16 foto's van Gina Carano na haar MMA-faam

Inhoudsopgave:

16 foto's van Gina Carano na haar MMA-faam
16 foto's van Gina Carano na haar MMA-faam
Anonim

Gina Carano heeft een behoorlijke carrière voor zichzelf opgebouwd. Ze is niet de eerste persoon die de overstap heeft gemaakt van de sportwereld naar Hollywood. Maar ze is al enorm succesvol geweest in de loop van wat nog steeds een relatief korte acteercarrière is. Gina heeft grote vooruitgang geboekt in het vak en speelde al samen met enkele supersterren, waaronder Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Monica Baccarin.

Voor veel mensen zal Gina altijd herinnerd worden als de superster MMA-atleet. Het is onthutsend om te bedenken dat ze slechts een paar jaar een professional was in de MMA-wereld en dat haar laatste gevecht al in 2009 was! Sindsdien wordt er gesproken over haar toetreding tot de UFC, maar er is niets uitgekomen. Het was een korte en mooie carrière, maar wel een die haar veel fans heeft opgeleverd.

Gina zit niet met haar duimen te draaien na MMA. Ze heeft het druk gehad en houdt van het leven als Hollywood-actrice. Dit zijn 16 foto's van Gina Carano na haar MMA-faam.

16 Van het leven houden als Cara Dune

De meeste mensen in het acteervak zouden er alles aan doen om betrokken te zijn bij de Star Wars-franchise. Die droom werd werkelijkheid voor Gina. Nou, ze speelde niet als zodanig in de film. Maar ze speelde in het op één na beste ding, Cara Dune uitbeeldend in de Disney- en Star Wars-series, The Mandalorian.

15 Verbluffende selfie

Gina is niet verlegen om foto's van zichzelf op sociale media te plaatsen. Haar Instagram-profiel staat vol met prachtige selfies. De meesten zijn het erover eens dat Gina's selfie-spel een punt is. Ze weet hoe ze het voor de camera moet doen. Gina besloot een spontane selfie te maken voor haar aanbiddende fans. Het laat alleen maar zien dat Gina van nature en moeiteloos mooi is

14 Genieten van rust en ontspanning

Als iemand wat downtime verdient, een plekje van rust en ontspanning, dan is het Gina. En Gina is iemand die weet hoe ze haar haar in stijl moet laten hangen. Naast wat chill-time heeft Gina ook wat vitamine D en tijd voor het gezin nodig! Ze kreeg het volledige pakket tijdens deze vakantie.

13 Die stalen blik

Gina ging altijd met tegenstanders in de octagon om, keek ze in de ogen en probeerde ze uit te buiten. Haar ogen zeggen echt meer dan duizend woorden. Die stalen blik, mooie blik, het is er een van vertrouwen en ze toont tegelijkertijd een gevoel van kwetsbaarheid.

12 Naar de hemel reiken

Alleen omdat Gina niet langer als professional in de MMA-scene concurreert, laat ze al die training, alle vaardigheden die ze heeft opgedaan, niet verloren gaan. Af en toe, als ze niet over de hele wereld aan het jetsetten is en die Hollywood-levensstijl leidt, vindt ze tijd om die kicks en MMA-combo's te oefenen.

11 Mediataken

Gina is gewend om voor de camera's te staan sinds haar MMA-dagen. Maar ze wordt populairder dan ooit nu ze zich waagt aan acteren. Zo te zien is ze er dol op, ze likt het op en geniet van het goede leven van een Hollywood-filmster. De interviews en media-optredens faseren haar niet.

10 Charmante outfit

Nu dat Hollywood overneemt en al een enorm succes is gebleken, zullen de paparazzi altijd op volle kracht uitkomen als Gina op pad is. Ze verdient misschien nog niet de aandacht zoals de Kardashians dat doen, maar desalniettemin is Gina eraan gewend geraakt dat camera's op afstand op haar foto's klikken.

9 Vrije Geest

Gina heeft misschien een druk leven, maar ze vindt nog steeds tijd om dingen te doen die haar aan het lachen maken, om te genieten van wat buitenactiviteiten. Misschien was het oefenen van haar rijden een opdracht die haar acteercoach haar gaf, want als actiester is de kans groot dat ze ooit op een paard zal zitten! Gina houdt gewoon van paardrijden en vindt het heerlijk om met zo'n vrije geest te zijn.

8 Enkele leuke momenten op de set

Toen Gina meer dan tien jaar geleden haar ding deed in Strikeforce, had ze nooit in haar stoutste dromen gedacht dat ze ooit zou rondhangen met mensen als Dwayne Johnson op een filmset! Maar ja, dat is waar haar leven nu om draait - ze wrijft over de schouders van de besten. Hier geniet ze van wat rust met de hoofdman zelf tussen de shoots door.

7 Een beetje vastgebonden

In Hollywood is Gina een actiechick, maar af en toe komt ze in gevaar. Dit is een foto van Gina als een jonkvrouw in nood. Maar het feit dat ze vastgebonden is, zal een vrouw als Gina niet tegenhouden. Zoals MMA-fans weten, kan ze zichzelf aan, en dat deed ze precies, door de slechterik te geven wat hij verdiende.

6 Ice Ice Baby

In het werk van Gina wordt ze vaak naar verre locaties geroepen. De kou, zo'n terrein, is niet voor iedereen weggelegd, maar Gina maakt er het beste van. Er zijn er niet veel die graag een ijsstrand willen bezoeken voor een leuke tijd. Maar Gina omarmt het. Ze was op locatie aan het filmen voor de actie-/thrillerfilm uit 2019, Daughter of the Wolf.

5 Meedoen aan yoga

MMA-fans weten dat Gina erg fit, atletisch en flexibel is. Nu ze stopt met haar professionele MMA-carrière, heeft ze niets van deze functionaliteit of haar flexibiliteit verloren. Ze moet tenslotte fit blijven voor haar films! Dus, wat doet Gina om wendbaar en flexibel te blijven? Af en toe doet ze een stukje yoga.

4 Haar glamour aandoen

Gina is iemand die van nature mooi is. Het ontelbare aantal make-upvrije selfies die ze op sociale media plaatst, is daar het bewijs van. Maar af en toe moet ze helemaal opgelicht worden. De camera's, filmregisseurs en producenten vragen om een bepaalde uitstraling. Hier is ze met haar make-upploeg om haar glamour aan te brengen.

3 Mandalorian Premier

Gina Carano is mooi, maar als ze wordt opgelicht en haar blije vodden aantrekt voor een filmpremière, is het een glorieus gezicht. The Mandalorian was een langverwachte release en was zonder twijfel een van Gina's beste projecten tot nu toe. Ze kwam naar de première, liep gekleed om indruk te maken over de rode loper en stal de show.

2 Deadpool Movie Still

Hier is een foto van Gina uit een andere enorme film van haar, Deadpool. De film werd uiteindelijk een enorm succes en Gina crashte uiteindelijk rond en deed een aantal hardcore actiescènes, zoals de norm voor haar is geworden. Ze heeft het ook gemerkt, heeft gezegd dat ze nooit clean lijkt te blijven tijdens filmopnames.

1 Biker Chick

De meesten zijn het erover eens dat deze look gewoon bij Gina past. De meeste Gina-fans zouden haar zien als een motorchick. Verrassend genoeg was dit eigenlijk haar eerste keer op een fiets. Als beginnende fietser koos ze een beest van een machine om mee te beginnen, een monsterlijke Ducati.

Aanbevolen: