15 Simpsons-fantheorieën die moeilijk te negeren zijn

Inhoudsopgave:

15 Simpsons-fantheorieën die moeilijk te negeren zijn
15 Simpsons-fantheorieën die moeilijk te negeren zijn
Anonim

The Simpsons bestaat al sinds 1989 en het voelt echt alsof deze animatieserie altijd al in de lucht is geweest. Sommige fans hebben misschien het gevoel dat de show niet helemaal is wat het was en dat de kwaliteit al een tijdje aan het dalen is, maar dat is een behoorlijk stuk kritiek als er honderden afleveringen zijn geweest gedurende 30 jaar.

Als mensen echt geïnvesteerd worden in een tv-programma, vinden ze het heerlijk om theorieën te bedenken over wat er werkelijk aan de hand is. Soms, als het een mysterie is, klopt er niets en willen fans alles begrijpen. Andere keren zou een fan kunnen denken dat er nog een laag in het verhaal zit die de schrijvers en producenten gewoon nog niet hebben uitgelegd of waar ze nog niet aan toe zijn gekomen.

Blijf lezen om een aantal interessante, creatieve dingen te ontdekken die fans van The Simpsons hebben bedacht om verschillende personages en verhaallijnen uit te leggen.

15 De show is vanuit het perspectief van Ned Flanders

ned vlaanderen de simpsons
ned vlaanderen de simpsons

Ranker legt deze fantheorie uit waar we niet omheen kunnen: "Vlaanderen ziet Homer als dom, Bart als een snotaap, Lisa als een verspilling van haar potentieel en Marge als lankmoedigheid. Hij ziet zichzelf ook als een rechtvaardige man, totdat hij later begint te kraken."

We kunnen de show zeker zien vanuit het perspectief van Ned Flanders.

14 Opa Abe reist door de tijd, wat alle plotgaten van het verhaal verklaart

opa abe de simpsons
opa abe de simpsons

Opa Abe is een behoorlijk hilarisch personage. Hij vertelt lange verhalen die nergens op lijken te slaan, hij v alt veel in slaap en hij woont in een bejaardentehuis.

Volgens Ranker is er een fantheorie dat hij door de tijd reist, en dit is waarom een deel van de show niet klopt.

13 Het einde zal onthullen dat Bart de maker is van The Simpsons

bart de simpsons
bart de simpsons

TV Over Mind zegt dat het einde van The Simpsons zal onthullen dat Bart met de serie kwam… of dat is tenminste een fantheorie die sommige kijkers naar voren hebben gebracht.

Dit is in sommige hoedanigheid ook in andere shows gedaan, zoals wanneer Rory haar eigen levensverhaal schrijft in de Netflix-revival Gilmore Girls: A Year in the Life. We konden het zien.

12 Barney en Moe zijn dezelfde persoon

barney en moe op de simpsons
barney en moe op de simpsons

Ranker zegt dat deze fantheorie zegt dat Barney en Moe dezelfde persoon zijn. Een fan schreef hierover op Reddit: Om zijn deprimerende leven te veranderen, pest hij professor Frink om zijn tijdmachine te gebruiken om zijn jeugd te veranderen onder het pseudoniem Barney Gumble. Hij loopt Moe's binnen en vergeet zijn missie.'

11 Homer is superrijk en de eigenaar van de Denver Broncos, gewoon te dom om het te beseffen

homer simpson
homer simpson

Volgens Ranker is er een Simpsons-fantheorie die inhoudt dat Homer ongelooflijk rijk is. De website legt de theorie uit: "In seizoen acht, aflevering twee, geeft Hank Scorpio de Denver Broncos aan Homer Simpson." Maar aangezien Homer dom is, weet hij niet echt dat hij geld heeft. Ja, dit is wel logisch.

10 Homer is zich volledig bewust van zijn geanimeerde status

homer simpson
homer simpson

Ranker zegt dat er een fan-theorie is dat Homer zich volledig bewust is van zijn geanimeerde status.

Dit is een interessante fantheorie, want het zou kunnen zijn waarom Homer zichzelf altijd pijn doet. Natuurlijk kunnen we zeggen dat hij gewoon onhandig is, maar hij lijkt zich echt op een vreemde, dwaze manier te gedragen.

9 Homer wordt niet echt wakker uit zijn coma

homer en lisa simpson coma
homer en lisa simpson coma

Homer ligt in coma dankzij een automaat die op hem v alt in de aflevering "So It's Come to This: A Simpsons Clip Show." De fantheorie, volgens Mental Floss, is dat hij niet echt wakker wordt omdat de serie na deze aflevering 'surrealistisch' is. En Homer heeft een discussie met God.

8 Moe kan zien dat het Bart Prank is die hem elke keer belt

moe prank noemt de simpsons
moe prank noemt de simpsons

Comedy Central zegt dat Moe weet dat het Bart-grap is die hem elke keer belt. Dit is een andere fantheorie over The Simpsons die moeilijk te negeren is.

Het is zeker niet het vreemdste dat we ooit hebben gehoord. Maar Hank Azaria zei dat hij denkt dat Moe het niet weet en zei: "Moe is niet de helderste lamp in de doos."

7 De show speelt zich eigenlijk af in verschillende werelden

de familie simpsons
de familie simpsons

What Would Bale Do zegt dat "elke aflevering van The Simpsons zich afspeelt in een ander universum." Deze fan-theorie is omdat er veel dingen zijn die altijd verschuiven. De website legt één reden uit: "Homer en Marge waren ooit babyboomers; nu zijn ze aan de jonge kant van Generatie X."

6 The Simpsons hebben hepatitis en daarom zijn ze geel

de simpsons familie op de bank
de simpsons familie op de bank

The Simpsons Fandom Wiki zegt dat sommige fans denken dat de familie in deze geliefde show hepatitis heeft en daarom zijn ze geel.

Hoewel fans waarschijnlijk weten dat dit om creatieve redenen is gedaan, is het een interessante theorie en lijkt het vrij logisch. Het is niet de wildste verklaring die we konden horen over hun huidskleur.

5 Er is meer dan één Hans Moleman

de simpsons hans moleman
de simpsons hans moleman

Mental Floss brengt de fantheorie naar voren dat er meer dan één Hans Moleman is. De publicatie zegt: "Ze zijn een ras van mens-mol hybriden die onder Springfield leven."

We zouden kunnen zien dat dit het geval is, en de kans is groot dat velen van ons van dit idee houden omdat het best cool klinkt.

4 De personages van Futurama creëerden de wereld van de Simpsons, en iedereen erin is een buitenaards wezen

de simpsons en futurama-personages
de simpsons en futurama-personages

Cracked zegt dat er een Simpsons-fantheorie is dat de personages van Futurama de wereld van deze show hebben gecreëerd, en dat iedereen erin een buitenaards wezen is.

Of we dit nu geloven of niet, we kunnen er absoluut niet omheen. Het is een van de meest overtuigende fantheorieën die er zijn, en als we heel goed nadenken, zouden we manieren kunnen vinden waarop alle personages zich gedragen alsof ze niet van deze wereld zijn.

3 Elk personage is zo slim als Lisa, maar doelbewust dom

lisa simpson
lisa simpson

Mental Floss zegt dat een fantheorie over The Simpsons is dat elk personage net zo slim is als Liza, maar met opzet dom is.

Dit is zeker stof tot nadenken, hoewel we het geweldig vinden dat Liza intelligenter is dan de anderen. Het zorgt voor geweldige en grappige momenten.

2 Fans zeggen dat er een aflevering is waarin Bart overlijdt, maar die is niet uitgezonden op tv

Bart Simpson
Bart Simpson

Time vermeldt dat fans van The Simpsons zeggen dat er een aflevering is waarin Bart overlijdt. Dit werd echter niet uitgezonden op tv.

Nu zouden we willen dat deze aflevering bestond en dat we hem konden zien… maar het is natuurlijk moeilijk om te weten of dit waar is of niet.

1 De personages worden niet ouder in Springfield

springfield de simpsons setting
springfield de simpsons setting

Volgens TV Over Mind: "Het is nu 30 jaar geleden en bijna niemand is ouder geworden." Er is een fantheorie over The Simpsons die zegt dat de mensen van Springfield niet ouder worden.

Sommigen van ons zijn misschien dol op dit idee en anderen vinden het misschien niet de beste fantheorie ooit, maar het is iets om over na te denken.

Aanbevolen: