de algehele pasvorm, dit was een goede keuze en een zeer geschikte keuze, omdat het een taaiheid heeft, net als Carano.

17 LOL'ing

Voor nog meer bewijs dat deze ster prachtig is, kijk maar naar deze foto: we weten niet waar ze om lacht, en het kan ons niet eens schelen…

Het enige dat telt is die megawatt-glimlach die de kamer en het scherm verlicht!

16 In Fast & Furious 6

Zoals gezegd, Carano was in Fast & Furious 6, die werd uitgebracht in 2013. Het speelde Vin Diesel, Dwayne Johnson en Paul Walker. In die film speelde Carano Riley Hicks, een DSS-agent.

15 Bedekt met glitters

Het is geweldig om te zien hoe deze beroemdheid van stoere, atletische en felle looks naar sprankelende en glinsterende looks gaat, zoals deze witte jurk. Het is bedekt met interessante geometrische vormen, die zilver en opvallend zijn. Nogmaals, de keuzes voor haar en make-up maken het allemaal mooi af.

14 Lekker luieren

In deze volgende afbeelding hangt Carano gewoon op een bed. Ze draagt een doorschijnende gele bedekking met wat ruches op de mouwen. Haar weelderige lokken zijn naar beneden en zwaaien zachtjes rond haar gezicht, en ze glimlacht zacht. Kortom, dit is prachtig, en zij is prachtig!

13 In een crop-top

Het is gebruikelijk om haar in nauwsluitende outfits te zien, omdat ze een atleet is en omdat ze dat lichaam heeft om met de wereld te pronken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende foto's van haar in een crop-top. Als we er zo uitzagen, zouden ook wij deze stijl zo vaak mogelijk rocken.

12 Bij Star Wars: Galaxy's Edge

Onlangs zijn Star Wars: Galaxy's Edge-attracties geopend in Disney-themaparken (Disneyland en Disneyworld), en tonnen mensen zijn deze magische landen gaan bezoeken, waaronder enkele beroemdheden. Dus, aangezien Carano nu te zien is in een Star Wars tv-show, is het zeker logisch dat ze ook zou komen kijken.

11 Ziet er woest uit

Onthoud: deze meid is een vechter. Ze begon in Muay Thai en stapte daarna over naar competitieve MMA (Mixed martial arts). In Muay Thai had ze een competitief record van 12-1-1 en in MMA een 7-1.

10 In Deadpool

In 2016 kwam Deadpool uit, met in de hoofdrol Ryan Reynolds als Wade Wilson/Deadpool. In deze film portretteerde Carano Angel Dust, een kunstmatig gemuteerd lid (met extreme kracht en snelheid) van het programma dat Deadpool maakte.

9 Met vlechten

Volgende is nog een foto van Carano's competitieve vechtdagen, en in deze specifieke afbeelding heeft ze haar haar in vlechten. Dus om samen te vatten, of ze nu een elegant gestileerde paardenstaart heeft, natuurlijke golven die rond haar gezicht stromen, een kortere weg voor een film, of een atletische look als deze, ze is verbluffend.

8 Op Conan

Sinds deze ster in opmerkelijke films en televisieseries te zien is', heeft ze haar ronde gedaan in populaire talkshows, zoals Conan. Tijdens haar optreden in die show koos ze voor een rode jurk met zwarte details. Ze zag er verfijnd en stijlvol uit, maar ook sterk… dat is haar in een notendop.

7 Met haar huisdieren

Onlangs deelde Carano deze foto op Instagram, met een bijschrift over het proberen om vechtende broers en zussen bij elkaar te krijgen voor een familiefoto. Ze gebruikte de hashtags MoonB en OllieG. Het feit dat ze harige vrienden heeft en dat ze poseert met zulke schattige dieren, maakt dat we nog meer van deze celeb houden!

6 Tijdens deze fotoshoot

Hier is een extra foto die de schoonheid van deze vrouw laat zien. Ze is model in een fotoshoot. Ze staat tegen een effen blauwe achtergrond. Gina draagt een jurk in blazerstijl en een paar zwarte schoenen met hoge hakken. Van top tot teen is dit echte perfectie, zoals gewoonlijk, en natuurlijk.

5 In deze selfie

Zoals gezegd, ziet Carano er geweldig uit, zelfs als hij een simpele selfie maakt. In deze draagt ze een donkergekleurd ensemble, bestaande uit een trui en een muts. Ze flitst weer met die zachte glimlach. En ze ging met een zwart-witfilter, wat wat diepte en drama toevoegt.

4 Een pose aannemen

Er was eens dat deze actrice deze blauwe jurk droeg en het was alles. Het had dikke bandjes aan de bovenkant, waardoor haar sterke schouders goed te zien waren. Het had een slanke pasvorm, die haar rondingen liet zien. En de kleur was erg flatterend tegen haar huidskleur en haarkleur.

3 Even een pin-upmomentje

In deze fotoshoot was er een pin-up thema! Haar outfit heeft een retro gevoel. De parelhalsband voegde een leuke touch toe… het is alsof ze June Cleaver channelde. Het haar en de make-up waren de kersen bovenop deze superleuke look.

2 In Her Element

Het is duidelijk dat Carano er fantastisch uitziet als ze in films speelt en over de rode loper loopt, maar het heeft gewoon iets om haar op een sportieve manier en in een sportieve sfeer te zien. Dit zijn haar roots, en ze stra alt gewoon en stra alt een gevoel van kracht en vastberadenheid uit.

1 Terug In De Dag

Last but not least is er deze foto, die ze ook op sociale media deelde: Dit is 'Baby Gina Carano'… met een super opgewonden uitdrukking op haar gezicht… en in een kanten witte jurk. Ze houdt een dinosaurusspeeltje vast. Heeft iemand ooit zoiets geweldigs gezien?

Aanbevolen: