15 foto's van de laatste dagen van de cast van de moderne familie op de set (we huilen)

Inhoudsopgave:

15 foto's van de laatste dagen van de cast van de moderne familie op de set (we huilen)
15 foto's van de laatste dagen van de cast van de moderne familie op de set (we huilen)
Anonim

ABC en 20th Century Fox sloegen goud met Modern Family toen het 11 jaar geleden werd uitgezonden. De show won snel de harten van miljoenen, inclusief die van tv-recensenten. Alleen al in het eerste seizoen werd de show door Time Magazine uitgeroepen tot een van de beste tv-shows op televisie.

Sindsdien hebben de show en de cast 22 Emmy Awards en 6 Writer's Guild Awards gewonnen. Het is ook geprezen als het helpen inluiden van een meer diverse televisie. En toch, ondanks dit succes, heeft de show ook behoorlijk wat kritiek gekregen, waarbij velen zich afvroegen hoe "modern" de show eigenlijk is.

Hoe dan ook, het v alt niet te ontkennen dat Modern Family een belangrijk onderdeel is van de tv-geschiedenis en een show die we diep gaan missen elke week op onze tv's. Hoe emotioneel we ook zijn over het einde van de show, de cast en crew hebben het zoveel erger. Om het verlies van hun geliefde show het hoofd te bieden, ging de cast naar Instagram om verschillende hartverwarmende foto's van hun laatste dagen op de set te delen.

15 Sofia Vergara en Rico Rodriguez' laatste scène in de familiekeuken

Als nieuwkomers in de Pritchett-familie moesten Gloria (Sofia Vergara) en Manny (Rico Rodriguez) bij elkaar blijven om te overleven, maar gelukkig duurde het niet lang voordat ze werden geaccepteerd. Toch hadden Gloria en Manny een speciale band op het scherm, die ook werd verlengd toen de camera's stopten met filmen voor Sofia en Rico.

14 We kunnen niet anders dan huilen om de leeg uitziende set

Jesse Tyler Ferguson deelde deze emotionele foto van hem op een bijna lege set de dag voor de laatste opnamedag. Jesse, die de afgelopen 11 jaar Mithcell speelde, schreef bij de foto: "Zeg nooit vaarwel, want vaarwel betekent weggaan en weggaan betekent vergeten.” -J. M. Barry."

13 Niets zegt meer familie dan game-avond

Sofia Vergara deelde deze leuke foto van de cast tussen de opnames van de finale-aflevering. Je weet wat ze zeggen, de cast die samen rondhangt terwijl de camera's niet draaien, is de cast die lang bij elkaar blijft. We hopen zeker dat we deze cast in de toekomst zien samenwerken!

12 Soms moet je het gewoon even knuffelen

We kunnen niet stoppen met huilen om deze foto van Julie Bowen (Claire Dunphy) en Ty Burrell (Phil Dunphy) die hem omhelzen na het filmen. We kunnen ons niet voorstellen hoe emotioneel het moet zijn voor deze twee om niet samen te werken na 11 jaar als tv-echtgenoten te hebben doorgebracht. En we zijn zo blij dat Aubrey de foto met ons heeft gedeeld op haar Instagram.

11 Zelfs de hond die Stella speelde werd zo emotioneel dat ze een knuffel nodig had

Iedereen heeft zijn favoriete personage van de cast van Modern Family, maar iedereen heeft het mis, tenzij ze Stella, Jay's (Ed O'Neill) geliefde hond als hun favoriet kiezen. Helaas stierf de hondenacteur die Stella speelde kort nadat het filmen was afgelopen. Beatrice, Stella's actrice, stapte voor het eerst op de set tijdens seizoen 2 en bracht de volgende 10 jaar door met de cast. Ze maakte zeker deel uit van de familie en zal gemist worden.

10 De hele cast en crew van fase 5 verzamelden zich voor een familiefoto

We krijgen misschien alleen de cast van Modern Family te zien, maar er zijn zoveel meer mensen achter de schermen die de show zo iconisch en geweldig hebben gemaakt als hij was. Rico Rodriguez (Manny) deelde deze foto van de hele cast en crew van de show op de laatste opnamedag. We hebben zeker een doos tissues nodig als we hiernaar kijken!

9 De cast met hun trailers van de afgelopen 11 jaar

Veel van onze favoriete castleden deelden tijdens de laatste opnamedagen foto's van zichzelf voor hun trailers. Hoewel de set van Modern Family de afgelopen 11 jaar hun thuis is geweest, zijn hun trailers ook een thuis voor hen geweest - en bieden ze een rustige plek om in karakter te komen en te relaxen tussen de opnames door.

8 De Dunphy broers en zussen zijn er altijd voor elkaar

Ariel Winter (Alex) deelde dit achter de schermen shot van haar en haar broers en zussen op het scherm Sarah Hyland (Hayley) en Nolan Gould (Luke) die elkaar hielpen inpakken. In de finale neemt Alex een baan aan in Zwitserland, terwijl Luke besluit om buiten de staat te gaan studeren en Hayley verhuist naar een bekend huis. Ook al zijn de broers en zussen van Dunphy fysiek uit elkaar, we weten dat ze altijd van elkaar zullen houden.

7 Ze brachten elke laatste seconde die ze konden samen door

Nolan Gould (Luke Dunphy) deelde deze geweldige luchtfoto van de hele cast op de set voordat de camera's begonnen te draaien. We houden ervan hoe natuurlijk iedereen er bij elkaar uitziet. En we zijn absoluut dol op het feit dat Ed O'Neill een Modern Family-poster uit de begintijd signeert.

6 Julie Bowen bracht haar tweelingjongens mee tijdens de laatste dagen

Fans van Modern Family weten dit misschien niet, maar toen de cast de pilot-aflevering aan het opnemen was, was Julie Bowen eigenlijk zwanger… van een tweeling. De afgelopen 11 jaar heeft Bowen gegoogeld met het opvoeden van haar eigen kinderen, inclusief haar tweelingjongens die even oud zijn als de show. Tijdens de laatste week kon ze het einde van de show delen met haar zonen die erbij waren toen alles begon.

5 In-N-Out is een favoriet van de cast

Als je ooit in Californië bent geweest, weet je dat In-N-Out een lokale favoriete hamburgertent is. Logisch dat de cast van Modern Family ook fans zijn gezien de showfilms in Los Angeles. Julie Bowen kon het niet helpen, maar deelde deze momentopname van haar co-sterren die allemaal aan het snacken waren op In-N-Out.

4 De lezing van de finaletafel is net zo emotioneel als de opnames van de laatste dag

Voordat de cast van een tv-show op de set gaat om een aflevering te filmen, zitten ze eerst rond een tafel en lezen ze het script door. Tafellezingen kunnen erg leuk zijn voor de cast en crew. Ook al zijn ze leuk, ze kunnen ook zeer emotioneel zijn, vooral als het de finaletafel is die voorgelezen wordt voor een show!

3 Jeremy Maguire gaat zijn speciale parkeerplaats missen

Hoewel Jerry Maguire niet kan rijden, heeft hij toch zijn eigen parkeerplaats op het terrein van 20th Century Fox. En hij is zeker verdrietig om te zien dat het gaat. Hij deelde deze foto samen met anderen met het bijschrift: "Vandaag is de laatste dag dat we op Modern Family kunnen filmen. Ik zal dapper zijn en glimlachen, ook al huilt mijn hart."

2 De cast chatte zelfs op video nadat de seriefinale was uitgezonden

De cast van Modern Family liet de COVID-19-pandemie hen er niet van weerhouden om rond te hangen nadat de finale was uitgezonden. Aubrey deelde deze foto van de hele cast van Modern Family aan het chatten op Zoom. De cast was blij dat ze het speciale moment met elkaar konden delen vanuit hun eigen huis.

1 En dat is een wrap

Op de laatste dag van de opnames werd Entertainment Weekly uitgenodigd om de laatste foto's van de cast en crew te maken. Dit is een van onze favorieten omdat het laat zien hoe opwindend het kan zijn om een show af te maken, ook al is het ook emotioneel. Niemand kan ontkennen dat deze cast de afgelopen 11 jaar een geweldige tijd heeft gehad.

Aanbevolen: