The Property Brothers gaan het iconische Brady Bunch House renoveren

The Property Brothers gaan het iconische Brady Bunch House renoveren
The Property Brothers gaan het iconische Brady Bunch House renoveren
Anonim

Drew en Jonathan Scott, ook bekend als de Property Brothers, staan op het punt geschiedenis te schrijven terwijl ze een van de meest iconische huizen in de populaire cultuur willen renoveren: het huis van Brady Bunch.

HGTV's "A Very Brady Renovation", die op 9 september in première gaat, zal de Scott's misschien wel hun belangrijkste renovatie tot nu toe zien uitvoeren. De broers zijn opgegroeid met het kijken naar de iconische show uit de jaren 70 als kinderen en waren extatisch toen HGTV afgelopen augustus het bod won om het legendarische huis op te knappen.

Jonathan en Drew zullen worden vergezeld door de overige Brady Bunch-castleden, waaronder Barry Williams (Greg), Maureen McCormick (Marcia), Christopher Knight (Peter), Eve Plumb (Jan), Mike Lookinland (Bobby) en Susan Olsen (Cindy), om de ingang, woonkamer en trap van het huis op het 11222 Dilling Street-adres in Studio City, Californië opnieuw te bedenken.

"Dit is een iconisch huis met zo'n emotionele band voor de meeste mensen die in die tijd zijn opgegroeid, dus we dachten: 'Laten we het de gerechtigheid doen die het verdient'", vertelde Jonathan aan House Beautiful. "Ik ben blij dat HGTV het heeft gekocht omdat niemand in staat zou zijn geweest om te doen wat HGTV met het huis deed."

Het Brady Bunch-huis is de grootste woningrenovatie die de broers ooit hebben ondernomen, maar het idee was niet om simpelweg een geluidspodium te creëren. "Telkens wanneer u een restauratie of reproductie uitvoert, zijn er bepaalde dingen waarmee u rekening moet houden", legt Jonathan uit. "Toen we de iconische trap in het echte huis bouwden, was het een andere hoogte, andere lengte, dus moesten we beslissen wat belangrijker was."

“Oorspronkelijk zouden we hetzelfde aantal trappen doen en ze over een grotere afstand uitspreiden, maar toen zag het er visueel niet goed uit. Je kon zien dat het niet dezelfde hoek was, dus besloten we om het om te draaien en een stap te verwijderen. Als je de stappen echt telt, is het een stap minder dan de originele Brady-trappen, voegde hij eraan toe.

Desgevraagd zagen de originele Brady Bunch-sterren het huis zoals het was toen ze in 1969 begonnen met het filmen van de serie. Volgens een artikel in de Los Angeles Times werd het huis in San Fernando Valley in 1959 gebouwd en gekozen als de Brady-residentie omdat de maker van de serie Sherwood Schwartz dacht dat het eruitzag als een huis waar een architect zou wonen. Er werd een nepvenster toegevoegd aan het A-framegedeelte aan de voorkant om de indruk te wekken dat het huis twee verdiepingen had. Het huis is 60 jaar in privébezit geweest en stond vorig jaar te koop met een vraagprijs van $ 1,885 miljoen, en HGTV overtrof zeven anderen ervoor.

De cast bleek van vitaal belang voor het project, omdat de broers elk detail precies goed wilden hebben. Een voorbeeld was het paardenbeeld dat in de serie onderaan de trap stond. Omdat ze geen vergelijkbaar model konden vinden, gingen de broers uiteindelijk naar een oude opslagruimte in Paramount Studios, waar ze het originele paard in een kluisje vonden. Helaas waren de benen allemaal gebroken, maar Christopher Knight slaagde erin een bedrijf te vinden dat de benen digitaal scande en exacte recreaties maakte.

“We keken elke week naar de show met ons gezin, en we zagen het drama dat gebeurde met alle liefde en steun. Het is geweldig voor alle gezinnen om te zien en te ervaren', zei Drew. "Het is ook waarom het een van de meest epische shows wordt die op HGTV wordt uitgezonden, omdat het een familie is die iedereen kent."

A Very Brady Renovation gaat in première op maandag 9 september om 21.00 uur. ET op HGTV.

Aanbevolen: