We hebben de cast van de moderne familie gerangschikt, op nettowaarde

Inhoudsopgave:

We hebben de cast van de moderne familie gerangschikt, op nettowaarde
We hebben de cast van de moderne familie gerangschikt, op nettowaarde
Anonim

Het is een beetje gek hoe netwerk-sitcoms zijn veranderd in enkele van de grootste manieren om een flink vermogen op te bouwen. Televisiekijkpatronen zijn in de loop der jaren zo gefragmenteerd geraakt, maar er zijn nog steeds een handvol reguliere programma's die een groot publiek aanspreken en in staat zijn om door te gaan met het veranderende landschap. Modern Family is een groot succes voor ABC sinds het begin van de show, maar ze hebben enorm veel op de komedie gemunt.

De show is bezig met het afronden van zijn 11th en laatste seizoen, maar al meer dan een decennium is Modern Family een vlaggenschipprogramma voor ABC. De cast is ook goed beloond voor hun werk aan de serie en in 2018 begon iedereen minstens $ 100.000 per aflevering te ontvangen, wat gemakkelijk opliep tot meer dan een miljoen voor het seizoen.

15 Jeremy Maguire (Joe Pritchett) - $150.000

Het is een beetje gek dat Modern Family al zo lang aan de gang is dat personages die de serie letterlijk als baby's begonnen, nog steeds een respectabel vermogen hebben kunnen opbouwen. Joe Pritchett van Jeremy Maguire is een van de nieuwste leden van de familie en hoewel hij nog nieuw is in de acteerwereld, heeft hij een goede start gemaakt.

14 Reid Ewing (Dylan Marshall) - $2 miljoen

Dylan Marshall van Reid Ewing was een personage dat in en uit de serie kwam, afhankelijk van de kracht van Haley's wilskracht. Dylan is sindsdien voor de lange termijn blijven hangen terwijl hij met Haley trouwt en ze samen een tweeling krijgen. Ewing is geen grote ster, dus zijn vermogen is nog steeds aan de lage kant.

13 Aubrey Anderson-Emmons (Lily Tucker-Pritchett) - $ 6 miljoen

Lily Tucker-Pritchett was aan het begin van Modern Family niet echt een personage, maar nu, meer dan een decennium later, is Lily een interessant personage geworden en heeft ze ook haar eigen verhaallijnen ontwikkeld. Aubrey Anderson-Emmons is niet al te ver buiten Modern Family afgedwaald, maar haar werk in de serie alleen al heeft haar goed geïsoleerd gehouden.

12 Shelley Long (DeDe Pritchett) - $10 miljoen

Shelley Long's DeDe Pritchett is misschien geen vaste waarde van de Dunphy en Pritchett-clan, maar ze was Jay's vorige vrouw en ze is nog steeds de moeder van veel van de Pritchett-kinderen. Shelley Long heeft geweldig werk geleverd met DeDe en haar werk aan andere series zoals Cheers heeft haar ook een behoorlijk vermogen gegeven.

11 Frank Willard (Frank Dunphy) - $10 miljoen

Frank Dunphy is niet altijd in de buurt, maar zijn uiterlijk is een blijvend hoogtepunt vanwege de manier waarop Frank Willard het personage liefdevol tot leven brengt. Het is subliem om te zien hoe Frank en Phil ook tegen elkaar spelen. Willard acteert al tientallen jaren en is altijd een geweldige ondersteunende aanwezigheid, wat hem heeft beloond met een behoorlijk vermogen.

10 Rico Rodriguez (Manny Delgado) - $12 miljoen

Aan het begin van Modern Family was Manny Delgado van Rico Rodriguez zo'n schattig en vroegrijp kind, maar nu gaat hij studeren en komt hij echt tot zijn recht. Rodriguez is een andere acteur die is begonnen met het vertakken van Modern Family, maar zijn belangrijkste claim op roem is de serie en het is vanwege zijn rol als vaste klant dat hij een respectabel vermogen heeft gekregen.

9 Nolan Gould (Luke Dunphy) - $12 miljoen

Net als Rico Rodriguez was Nolan Gould nog maar een kind aan het begin van Modern Family, maar het was fascinerend om de acteur en het personage door de jaren heen te zien groeien. Gould is een ander castlid dat meestal binnen de grenzen van de serie is gebleven, maar omdat hij een belangrijke tak van de Dunphy-stamboom is, wordt hij gegarandeerd goed betaald.

8 Ariel Winter (Alex Dunphy) - $12 miljoen

Alex Dunphy van Ariel Winter maakte nog steeds deel uit van de jongere generatie personages in de serie, maar Winter is op veel manieren buiten de camera opgegroeid, wat heeft bijgedragen aan het beïnvloeden van wat materiaal in de show. Alex wordt vaak gezien als het zwarte schaap van de Dunphy-clan, maar Winter heeft geen moeite om nieuwe rollen te boeken en uit de schaduw van Alex te komen.

7 Sarah Hyland (Haley Dunphy) - $ 14 miljoen

Sarah Hyland's Haley Dunphy bevindt zich precies op de drempel tussen kind en volwassene, en het personage heeft ook een van de grootste veranderingen in de serie ondergaan. Haley kan op veel manieren nog steeds geen idee hebben, maar ze is moeder geworden en heeft op indrukwekkende manieren professionele onafhankelijkheid gekregen. Hyland begint ook rollen te krijgen buiten Modern Family, maar haar vermogen doet geen pijn dankzij haar aanwezigheid als vaste klant in de show.

6 Julie Bowen (Claire Dunphy) - $ 18 miljoen

Claire Dunphy van Julie Bowen kan vaak het geheime wapen van Modern Family zijn. Het is gemakkelijk om het personage te kiezen, maar Bowen is een komisch meesterbrein en er is een reden dat de actrice meerdere Emmy's heeft gewonnen voor haar optreden in de rol. Hoewel het vermogen van Bowen niet worstelt, met alle lofbetuigingen die ze heeft verdiend, zal het hopelijk nog meer groeien.

5 Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett) - $20 miljoen

Jesse Tyler Ferguson brengt een prachtige neurotische, eigenzinnige energie naar Mitchell en in veel opzichten voelt het alsof Ferguson de enige is die het personage zou kunnen spelen. Mitchell kan soms een stereotype zijn, maar de acteur heeft een lange carrière achter de rug, niet alleen in televisie, maar ook in theater, wat zijn vermogen heeft geholpen.

4 Eric Stonestreet (Cameron Tucker) - $23 miljoen

Eric Stonestreet speelt Cameron Tucker, de wederhelft van Mitchell. De energie van Stonestreet is het perfecte contrast met wat Ferguson naar de tafel brengt en de twee hebben een echt gedenkwaardig televisiepaar gevormd. Stonestreet is in kleine hoedanigheden verschenen in andere tv-shows en films, maar zijn grote aanwezigheid op Modern Family is grotendeels verantwoordelijk voor zijn vermogen.

3 Ty Burrell (Phil Dunphy) - $26 miljoen

Ty Burrell speelt Phil Dunphy, de onhandige, maar beminnelijke patriarch van de Dunphy-clan. Burrell's capriolen als Phil zijn vanaf de allereerste aflevering enorm vermakelijk en het heeft de acteur geholpen om in andere komedies op televisie en film te verschijnen. Hopelijk zal Burrell na Modern Family een ander voertuig headlinen, maar zijn vermogen doet in de tussentijd geen pijn.

2 Ed O'Neill (Jay Pritchett) - $65 miljoen

Ed O'Neill's optreden als Jay Pritchett is zo'n traktatie omdat het een grote omweg is van het ruwe personage dat O'Neill meer dan tien jaar in Married…With Children speelde. Deze twintig jaar televisie, plus andere grote rollen op televisie, film en theater, hebben O'Neill goed betaald.

1 Sofia Vergara (Gloria Delgado-Pritchett) - $160 miljoen

Sofia Vergara's Gloria Delgado-Pritchett wordt vaak uitgespeeld als een stereotype en gereduceerd tot een gemakkelijke lach, maar de actrice is ongelooflijk getalenteerd en ze heeft veel te bieden dat vaak over het hoofd wordt gezien met haar werk aan Modern Family. Vergara's werk als Gloria is misschien wel waar ze het meest bekend om staat, maar een litanie van andere rollen, sponsoring en werk als model in verschillende landen heeft haar beloond met een zeer hoog vermogen.

Aanbevolen: