20 verrassende dingen over Matthew Perry's tijd op vrienden

Inhoudsopgave:

20 verrassende dingen over Matthew Perry's tijd op vrienden
20 verrassende dingen over Matthew Perry's tijd op vrienden
Anonim

Matthew Perry speelde het iconische personage van Chandler in 'Friends' en de wereld zal gewoon nooit stoppen met naar hem te kijken in deze show. Ondanks het feit dat de finale in 1995 werd uitgezonden, blijft Matthew Perry miljoenen verdienen terwijl de populariteit van de show in syndicatie toeneemt.

Dat ongelooflijke succesverhaal kan heel goed de bron zijn geweest van zijn moeilijkste uitdagingen in het leven. Deel uitmaken van deze historische show en opgroeien tot extreme roem eiste zeker zijn tol van Perry, terwijl hij voor onze ogen door de ups en downs van het leven van beroemdheden reisde. Laten we eens kijken naar 20 verrassende dingen over Matthew Perry's tijd op "Friends" …

20 Hij heeft zijn auditie bijna niet gehaald

Matthew Perry had verplichtingen en audities voor andere shows die zijn aandacht vroegen. Hij was niet van plan om de auditie voor 'Friends' te halen, omdat hij net een nieuwe toezegging had gedaan om auditie te doen voor een andere show die veelbelovender leek. We kunnen ons niet voorstellen dat de rol van Chandler op een andere manier wordt gecultiveerd, of door iemand anders dan Matthew Perry.

19 Hij verdiende meer dan $1 miljoen per aflevering

Het is echt moeilijk voor te stellen hoeveel geld Perry verdiende tijdens zijn tijd in de show. Uit rapporten blijkt dat elk castlid maar liefst een miljoen dollar per aflevering kreeg, en volgens de Observer blijven ze miljoenen verdienen aan de syndicatie van de serie.

18 Hij worstelde met verslaving

Matthew Perry's worsteling met verslaving kreeg veel publiciteit. In feite waren de media meedogenloos. Kort na zijn jetski-ongeluk in 1997 kreeg Perry pijnstillers voorgeschreven waarvan hij al snel afhankelijk werd. Hij begon ze te mengen met alcohol, en zijn strijd begon al snel en hield niet op voor een tijdje.

17 Hij herinnert zich niet veel meer van seizoen 3-6

Het duurde niet lang voordat Matthew Perry gewend was aan het verdovende effect van medicatie in combinatie met alcohol. Hij raakte verslaafd aan het gevoel en begon in de waas te leven. In een interview met Grazia onthult hij dat zijn verslaving zo ernstig was dat hij zich zeer beperkt kan herinneren wat er tussen seizoen 3-6 op de set is gebeurd.

16 Hij is zich niet bewust van momenten die zo groot zijn als een relatie met Monica in Londen

Seizoenen 3-6 waren echt geweldige seizoenen voor Chandler! Er waren veel baanbrekende momenten die plaatsvonden, en het is schokkend om te zien dat Matthew Perry zich weinig of niets herinnert van dit tijdsbestek. Zijn karakter had in deze periode een aantal behoorlijk cruciale momenten, zoals het contact met Monica in Londen. Helaas herinnert Perry zich weinig of geen herinneringen aan deze scènes.

15 Hij richtte een echte groep "vrienden" op – de cast blijft dichtbij

Er waren weliswaar veel valkuilen in de roem die hij ervoer op de set van 'Friends', maar de voordelen waren net zo belangrijk en prominent. Matthew Perry bouwde levenslange vriendschappen op met zijn castgenoten, die nog steeds bestaan. Zoals gedocumenteerd door Narcity, is het duidelijk dat de cast van "Friends" in het echte leven zeer hechte vrienden blijven.

14 Op de set in 2004 was de beste tijd van zijn leven

Perry kijkt liefdevol terug op 2004 als de beste tijd van zijn leven. De kijkcijfers van de show gingen door het dak en de zaken leken perfect op elkaar af te stemmen, zowel op het werk als in zijn persoonlijke tijd weg van de camera. Hij herinnert zich dit deel van zijn leven liefdevol als "de beste tijd".

13 Courteney Cox stond hem bij in zijn strijd om nuchterheid

Een van Perry's beste en meest toegewijde vrienden is niemand minder dan zijn televisievrouw, Courteney Cox. Ze stond aan zijn zijde en bleef hem steunen tijdens zijn strijd tegen depressie en zijn verslaving aan pillen en alcohol. Ze is nog steeds zijn grootste cheerleader, tot op de dag van vandaag!

12 Zijn eigen persoonlijkheid hielp vorm Chandler Bing

Matthew Perry's afbeelding van Chandler was altijd op het juiste moment. Het is moeilijk om Perry voor te stellen als de onhandige en verlegen man die dat van zijn karakter belichaamt, maar dat was eigenlijk het geval. Matthew Perry was in staat om het karakter van Chandler leven in te blazen door zijn eigen persona op zijn karakter te projecteren. Hij was een erg verlegen man die onhandig was met de dames, ongeveer hetzelfde als Chandler.

11 Hij denkt dat zijn tijd op "Friends" iconisch was en is te bang om het te verpesten met een reünie

De show is sinds 1995 uit de lucht, maar de kijkcijfers blijven vandaag de dag hoog oplopen. Matthew Perry erkent dat zijn rol in de show niet bedoeld was als een normale en dat hij gezegend is om te zien hoe goed zijn acteerwerk wordt ontvangen. Hij is niet geïnteresseerd in een 'Friends'-reünie omdat hij dit een iconische rol vindt die op een hoog niveau eindigde.

10 Zijn tijd op 'Friends' had een negatieve invloed op zijn datingleven

Matthew Perry vond het erg moeilijk om een date te krijgen of een normaal dateleven te behouden tijdens zijn tijd op 'Friends'. Alles wat hij deed leek media-aandacht te krijgen en de eenvoudigste dinerdates werden uitgebuit en buiten proportie opgeblazen. Hij geeft de roem de schuld omdat hij hem niet de gelegenheid heeft gegeven om iemand terloops te ontmoeten en door het datingproces te gaan.

9 Hij beschouwt zijn baan bij 'vrienden' als de 'beste baan ter wereld'

Ondanks intensief media-onderzoek en de veeleisende baan van acteren op de set van "Friends", is Matthew Perry zich terdege bewust van de voordelen die bij deze baan horen. Hij noemt dit de "beste baan ter wereld", en speelde vervolgens in een aantal extra projecten om zijn talenten te laten zien.

8 Hij had 2 stints in de afkickkliniek tijdens zijn tijd op "Friends"

Matthew Perry had niet één, maar twee stints in revalidatiecentra tijdens zijn tijd dat hij aan 'Friends' werkte. Ondanks zijn pogingen om zijn problemen met pillen en alcohol te verbergen, werd het uiteindelijk een voor de hand liggende en actuele realiteit. Volgens MSN heeft hij zich twee keer ingecheckt bij een afkickkliniek om grip te krijgen op deze situatie.

7 Hij had bijna de hele tijd een "pijnlijke kater" op de set

Matthew Perry nam zijn werk serieus en zijn interviews maken het overduidelijk dat hij de grenzen verlegde om de zaken op één lijn te houden. Hij vertelt de Daily Mail dat hij nooit high was op de set, maar in feite gewend was aan een "pijnlijke kater" gedurende vele seizoenen van de show.

6 Hij leed aan pancreatitis tijdens "Friends"

Matthew Perry's levensstijl van slecht eten en alcoholmisbruik leidde al snel tot de ondergang van zijn gezondheid. Tijdens de opnames van 'Friends' werd hij opgenomen in het ziekenhuis voor pancreatitis en de cast verzamelde zich om hem heen om hun steun te betuigen en hem het beste te wensen voor een snel herstel - en herstel deed hij.

5 Hij crashte zijn Porsche in een huis

Rapporten tonen aan dat gelukkig geen drugs of alcohol de oorzaak waren van de crash. Het was daar een tijdje behoorlijk eng toen Perry in de zomer van 2000 met zijn Porsche in een huis in de heuvels van Hollywood crashte. Hij moest blijkbaar uitwijken om een andere auto te missen en belandde uiteindelijk met zijn Porsche in een woning.

4 Hij verloor 20 pond en het was duidelijk

Het jaar 2000 eiste zichtbaar zijn tol van de gezondheid van Matthew Perry. Hij had zichzelf ingecheckt bij een revalidatiecentrum en werd later opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn pancreatitis. Hij viel bijna 20 pond af en fans begonnen zich zorgen te maken over zijn drastische fysieke veranderingen en zijn algehele gezondheid.

3 Hij en de cast verenigden zich voor loongelijkheid

Toen de producenten van de show besloten om elk castlid verschillende bedragen te betalen, stuitten ze op serieuze tegenstand. De cast van echte vrienden stond verenigd en eiste gelijke beloning, wat het speelveld zou egaliseren en harmonie zou creëren op de set van de show. Hun verzoeken werden onmiddellijk ingewilligd.

2 Door de druk van "vrienden" voelde hij zich eenzaam

Succes gaat gepaard met veel druk – vraag het maar aan Matthew Perry en hij zal je er alles over vertellen. Hij vond het erg moeilijk om de druk van de roem bij te houden. Het goochelen tussen zijn werk goed doen en de fans tevreden houden bleek hem te veel te worden en hij begon al snel af te brokkelen. Perry meldt dat hij het gevoel had dat alle ogen constant op hem gericht waren, maar dat hij geplaagd werd door een pijnlijke eenzaamheid.

1 Hij worstelde met roem

Toen hij een jong kind was, droomde Matthew Perry ervan beroemd te worden, en op een dag werd hij dat! Echter, roem was niet alles wat het was om te zijn. Hij worstelde om door zijn leven te navigeren met alle ogen op hem gericht. De druk om beroemd te zijn was meedogenloos en hij werd het beu om overal gevolgd te worden door de paparazzi.

Aanbevolen: