15 weinig bekende feiten over RuPaul's Drag Race die alles veranderen

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende feiten over RuPaul's Drag Race die alles veranderen
15 weinig bekende feiten over RuPaul's Drag Race die alles veranderen
Anonim

RuPaul's Drag Race is niet langer alleen een reality-wedstrijdshow. Het is geëxplodeerd tot een compleet fenomeen dat niemand had kunnen zien aankomen. Met een handvol spin-offseries en een eigen conventie (die plaatsvindt in LA en New York), wordt Drag Race de GROOTSTE televisiehit van het nieuwe decennium. Dit wordt des te indrukwekkender door het feit dat de originele show al 11 seizoenen heeft en nu nog steeds in extreme mate in populariteit groeit.

Vandaag bereiden we ons voor op Drag Race seizoen 12 en natuurlijk All Stars 5 door de serie een beetje beter te leren kennen. We hebben 15 weinig bekende feiten over RuPaul's Drag Race verzameld die de manier waarop we kijken totaal veranderen. Maak je klaar, dit wordt een EXTRAVAGANZA zoals we nog nooit eerder hebben gezien!

15 Rupaul heeft gezegd dat Roxxy's emotionele verhaal een van zijn favoriete momenten is

RuPaul en zijn jury hebben het op dit moment allemaal gezien, maar zelfs met alle glitter en glamour, zijn hun favoriete momenten nog steeds wanneer de koninginnen openhartig zijn over hun eigen persoonlijke verhalen. RuPaul onthulde aan Vulture dat Roxxy's verhaal een van zijn favorieten is.

14 De koninginnen weten niet tegen wie ze zullen strijden tot de ingangen van de werkkamer

De ingangen van de werkkamer tijdens de eerste aflevering van elk seizoen is ongetwijfeld een van de beste delen van de serie. Hoe spannend dit voor ons ook is om vanuit huis te bekijken, het is nog spannender voor de echte koninginnen. Het blijkt dat onze meisjes niet eens weten wie er deel gaat uitmaken van hun seizoen totdat deze ingangen naar beneden gaan.

13 Elke koningin in de top 3 filmt hun winnende moment, maar ontdekt de echte winnaar pas als de aflevering is uitgezonden

Dit is een techniek die wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de resultaten niet worden gelekt. Het moment waarop een koningin de kroon wint, is altijd erg emotioneel, dus het is nogal wild om te denken dat deze scènes niet helemaal authentiek zijn. Elk van de drie beste koninginnen filmt de opname alsof ze hebben gewonnen, maar de echte winnaar wordt pas bekendgemaakt als de aflevering daadwerkelijk wordt uitgezonden.

12 The Queens moeten een keer de wegloper lopen op muziek, dan weer voor het commentaar van de jury

We zien de landingsbaan van elke koningin misschien maar één keer tijdens de aflevering, maar ze hebben het eigenlijk twee keer moeten doen. De eerste keer dat ze hun spullen over de catwalk laten lopen, is op de muziek, de tweede keer zodat de juryleden hun commentaar op de baan kunnen opnemen.

11 RuPaul's Eleganza in elke aflevering duurt ongeveer 6 uur om te bereiken

Zo geweldig als de koninginnen er altijd uitzien op de catwalk, het is nooit zo goed als wat RuPaul aflevert. Ze is de koningin van alle koninginnen, maar dat betekent niet dat er geen moeite wordt gedaan. In een interview onthulde Ru dat hij en zijn team gewoonlijk ongeveer 6 uur nodig hebben om zich voor te bereiden op een aflevering.

10 Er is een gebrek aan voedselopties voor de vegetarische koninginnen

De favoriete roddel van iedereen, Willam, heeft onthuld dat wat er achter de schermen gebeurt, helemaal niet zo magisch is als wat we thuis zien. Niet alleen verklaarde de voormalige deelnemer dat de set een gevarenzone is, maar ze beweerde ook dat vegetarische voedselopties niet beschikbaar waren tijdens de opnames van haar seizoen. Niet cool!

9 Ginger Minj had veel kritiek op de jongere koninginnen, maar ze was pas 29 toen ze haar seizoen filmde

Fans zullen zich herinneren dat Ginger Minj in seizoen 7 een actief lid was van de "bitter old lady brigade". Zij en haar oudere medekoninginnen vertelden graag hoeveel meer ervaren en klaar voor de kroon ze waren, in tegenstelling tot de jongere dames. Nou, het blijkt dat mevrouw Minj slechts 29 was tijdens haar seizoen!

8 Phi Phi O'Hara heeft All Stars seizoen 1 gemist na te zijn gearresteerd

Zoals we weten, maakte Phi Phi O'Hara haar minder dan triomfantelijke terugkeer naar de Drag Race-fase in All Stars seizoen 2. Aanvankelijk werd ze echter gevraagd om deel uit te maken van het eerste seizoen. In een interview met Vulture onthulde Phi Phi: "Het was de bedoeling dat ik het eerste seizoen van All Stars zou doen, maar ik werd in maart gearresteerd".

7 The Queens krijgen een iPod bij elk Lip Sync-nummer, maar ze komen er pas een dag voor de startbaan achter welke wordt gebruikt

Dat klopt, aan het begin van elk seizoen krijgt elke koningin een iPod met elk lipsynchronisatienummer dat gedurende het seizoen zal worden gebruikt. Hoewel ze pas een dag of zo voor de hoofdpodiumevenementen erachter komen welk nummer wordt geselecteerd, zou je denken dat ze voor de zekerheid elke avond naar de hele afspeellijst zouden luisteren…

6 crewleden zijn komen opdagen in de verwachting een echte dragrace te filmen

Toen de show van de grond kwam, was het niet precies zo bekend als op dit moment. Het is gebleken dat er tijden waren dat bemanningsleden voor de klus kwamen opdagen, klaar om een echte dragrace te filmen. Stel je hun verbazing voor toen ze erachter kwamen wat er echt ging gebeuren!

5 5 Fierce Queens hebben de kroon mee naar huis genomen zonder ooit een lipsynchronisatie te hoeven doen: Tyra Sanchez, Bianca Del Rio, Violet Chachki, Sasha Velour & Aquaria

De Drag Race halen zonder ook maar één lipsynchronisatie uit te voeren, is zo ongeveer het moeilijkste wat een koningin kan doen. De concurrentie is extreem hevig en we hebben van tijd tot tijd enkele van de besten in de onderste 2 zien vallen. Deze 5 koninginnen zijn er echter op de een of andere manier in geslaagd om het onmogelijke te doen!

4 RuPaul's Drag Race heeft 13 Emmy Awards gewonnen

Sommige kijkers begonnen zich misschien pas af te stemmen op de meest recente seizoenen, maar RuPaul en zijn koninginnen werken er sinds 2009 aan. In de loop van de 11 seizoenen van de show hebben RuPaul en zijn crew 13 verschillende Emmy Awards mee naar huis genomen! Sommige hiervan omvatten Outstanding Competition Program en Outstanding Host.

3 William heeft bekend dat hij rekwisieten van de show probeerde te stelen

Willam is een zeer uitgesproken koningin, zoveel weten we sinds de dag dat ze voor het eerst de werkkamer binnenstapte. Tijdens een interview onthulde Willam dat ze was gepakt omdat ze probeerde meerdere rekwisieten van de set te stelen, waaronder schoenen en gevederde fans. Willam is niets anders dan een regelbreker, toch?

2 Geen telefoons voor de concurrerende koninginnen, plus tape op de deuren van hun hotelkamer om ze van de buitenkant af te sluiten

Showrunners doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de koninginnen op afstand worden gehouden van de buitenwereld terwijl hun seizoen wordt gefilmd. Zoals bij de meeste wedstrijdshows hebben de deelnemers geen toegang tot hun telefoons. Drag Race gaat echter een stap verder door tape op de deuren van de koningin te plakken om ervoor te zorgen dat ze niet naar buiten sluipen.

1 RuPaul sloot de deal tijdens zijn allereerste pitchbijeenkomst voor de show

Is er iets dat RuPaul Charles niet kan? In een interview met Us Weekly onthulde de megaster dat hij het idee voor RuPaul's Drag Race tijdens zijn allereerste ontmoeting had verkocht. Ofwel het netwerk voelde de sterrenkracht van RuPaul daar tijdens de pitch-bijeenkomst, of ze wisten dat het idee miljoenen waard was. Hoe dan ook, het was een slimme zet.

Aanbevolen: