Parken en recreatie: april en Andy's relatietijdlijn, in foto's

Inhoudsopgave:

Parken en recreatie: april en Andy's relatietijdlijn, in foto's
Parken en recreatie: april en Andy's relatietijdlijn, in foto's
Anonim

We hebben echt geluk gehad met geweldige tv-romances. We leven in een tijd waarin we stellen als Michael Scott en Holly Flax, Meredith Gray en Derek Shepherd en natuurlijk April Ludgate en Andy Dwyer voor onze ogen hebben kunnen zien bloeien. Hoewel al deze romances spectaculair waren, is er iets extra speciaals aan Parks and Recreations' April en Andy. Twee mensen die anders zijn dan alle anderen, komen samen om een niet te stoppen duo te vormen.

Vandaag zullen we ons herinneren hoe ver Andy en April als koppel hebben gereisd. Van hun rotsachtige begin in seizoen 2 tot hun aankoop van hun allereerste spookhuis. We hebben hier elk magisch (en griezelig) moment!

15 Seizoen 1 Andy was een totaal ander persoon

Andy Dwyer - Seizoen 1
Andy Dwyer - Seizoen 1

Andy Dwyer is zonder twijfel het personage dat zich in de zeven seizoenen het meest heeft ontwikkeld. Terugkijkend op hem in seizoen één, met zijn twee gebroken benen natuurlijk, lijkt hij een ander persoon. Een vreselijke vriend voor Ann en uiteindelijk ongelukkig, hij had April echt nodig in zijn leven om de persoon te worden die hij altijd had moeten zijn.

14 Let's Get Real, seizoen 1 april was net zo schattig als seizoen 7 april

April Ludgate - Seizoen 1
April Ludgate - Seizoen 1

Hoewel April ook door de serie heen is geëvolueerd, was haar overgang niet zo ingrijpend als die van Andy. Zelfs in de begindagen van seizoen 1 was april cynisch, humeurig, hilarisch en natuurlijk rockend met de beste t-shirt/hoodie-combo's van iedereen die bij de overheid werkt. Laten we niet vergeten dat zij ook eerst voor Andy viel.

13 Andy's Like-verklaring

April en Andy - Parken en Rec
April en Andy - Parken en Rec

Dit is de aflevering waarin we Andy eindelijk zagen beseffen dat hij April leuk vond en zijn gevoelens aan haar opbiechten. Hoewel ze blij was te horen dat de gevoelens wederzijds waren en hem zelfs een high-five gaf, wees ze hem uiteindelijk af omdat ze bang was dat hij nog steeds iets voor Ann Perkins had.

12 De ziekenhuiskus

Parken en recreatie - Andy & April
Parken en recreatie - Andy & April

Dit had het begin moeten zijn van hun geweldige romance, maar helaas kuste Andy Ann ook in deze aflevering. Toen April hoorde van de kus, was ze weg. Vastbesloten om over Andy heen te komen, probeerde ze kort met Eduardo te daten, hoewel iedereen (vooral Ron) wist dat ze Andy niet voor altijd zou kunnen weerstaan.

11 Burt Macklin & Janet Snakehole

April en Andy - Parken en Rec
April en Andy - Parken en Rec

Nadat ze al hun problemen hadden opgelost, begonnen Andy en April eindelijk aan hun relatie. Aan het begin van hun romance kregen we een aantal behoorlijk spectaculaire afleveringen. Een van de beste is natuurlijk het eerste optreden van Burt Macklin en Janet Snakehole. Wat begon als een eenvoudig rollenspel, veranderde in twee van de beste alter ego's op tv ooit.

10 De bruiloft

April Andy Wedding - Parken en Rec
April Andy Wedding - Parken en Rec

April en Andy wisten dat het de bedoeling was dat ze al heel vroeg in hun relatie zouden zijn. Ze besloten al hun vrienden en familie te verrassen met een geïmproviseerde bruiloft tijdens een 'chique' feest dat ze hadden gegeven. Ook al waren Leslie en de rest van de bende niet aan boord, niemand kon deze twee gekke kinderen tegenhouden.

9 Weet je boe

April en Andy - Parks and Rec - Know Ya Boo
April en Andy - Parks and Rec - Know Ya Boo

Tom's spelshow, Know Ya Boo!, was de eerste echte test van de relatie tussen Andy en April als getrouwd stel. Het is duidelijk dat ze er jammerlijk in faalden en in een van hun grotere gevechten terechtkwamen. Maar omdat ze wist dat ze het goed moesten maken, ging April naar haar gezworen vijand, Ann Perkins, voor advies over hoe ze de situatie kon oplossen.

8 Het was niet Mount Rushmore, maar hun reis naar de Grand Canyon was prachtig

April en Andy - Parken en recreatie - Grand Canyon
April en Andy - Parken en recreatie - Grand Canyon

Als de geweldige vrouw die ze is, was April vastbesloten om Andy te helpen zijn bucketlist te voltooien. Nadat hij bijna alles had gecontroleerd, onthulde Andy dat hij altijd al de Grand Canyon had willen zien. Ze maakten er een roadtrip van en hadden een echt hartverwarmend moment, dat alleen enigszins werd verpest door de vraag van Andy: "Waar zijn alle gezichten?"

7 De koning en koningin van Halloween

April Andy Ben - Parks and Rec - Halloween
April Andy Ben - Parks and Rec - Halloween

April en Andy zijn duidelijk geweldig in het samenstellen van personages en kostuums. Dus wanneer er een Halloween-aflevering kwam, schitterden ze echt. Dat gezegd hebbende, we mogen niet vergeten dat de arme Ben een handvol jaren bij hen heeft gewoond. Het was duidelijk dat hij veel te verduren had als hun kamergenoot…

6 De eenzaamste dames in DC

Parks and Rec - April en Leslie
Parks and Rec - April en Leslie

Toen April en Leslie op weg gingen naar hun werk in DC, betekende dit een lange afstandsbelasting voor hun beide relaties. April en Andy behandelden het als kampioenen, maar om ze apart te zien leven was niet zo leuk. April en Leslie hadden elkaar tenminste en natuurlijk de zorgpakketten die Ben en Andy zouden sturen.

5 Johnny Karate is de man

Johnny Karate - Parken en Rec
Johnny Karate - Parken en Rec

Andy verveelde zich niet toen April in Washington was. Hij probeerde nog steeds zijn politieopleiding te halen en hij begon ook het geweldige karakter van Johnny Karate te creëren. Natuurlijk zou zijn tv-show pas jaren later komen, maar het was leuk om te zien hoe Andy niet alleen omging met alleen zijn, maar ook niet voor zijn politie-examen en uiteindelijk het verlies van zijn band Mouse Rat.

4 Het Unity-concert was magisch

Andy en April - Parks and Rec - Unity Concert
Andy en April - Parks and Rec - Unity Concert

Eerlijk gezegd had de serie kunnen eindigen met het Unity-concert en zou iedereen het helemaal goed hebben gevonden. Het hele evenement was een enorm succes, maar het was van onschatbare waarde om in april te regelen dat Andy de show met zijn voormalige band zou afsluiten. Andy's uitvoering van 5000 Candles in the Wind met Ginuwine op back-up vocals en Duke Silver op de Sax bracht een traan in de ogen.

3 april en Andy verhuizen naar een volwassen huis

April en Andy - Huis - Parken en Rec
April en Andy - Huis - Parken en Rec

Toen Andy's carrière als Johnny Karate van start ging, had het stel meer geld dan ooit tevoren. Omdat ze wisten dat het kopen van een huis een slim idee was, maar omdat ze hun kinderlijke manieren niet volledig vaarwel wilden zeggen, kochten ze het engste spookhuis op de markt en keken nooit meer achterom.

2 Burt Snakehole Ludgate Karate Dracula Macklin Demon Jack-O-Lantern Dwyer

April en Andy Baby - Parken en Rec
April en Andy Baby - Parken en Rec

In de seriefinale zagen we April en Andy hun allereerste kind ter wereld verwelkomen. Terwijl hun zoon bij hun vrienden en familie bekend zou staan als Jack, wisten ze dat ze hem wettelijk iets meer merknaam moesten noemen. Dus werd de naam Burt Snakehole Ludgate Karate Dracula Macklin Demon Jack-o-Lantern Dwyer gekozen.

1 Het meest geweldige sauspaar dat er ooit was

Parks and Rec - April en Andy
Parks and Rec - April en Andy

Het was een waar voorrecht om als koppel getuige te zijn van de reis van April en Andy. Hoewel Ben en Leslie geweldig waren, waren het deze twee die de dingen naar een geweldig sausniveau brachten. Chris Pratt en Aubrey Plaza deelden de beste chemie die we ooit op tv hebben gezien en eerlijk gezegd zouden we elke aflevering hebben bekeken als ze een spin-off hadden gekregen.

Aanbevolen: