We hebben alle Sons Of Anarchy Stars gerangschikt, op nettowaarde

Inhoudsopgave:

We hebben alle Sons Of Anarchy Stars gerangschikt, op nettowaarde
We hebben alle Sons Of Anarchy Stars gerangschikt, op nettowaarde
Anonim

The FX Network krijgt niet altijd dezelfde aandacht als HBO, maar ze leveren consequent uitdagende programma's op die niet bang zijn om risico's te nemen. Ze hebben veel edgy comedy-series, maar het zijn hun drama's waar het netwerk echt uitblinkt. FX is de thuisbasis van een aantal werkelijk opmerkelijke stukken televisie die om welke reden dan ook door de mazen van de mainstream kunnen glippen. Desondanks heeft Sons of Anarchy van FX in de loop van de zeven seizoenen veel lawaai kunnen maken en een reputatie kunnen opbouwen.

Kurt Fuller maakt altijd programma's en personages die de grenzen verleggen, maar Sons of Anarchy is daar de belichaming van. Zelfs nu blijft de show voortleven via zijn spin-off, Mayans M. C. Sons of Anarchy zat vol met een aantal echt verachtelijke en onvergetelijke personages, maar een aantal ongelooflijk getalenteerde acteurs hielpen deze persoonlijkheden tot leven te brengen.

15 Dayton Callie (Wayne Unser) - $3 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Sons of Anarchy draait om een heleboel spotters en verschrikkelijke individuen, maar Wayne Unser van Dayton Callie is een van de weinigen die aan de kant van de wet staat en de orde probeert te handhaven tussen deze gevaarlijke veldslagen. Callie heeft een behoorlijke carrière gezien met rollen in spraakmakende series zoals Deadwood en Fear the Walking Dead.

14 Tommy Flanagan (Filip "Chibs" Telford) - $ 3 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Tommy Flanagan is misschien niet de grootste profielacteur of heeft het hoogste vermogen op Sons of Anarchy, maar zijn personage, Filip "Chips" Telford, is een integraal lid van de SOA Motorcycle Club. Chibs is een van de meest vertrouwde mannen van Jax & Tig, en hij is zo'n fundamenteel personage dat hij ook is overgestapt naar Mayans M. C.

13 Ryan Hurst (Harry "Opie" Winston) - $ 4 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Ryan Hurst is te zien in films als Remember the Titans, maar Sons of Anarchy is een van zijn grotere aanspraken op roem. Hurst's personage, Harry "Opie" Winston, is een ander loyaal lid van SAMCRO en Jax' beste vriend, helemaal terug naar zijn kindertijd, wat een lange weg voor hem gaat.

12 Theo Rossi (Juan Carlos "Juice" Ortiz) - $ 4 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Theo Rossi speelt Juan Carlos "Juice" Ortiz, een geliefd lid van SAMCRO dat onder vuur komt te liggen nadat er moeilijk verraad heeft plaatsgevonden. Rossi is ook verschenen in een paar opmerkelijke rollen, zoals als Shades op Luke Cage, maar Sons of Anarchy is zijn meest prominente optreden en hij bevindt zich nog steeds aan de onderkant van de nettowaardeschaal.

11 Kim Coates (Alexander "Tig" Trager) - $4 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Kim Coates geeft echt een angstaanjagende intensiteit aan SAMCRO's Alexander "Tig" Trager. Dit zegt iets, aangezien iedereen in SAMCRO nogal gewelddadige neigingen heeft, maar Tig is iemand die echt geen onrecht mag worden aangedaan. Coates werkt in tv en film, maar hij is ook een zeer grote Broadway- en theateracteur, daarom kan zijn vermogen nog steeds lager zijn.

10 Mark Boone Junior (Robert "Bobby Elvis" Munson) - $5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Mark Boone Junior speelt Sons of Anarchy's "Bobby Elvis" met een rustige intensiteit die echt beangstigend kan zijn. Hij is een van de intelligentere en kalmere leden van SAMCRO, maar hij kan nog steeds exploderen als dat nodig is. Mark Boone Junior is in beperkte capaciteit verschenen in series als Last Man on Earth en is ook een acteur die regelmatig opduikt in de producties van Christopher Nolan. De acteur wacht echter nog steeds om echt door te breken.

9 Maggie Siff (Dr. Tara Knowles) - $8 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Maggie Siff speelt een zeer belangrijke rol in Sons of Anarchy als Tara Knowles, Jax' jeugdliefde en degene die ontsnapte. Tara verliet Charming toen ze jonger was, maar haar terugkeer heeft een grote invloed op Jax' leven. Maggie Siff bouwt gestaag aan haar carrière en opmerkelijke gastbogen in series als Mad Men hebben haar vermogen doen stijgen.

8 Johnny Lewis (Half-Sack Epps) - $10 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Half-Sack Epps gaat echt door de wringer in Sons of Anarchy terwijl hij voortdurend in de war is tijdens zijn pogingen om SAMCRO te indoctrineren. Johnny Lewis helpt echt om wat empathie te brengen in de benarde situatie van het personage tijdens de eerdere seizoenen van de show. Lewis bouwde een sterke carrière op (en was vroeger met Katy Perry), maar hij kwam in 2012 voortijdig ten einde.

7 W alton Goggins (Venus Van Dam) - $ 10 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

W alton Goggins' carrière is de afgelopen jaren echt geëxplodeerd na series als Justified, zijn werk in de films van Quentin Tarantino en zelfs zijn nieuwe sitcom, The Unicorn. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat het vermogen van Goggins nog meer zal toenemen, maar tijdens Sons of Anarchy vestigde hij nog steeds zijn reputatie en Venus Van Dam is absoluut de meest verrassende rol van de acteur. Eerder op The Shield met Kurt Sutter bevindt Goggins zich duidelijk in goed gezelschap met de man.

6 Kurt Sutter (Otto Delaney) - $10 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Kurt Sutter heeft de neiging om zichzelf in zijn eigen producties te plaatsen en ongelooflijk gekwelde individuen te spelen. Otto Delaney in Sons of Anarchy is grotendeels hetzelfde verhaal en het personage is een lid van SAMCRO die in de gevangenis zit en vastzit aan een behoorlijk smerig lot. Het vermogen van Sutter is hoger omdat hij niet alleen een acteur is, maar ook een schrijver, regisseur en showrunner. Zijn controversiële reputatie blijft hem echter in de problemen brengen.

5 Ron Perlman (Clarence "Clay" Morrow) - $15 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Clay Morrow is een van de meer complexe individuen van Sons of Anarchy. Hij leeft volgens een stevige morele code die geleidelijk grijzer wordt naarmate de serie vordert, en zijn langzame evolutie naar een schurk wordt zo goed afgehandeld door de altijd betrouwbare Ron Perlman. Perlman acteert al tientallen jaren en heeft veel spraakmakende optredens gekregen, zoals de originele Hellboy, dus zijn hogere vermogen is logisch.

4 Drea De Matteo (Wendy Case) - $15 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Wendy Case is de ex-vrouw van Jax Teller, een rol die veel moeite heeft om haar te volgen, of ze nu uit het leven van Jax wil zijn of niet. Drea de Matteo geeft veel diepte aan het personage en zorgt ervoor dat ze zich duidelijk anders voelt dan haar personage op The Sopranos. Drea de Matteo heeft een hoger vermogen vanwege haar lange tijd in de succesvolle HBO-serie en zelfs haar korte ambtstermijn bij Joey.

3 Charlie Hunnam ("Jax" Teller) - $ 16 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Charlie Hunnam heeft een zeer succesvolle carrière gezien die hem door een ongelooflijk eclectische groep films heeft geleid, zoals Pacific Rim, Children of Men en zelfs de recente kijk op King Arthur. Bovendien is Hunnam de hoofdrol van Sons of Anarchy als de conflictueuze Jax Teller. Franchises blijven ook proberen manieren te vinden om Hunnam erin te stoppen, dus zijn vermogen zal waarschijnlijk alleen maar hoger worden.

2 Jimmy Smits (Nero Padilla) - $25 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Jimmy Smits' Nero Padilla komt pas in het vijfde seizoen van de show in Sons of Anarchy, maar hij is meteen een meeslepend personage. Hij is niet alleen een soort mentor en vaderfiguur voor Jax, maar hij heeft ook een verleden met Gemma. Jimmy Smits levert altijd en zijn werk aan NYPD Blue, The West Wing of zelfs Attack of the Clones heeft zijn vermogen hoog gehouden.

1 Katey Sagal (Gemma Teller Morrow) - $30 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Sons of Anarchy zit vol met stoere mannen, maar weinig personages zijn cooler dan Gemma Teller Morrow van Katey Sagal. Ze is Jax' moeder en zo'n agent van chaos. Het is geen verrassing dat Sagal's nettowaarde de hoogste van de cast is, aangezien ze meerdere langlopende projecten heeft waarin ze speelde, zoals Married … With Children en Futurama. Ze is ook de vrouw van Kurt Sutter.

Aanbevolen: