Rupaul's Drag Race All Stars: weinig bekende feiten over de koninginnen van seizoen 5

Inhoudsopgave:

Rupaul's Drag Race All Stars: weinig bekende feiten over de koninginnen van seizoen 5
Rupaul's Drag Race All Stars: weinig bekende feiten over de koninginnen van seizoen 5
Anonim

All Stars 5 is zo dichtbij dat we onze tongpoppen nauwelijks kunnen tegenhouden. De nieuwe race begint op 5 juni, precies een week nadat Ru de winnaar van seizoen 12 bekroont. Zoals we allemaal weten, was het laatste seizoen van Drag Race uitzonderlijk, maar veel ervan was ook ongekend. We hebben in het verleden te maken gehad met nep-koninginnen in de show, maar zij-die-niet-genoemd mag worden heeft een nieuw niveau van controverse en terugslag gebracht. Dan hebben we ook de reünie en finale die voor het eerst virtueel gaat in Herstory.

Tijdens al het drama zijn fans echter dankbaar gebleven voor alle fantastische Drag Race-content die we in deze tijd hebben gekregen. Natuurlijk zijn fanart-foto's van Drag Race altijd leuk om door te bladeren en we kunnen altijd teruggaan om onze favoriete winnaars uit het verleden opnieuw te zien worden gekroond, maar er gaat niets boven het hebben van een nieuwe reeks afleveringen. Om ons klaar te maken voor All Stars 5 hebben we wat leuke weetjes verzameld over alle koninginnen!

10 Blair St. Clair heeft naam inspo uit Gossip Girl gehaald

Blair St Claire Drag Race
Blair St Claire Drag Race

Ik verklaar! Miss Blair St. Claire is zeker een fan favoriete koningin. Hoewel ze het niet uitzonderlijk goed deed in haar seizoen of zo, won ze ons allemaal met haar emotionele achtergrondverhaal en gewoon omdat ze haar schattige zelf was. Als het op haar beroemde naam aankomt, lijkt het alsof Blair voor inspiratie naar haar favoriete Gossip Girl-personage keek. Volgens TVovermind is Blair afkomstig van GG's Blair Waldorf, terwijl St. Clair afkomstig is van een straatnaam in de buurt van waar ze opgroeide.

9 We hebben Ongina te danken voor het nummer van Rupaul, 'Ladyboy'

Ongina Drag Foto
Ongina Drag Foto

Ongina is zo'n felle koningin, we kunnen echt niet wachten om haar weer in de race te hebben. Ongina, een originele deelnemer aan seizoen 1, is een koningin die nog een kans verdient. Het spel is zo veranderd, maar ze heeft het talent om het op te nemen tegen elke groep All Stars. Ongina, de oorspronkelijke kale koningin (sorry, niet sorry Sasha Velour), was ook de inspiratie achter Rupaul's hit 'Ladyboy'. Volgens Plus werd Ongina geboren als een zeer vrouwelijke man. "Ongina is een deel van mij… van harte. En er is zeker een deel van Ryan dat overgaat naar Ongina."

8 Alexis Mateo gaf ons Vanjie en ze heeft een record voor dragraces

Alexis Mateo en Miss Vangie
Alexis Mateo en Miss Vangie

De meeste fans weten inmiddels dat Alexis Mateo, seizoen 3 en All Stars 1-deelnemer, in feite de drag-moeder is van Miss Vanessa Vanjie. Beide koninginnen hebben zulke extraverte persoonlijkheden, we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel plezier ze moeten hebben om in de clubs te werken. Iets wat fans zich misschien niet realiseren, is dat Alexis Mateo momenteel de enige koningin in Drag Race Herstory is die 3 maxi-overwinningen en 3 onderste twee plaatsingen in één seizoen heeft behaald. Kijk uit All Stars, we hebben een lip sync-moordenaar in handen!

7 Shea Coulee is lid geworden van de X-Men

SHea Coulee Shade X-Men
SHea Coulee Shade X-Men

Ja! We leven voor Shade, Marvel's allereerste drag-superheld. Zoals een van de makers van de held zei, was Shade gebaseerd op een paar verschillende koninginnen die op Drag Race verschenen. Het was echter de foto van Shea Coulee die als referentie werd gebruikt bij het maken van deze felle Darkforce-teleporter. Andere koninginnen die werden gebruikt om dit pictogram te helpen ontwikkelen, waaronder Dax ExclamationPoint, The Vixen en Monet X Change. Bekijk Darnell Wade, AKA Shade's, Wiki-pagina voor het volledige oorsprongsverhaal van de held.

6 Derrick Barry's verscheen op AGT en Toddlers In Tiaras

Derrick Barry met significante anderen
Derrick Barry met significante anderen

Derrick Barry laten terugkeren voor All Stars 5 is een controversiële keuze. De koningin is een felle Britney Spears-imitator - zo fel zelfs dat ze het als een fulltime baan in Vegas kan doen - maar haar esthetiek was gewoon niet vergelijkbaar met de rest van de koninginnen in haar seizoen. Dit werd natuurlijk niet geholpen door het feit dat ze de rol van gemene meid speelde. Toch kan niemand ontkennen dat Barry veel talent heeft. Ze was in seizoen 3 van AGT, haalde de kwartfinales en verscheen ook als jurylid in een aflevering van Toddlers in Tiaras.

5 India Ferrah heeft iets met Funko Pop-poppen

Indiase Farrah Glam-foto
Indiase Farrah Glam-foto

India Ferrah is sinds seizoen 3 niet meer te zien geweest op het hoofdpodium van de Drag Race. Tot op heden is ze nog steeds de enige koningin die ooit door een ander is opgepikt tijdens een lipsynchronisatiegevecht. Hoewel dat een enorm moment was in Drag Race Herstory, kunnen we ons niet voorstellen dat ze blij is dat het incident is wat ze zich nu het best herinnert. Dus, als alternatief leuk weetje over India… Ze heeft een enorme collectie Funko Pop Dolls! De koningin plaatst regelmatig berichten op sociale-mediaplatforms die nieuwe toevoegingen willen verkopen, ruilen of kopen.

4 Jujubee's Drunken Lip Sync leidde tot verwaterde drankjes voor alle toekomstige koninginnen

Jujubee dronken lip sync
Jujubee dronken lip sync

Het is onmogelijk om niet van Jujubee te houden. Van haar iconische citaten tot haar speciale band met andere favoriet bij fans, Raven, de Drag Race-fandom kan gewoon nooit genoeg krijgen van Jujubee! Dit is nog indrukwekkender gezien het feit dat ze de enige koningin is die ooit dronken een lipsynchronisatie heeft uitgevoerd. Volgens Popbuzz heeft de productieploeg na het iconische moment de beslissing genomen om sindsdien alleen zeer verwaterde drankjes in de Untucked-kamer te serveren. Je hebt het voor iedereen verpest, Jujubee!

3 Mariah Balenciaga kreeg ruzie met Lizzo in haar 'Juice'-video

Mariah Balenciaga Lizzo Juice Video
Mariah Balenciaga Lizzo Juice Video

Mariah Balenciaga, een koningin van seizoen 3, was een van de weinigen die verscheen in Lizzo's videoclip voor haar nummer 'Juice'. Dit was een geweldige kans voor Mariah, aangezien ze sinds het beëindigen van haar seizoen op de 9e plaats geen veelbesproken koningin is geweest. Het is een minuut geleden dat we haar hebben zien strijden, dus we zijn benieuwd hoe ver ze is gekomen. Het enige wat we gaan zeggen is dat ze deze keer maar beter een beter Snatch Game kan plannen…

2 Het kostte Mayhem 8 seizoenen om in de show gecast te worden

Mayhem Miller Glam Shoot
Mayhem Miller Glam Shoot

Mayhem Miller, van seizoen 10, begon als koploper, maar verloor bij elke aflevering stoom. Dat gezegd hebbende, nu ze weet wat ze kan verwachten, kunnen we ons haar volledig voorstellen in All Stars. Ze heeft heel duidelijk gemaakt dat ze vastbesloten en bereid is om het werk te doen. Mayhem begon auditie te doen voor de show in seizoen 2, maar werd pas in seizoen 10 gecast (dit volgens haar Wiki Fandom-pagina). Dat is pas toewijding!

1 Let op, Miz Cracker heeft een zwarte band in karate

Miz Cracker in laatste aflevering
Miz Cracker in laatste aflevering

Dat klopt, ons meisje Miz Cracker heeft niet alleen een zwarte band in karate, maar ook een nationale gouden medaille in de sport. Ze heeft hier tijdens seizoen 10 een korte mededeling over gedaan, maar haar Wiki Fandom-pagina gaf ons de volledige informatie. Eerlijk gezegd, hoeveel hoopt iedereen nu dat ze een paar moves uitha alt voor de traditionele All Star's talentenjacht extravaganza?!

Aanbevolen: